Darček, ktorý nikdy neomrzí? Kalendár z vlastných fotiek | Blog

Vážení zákazníci, 

dovoľujeme si Vás informovať o plánovanej údržbe kartového systému Tatra banky, ktorá sa uskutoční dňa 27.04.2024 v čase od 00:00 hod. do 02:00 hod. v trvaní maximálne 60 min. V uvedenom čase nebude možné využiť službu CardPay/ComfortPay

Za spôsobený diskomfort sa vopred ospravedlňujeme.

30.04.2021
DarčekyOdSrdca
2021-04-30 Darček, ktorý nikdy neomrzí? Kalendár z vlastných fotiek      Čas čítania: 3 min.

Darček, ktorý nikdy neomrzí? Kalendár z vlastných fotiek

Hľadáte univerzálny darček? V tom prípade máme pre vás skvelý tip. Či je január, marec alebo horúci júl, kalendár z vlastných fotiek je riešením, ktoré poteší skutočne každého.

Aké fotky použiť, ako si kalendár vytvoriť a koľko potrvá, kým ho môžete hotový držať vo vlastných rukách? Prečítajte si, ako jednoducho môžete tento všestranný darček pre svojich blízkych, priateľov alebo pokojne i sami pre seba vytvoriť a objednať i vy.

žena za stolom, na ktorom má diár a kalendár

Nemusíte sa dívať na nezáživné obrázky. Preskúmajte fotobanky alebo si vytvorte kalendár z vlastných fotiek

Kúpa kalendára je väčšinou záležitosťou, ktorú riešime koncom roka. Navyše sa personalizovaný kalendár z vlastných fotiek teší veľkej obľube ako vianočný darček. Pravdou však je, že ho možno vytvoriť kedykoľvek počas roka. Dvanásť mesiacov alebo 52 týždňov nemusí začínať vždy januárom. Tak môže kalendár ako originálny darček vyčarovať úsmev na tvári dedkovi v apríli či kolegyni v septembri. Vlastne komukoľvek a kedykoľvek. Stačí, ak vyberiete tie správne fotografie.

 

Aké fotky na kalendár vybrať pre rodinu a kamarátov?

Jedným z najlepších zdrojov, z ktorých môžete fotografie na kalendáre čerpať, je váš počítač či smartfón. Práve tam sa väčšinou ukrývajú tie najkrajšie spomienky, ktoré robia z kalendára jeden z najvyhľadávanejších vianočných darčekov.

Nezabudnuteľné zábery z vysnívanej dovolenky, čarovné prázdniny u starkých, rodinné oslavy alebo pokojne i krásne momentky z všedných dní dokážu vdýchnuť krásnu emóciu každému členovi rodiny, pre ktorého kalendár z vlastných fotiek vytvárate.

Kalendár z fotiek Darčekyodsrdca.sk

Nemusíte sa však obmedzovať len na svojich blízkych a priateľov. Vtipné zábery z teambuildingu, firemné športové hry alebo deň pre zamestnancov sú skvelou príležitosťou, kde načerpať materiál na kalendár pre kolegu alebo šéfa k jeho okrúhlemu jubileu.

 

Ak nemáte dostatok vlastných fotiek, kalendár môžete vyskladať aj zo záberov z fotobanky

Na úvod skvelá informácia. Na internete dnes nájdete množstvo obrázkov, fotiek či grafík, ktoré môžete použiť. A to dokonca zadarmo. Vo fotobanke zadáte tému, ktorá vás zaujíma a v prípade, ak nájdete vyhovujúci záber, vyberiete si potrebnú veľkosť a v priebehu pár sekúnd môžete obrázok vložiť do šablóny na kalendár.

Všetko je to, samozrejme, v súlade s autorskými právami, keďže zábery a obrázky spadajú pod licenciu Creative Commons Zero alebo Public Domain. Na vytvorenie kalendára, ktorý bude vystavený v kuchyni, obývačke či kancelárii ich môžete slobodne použiť. Obľúbeným zdrojom na fotky je napríklad Pixabay, Pexels, Unsplash alebo aplikácia Zoommy s viac než 200 000 inšpiratívnymi obrázkami.

 

Tipy a návod, ako si vyrobiť kalendár z vlastných fotiek

Základ je poznať osobu, pre ktorú kalendár vytvárame o niečo bližšie. V prípade rodinných príslušníkov, priateľov a blízkych je to samozrejmá vec. Avšak i kalendár pre kolegyňu alebo nadriadeného zvládnete ľavou zadnou, ak poznáte aspoň jeho záľuby alebo obľúbených interpretov či cestovateľské sny. Dostať sa k ich súkromnému archívu fotografií môže byť predsa len o niečo ťažšie a napokon i nie veľmi vhodné. Práve v tomto momente sú fotobanky ideálnym zdrojom, odkiaľ môžete snímky čerpať.

To, aký kalendár vybrať, ako sa spoľahnúť na fotky s príbehom a napokon i to, ako sa pohrať s farbami nájdete v našom článku s tipmi, ako si vytvoriť jedinečný fotokalendár.

 

editor na objednávku kalendára Darčekyodsrdca.sk

 

Samotnú objednávku personalizovaného kalendára zvládnete ľahko pomocou prehľadného a intuitívneho online editora v štyroch krokoch. Na úvod si zvolíte typ kalendára, šablónu s menami, bez mien a taktiež základné nastavenia, ktoré určia jeho vzhľad a formát. V ďalšom kroku sa môžete vyhrať s fotografiami a pridať vlastný text, poznámky, označenie mena, veselé piktogramy či ikonky. Napokon dokončíte objednávku a podľa spôsobu platby a doručenia, prípadne osobného odberu sa môžete tešiť na hotový kalendár už o pár dní.

Ak si však na vytvorenie kalendára s vlastnými fotkami netrúfate, nevešajte hlavu. Naši šikovní grafici vám radi pomôžu, stačí nás kontaktovať a my vám pri výrobe akéhokoľvek darčeku od srdca radi podáme pomocnú ruku.

 

Vytvoriť kalendár z vlastných fotiek