Máte doma vysokoškoláka? Obdarujte ho kreatívnym darčekom pre študenta | Blog
31.10.2022
DarčekyOdSrdca
2022-10-31 Máte doma vysokoškoláka? Obdarujte ho kreatívnym darčekom pre študenta      Čas čítania: 3 min.

Máte doma vysokoškoláka? Obdarujte ho kreatívnym darčekom pre študenta

Darček pre študenta pri príležitosti promócií alebo úspešného zloženia maturitných skúšok nemusí byť zákonite kytica kvetov a dezert. Máte v rodine čerstvého absolventa, ktorý sa práve vydáva na svoju ďalšiu cestu štúdiom? V tom prípade vám prídu vhod tipy na originálne darčeky pre študenta, ktoré ho potešia a mnohé z nich aj skutočne využije. Ich čaro spočíva najmä v špeciálnom prevedení. Všetky totiž môžete doplniť o osobné venovanie, motivačný citát alebo jedinečný dizajn podľa vašich (alebo skôr jeho) predstáv.

študentka na chodbe školy

Podložka pod myš je must-have ku každému počítaču

Ideálnym tipom na darček pre študenta, ktorý sa navyše ešte len rozhoduje, či bude v ďalšom štúdiu pokračovať, je podložka pod myš. Nájdete ju v každej študentskej izbe alebo pracovni, bez ohľadu na to, či sa využíva k práci, písaniu seminárok, hraniu PC hier, alebo k voľnočasovým aktivitám. Jedinečnú podložku pod myš s potlačou môžete vytvoriť tak, že ju doplníte o vtipnú fotku alebo vhodný citát.

 

Zápisník s potlačou ako darček pre študenta každého veku

Podarilo sa spromovať vašim rodičom? Alebo máte v rodine či medzi priateľmi večného študenta? V tom prípade siahnite po zápisníku s potlačou. Celkom určite ho využije pri ďalšom štúdiu alebo i mimo neho. Napríklad v novej práci alebo pre zaznačenie si svojich myšlienok. Na prednú stranu púzdra môžete umiestniť spomienkovú fotku z promócií alebo originálnu grafiku s citátom, ktorý ho v pokračovaní štúdia alebo v práci bude motivovať.

 

Originálny hrnček a tácka na pracovný stôl rozhodne patria

Aby ďalšie štúdium alebo pracovné povinnosti po ňom prebiehali v prostredí, kde nebude na stole nič prekážať, je jednou z možností na darček pre študenta tácka pod hrnček. Nie však obyčajná. Vytvorte pomocou trefného výroku alebo vtipného obrázka jedinečný kúsok, ktorý navyše môžete doplniť o hrnček s potlačou. Ideálne, ak bude s grafikou na tácke ladiť.

 

Symbolický darček pre študenta a jeho ďalšie sny

A verte, že ich nemá málo. Najmä tí mladší študenti a stredoškoláci vám po skončení štúdia z rukáva vysypú svoje očakávania a plány, ktoré by po škole chceli zrealizovať. Ak ste sa rozhodli podporiť ich napríklad darčekom v podobe finančnej hotovosti, máme pre vás skvelý nápad, ako mu dodať symboliku. Pokladnička s osobným prianím alebo výrokom o splnených cieľoch či snoch rozhodne absolventa poteší a povzbudí do budúcnosti.

 

Štýlový vak je praktický a trendy darček pre študentky

A navyše ho môžu využiť nielen do školy, ale taktiež na nákupy, do fitka, na prechádzku do prírody alebo pokojne ako originálny doplnok svojho outfitu. Čerešničkou na torte je, že aj tento vak môžete pomocou potlače vyladiť do posledného detailu a vytvoriť tak jedinečný kúsok, aký rozhodne spolužiačky do školy neprinesú. Moderný ľanový vzhľad vytvára naviac dojem prírodných materiálov, no zachováva si pevnosť umelého vlákna.

vak s vlastnou potlačou FaxCopy

 

Spomienková kravata – darček pre študenta na pamiatku

Poznáte to: “Navždy sa zachová, v pamäti stužková…” Aby však spomienky na tento špeciálny deň nezostali len na fotkách v počítači, darujte čerstvému maturantovi originálnu kravatu s potlačou. Umiestniť na ňu môžete názov triedy, dátum skúšky alebo stužkovej slávnosti a pokojne i citát z maturitného oznámenia. Takáto kravata je napokon skvelým nápadom na darček aj v prípade novopečeného bakalára, magistra či dokonca doktoranta.

Našli ste v našich tipoch niečo, čo by sa dokonale hodilo pre vaše dieťa, kamaráta, alebo rodinného príslušníka, ktorého onedlho čaká slávnosť pri príležitosti ukončenia štúdia? Veríme, že sme vás minimálne inšpirovali a výber darčeka pre študenta nebude až takým ťažkým orieškom. Ďalšie skvelé nápady, ako nedarovať tuctové kúsky k promócii alebo maturite, nájdete na www.darcekyodsrdca.sk

Vybrať darček pre študenta