Blog - strana 18 | Darčekyodsrdca.sk

Blog: Strana 18Blog: Strana 18

30.08.2016
Zástera môže byť tým najlepším doplnkom, aký si len viete predstaviť. V kuchyni z vás spraví hviezdnu divu. 
23.08.2016
Niekedy potrebujeme nakopnúť k práci, inokedy by sme len potrebovali zlepšiť náladu. Aj na tieto veci vám môže pomôcť vlastný hrnček s potlačou. Obohaťte ho o citát, ktorý sa vám páči a uvidíte, že vás zahreje pri srdci zakaždým, keď ho uchopíte do ruky alebo ho zhliadnete položený na stole.
16.08.2016
Na puzzle si spomíname ešte z našich detských liet. Nebolo nič zaujímavejšie, ako sa posadiť na podlahu a do noci hľadať dielik, ktorý pasuje do pravého horného rohu. No a toto unikátne dielo vyzerá ešte lepšie, keď je zarámované. Pravdupovediac, je to určite jednoduchšie, ako ho poskladať až do posledného kúsku.
09.08.2016
Doplnky tvoria dušu bytu. Bez nich je všetko akési nudné a bez života. Veď to poznáte, keď do holého bytu umiestnite zopár farebných vankúšov, čerstvé kvety či oku lahodiacu tapetu, hneď je to iné. K týmto drobným skrášleniam môžu patriť aj hodiny, ktoré dokážu vytvoriť tú najkrajšiu dekoráciu, akú si len viete predstaviť.
29.07.2016
Čo tak vymeniť stereotyp za kreatívnu domácu prácu, z ktorej, navyše, budete mať aj úžitok? Presne takto môžeme pomenovať vlastnoručné vyrobenie koberca zo starých uterákov. Znie to šialene? Až také bláznivé to nie je! Poďme sa pozrieť, ako to možno spraviť, aj keď nie ste žena v prezlečení Copperfielda.
22.07.2016
Niektoré veci máme obnosené, do iných sa už neoblečieme. Načo to všetko uskladňovať, keď to len zaberá miesto? Tričká, s ktorými ste už mierili do kontajnera, nevyhadzujte, ale spravte z nich nové a ešte krajšie. Ako? Pomocou potlače a nažehľovacej fólie.
08.07.2016
Už sa vám stalo, že ste ani za svet nevedeli vymyslieť pre svoju polovičku pekný darček? Deň jeho narodenín či menín bol tu a vy ste nemali stále nič kúpené. Toto je klasický scenár, ktorému sa však môžete vyhnúť. Vankúš s potlačou nie je nikdy zlý nápad!
30.06.2016    Čas čítania: 2 min.
Býva sa vám dobre, ste spokojní so zariadením, cítite sa vo vašom dome príjemne. A predsa tomu ešte stále niečo chýba. Pátranie po poslednom chýbajúcom kúsku nemusí byť až tak náročné. Možno to, čo potrebujete, sú obrazy a fotky. Čo tak fotky na plátne?
24.06.2016
Niekto z rodiny slávi narodeniny a vy pre neho ešte nemáte darček, ktorý by ho potešil? Potom zbystrite pozornosť. Fotoobraz je skvelým darčekom nielen pre mladé, ale aj pre staršie generácie. 
16.06.2016
Klasické kukučkové hodiny má už asi málokto. Nástenné hodiny sú dnes štýlové aj praktické a majú viacero funkcií, ktoré sa vám môžu zísť.
Manufactured by: FaxCOPY