Blog - strana 17 | Darčekyodsrdca.sk

Blog: Strana 17Blog: Strana 17

16.12.2016    Čas čítania: 3 min.
Výber darčekov pre rodinu v podstate nie je raketová veda. Podstatnejšie ako machrovať exkluzívne drahým darčekom je dať im niečo, čo im vyčarí úsmev na tvári. Pre niektorých sú to veci praktické, pre iných zážitkové alebo sladko-slané.
15.12.2016    Čas čítania: 3 min.
Patríte k tým šťastlivcom, ktorí hneď a rýchlo vyberú vianočný darček pre svoju rodinu? Ak áno, môžete si dať pohov a tento článok zavrieť. No tí z vás, ktorí sa nad výberom trápite, nezúfajte, poradíme vám. V dvojdielnom seriáli, ktorý uverejníme do Vianoc, sme si pre vás pripravili tipy na darčeky pre rodičov, babky, dedkov, ale aj súrodencov.
26.11.2016
Častým doplnkom našich domácností je obraz visiaci na stene. Ak však zameníme obraz za nástenné hodiny, dostaneme podobne peknú dekoráciu – ak nie krajšiu. :) Základ je však výber pekného motívu!
12.11.2016
Každá činnosť, a dokonca aj varenie, sa dá spríjemniť. Či už ste z tých, ktoré rady stoja pri sporáku, alebo to iba so zaťatými zubami pretrpíte, s vtipnou či elegantnou zásterou sa budete zaručene cítiť lepšie.
26.10.2016
Vizuálnu pamäť, ako aj jemnú motoriku vášho malého huncúta podporia spoločenské hry. Pexeso s vlastnými fotkami vám pomôže detskú dušu zabaviť a uchvátiť.
18.10.2016
Nie každý deň máme možnosť byť v kontakte so svojimi blízkymi. Partnera, súrodencov i psieho miláčika si však bez problémov môžeme vziať do ktoréhokoľvek kúta sveta.
03.10.2016
Chcete byť výnimočné, originálne a neprehliadnuteľné, no neviete si v nákupných centrách nájsť jedno jediné pekné tričko? Máme pre vás tip, ako mať také, ktoré nebude mať konkurencie. 
22.09.2016    Čas čítania: 2 min.
Na chladničke mávame pripnuté rôzne papiere či pripomienky. Kedy mám ísť k lekárovi, koľkého má babka narodeniny alebo čo potrebujem kúpiť na tvarohovú štrúdlu. Chladnička sa stáva akýmsi diárom, ktorý máme stále na očiach. No čo tak ju využiť trošku kreatívnejšie? Máme pre vás niekoľko geniálnych riešení s fotomagnetkami.
15.09.2016
Aj nás zaujímalo, aké motívy sú pre ľudí „najodpudzujúcejšie”, a tak sme sa vás spýtali.
08.09.2016
Nemusíte byť profesionálnym fotografom na to, aby ste dokázali urobiť peknú fotku. Máme pre vás krátky návod, ako to zvládnete aj bez zrkadlovky, hoc aj s mobilným telefónom.
Manufactured by: FaxCOPY