Blog - strana 14 | Darčekyodsrdca.sk

Blog: Strana 14Blog: Strana 14

23.02.2018
Existuje text, ktorý by sa hodil na hrnček lepšie než pekná myšlienka o čaji? Skombinujte potešenie z nápoja a z kvapky filozofie či múdrosti.
09.02.2018
Chcete si skrášliť byt alebo chystáte špeciálny darček z fotky? Túžite po krásnom fotoobraze, ale neviete, kde hľadať vhodnú fotografiu? Poradíme Vám.
26.01.2018
Chcete ukázať, že vo vašom byte býva láska? Stačí zopár trikov, šikovných dekorácií a správne zvolených doplnkov. Poradíme vám, ako na to.
12.01.2018
Aj vám sa páči, ak má rodina zladené oblečenie? Túžite po tričku alebo mikine, ktorá by vyjadrila, že ste jedno skvelé družstvo? Poradíme vám, ako to docieliť.
27.12.2017    Čas čítania: 3 min.
Silvestrovská noc je dlhá! Ako ju plánujete stráviť vy? Možno sa stretnete so známymi, ktorých ste dlho nevideli, možno ostanete len v domácom kruhu rodiny. Väčšina z nás sa ale utiahne niekam na chatu či párty, kde to s priateľmi poriadne roztočíme.
04.12.2017
Obstarávanie vianočných darčekov väčšina mužov odkladá na poslednú chvíľu. Je na to veľa dôvodov. Neradi nakupujú, no najčastejšie sa jednoducho nevedia rozhodnúť pre ten správny darček pre ženu. Ten výnimočný, ktorý by ju potešil.
27.11.2017
Vianočné reklamy sa na nás sypú už od októbra a s nimi prichádza aj každoročná dilema. Aký darček podarovať? Pritom je v podstate jedno, či je to darček pre rodinu, pre kamarátku alebo pre priateľa. Vždy tŕpnete hrôzou a kreativita je na bode mrazu. Ak je toto váš prípad, máme inšpiráciu práve pre vás.
14.11.2017
Ak patríte medzi kamarátov alebo rodinných príslušníkov budúcich mladomanželov, istotne sa potrápite pri organizovaní svadby. K nej v neposlednom rade patrí i príprava rozlúčky so slobodou. Ako však spestriť takúto udalosť tak, aby si ju každý zapamätal a odniesol si z nej i vtipný darček?
01.11.2017    Čas čítania: 2 min.
S príchodom smartfónov sa z väčšiny ľudí stali fotografi. Disponujeme slušnou zbierkou zvečnených momentov v našich životoch. No technika sa vyvíja rýchlo. Ako sa k tým najdôležitejším udalostiam vrátime v budúcnosti?
16.10.2017
Úsmev na tvári hneď ráno? Áno, aj to sa dá. Stačí, ak spojíte teplý nápoj, pekný hrnček a trochu lásky. S pekným hrnčekom vám vieme pomôcť. Pozrite si zopár tipov, ako si vytvoríte ten svoj jedinečný.
Manufactured by: FaxCOPY