Najlepšie tipy na vtipné narodeninové darčeky. Inšpirujte sa! | Blog

Vážení zákazníci, 

dovoľujeme si Vás informovať o plánovanej údržbe kartového systému Tatra banky, ktorá sa uskutoční dňa 27.04.2024 v čase od 00:00 hod. do 02:00 hod. v trvaní maximálne 60 min. V uvedenom čase nebude možné využiť službu CardPay/ComfortPay

Za spôsobený diskomfort sa vopred ospravedlňujeme.

16.01.2021
DarčekyOdSrdca
2021-01-16 Najlepšie tipy na vtipné narodeninové darčeky. Inšpirujte sa!      Čas čítania: 4 min.

Najlepšie tipy na vtipné narodeninové darčeky. Inšpirujte sa!

Vymyslieť vhodný darček veru nie je jednoduché. Najmä, ak si práve lámete hlavu nad hlavolamom s názvom originálny a vtipný narodeninový darček. Či už pre priateľku, manžela, starých rodičov alebo vaše deti.

Pripravili sme si pre vás hneď niekoľko skvelých tipov na darček, ktorý len tak v obchode nekúpite. Stačí si vybrať, doladiť podľa seba a pohodlne objednať hoc aj o polnoci.

tri mladé ženy sa smejú s darčekom v ruke

Nie je darček ako darček. Ak chcete obdarovaného potešiť, vsaďte na vtipné narodeninové darčeky, ktorými zaručene zabodujete

Kytica kvetov, bonboniéra či naslepo vyberaná kozmetika sú naozaj len záchranným lanom na poslednú chvíľu. Ak však máte aj tento rok v kalendári vyznačené dátumy so sviatkami vašich najbližších, určite vás potešia tipy na menej tradičnejšie darčeky. Také, ktoré im v momente, ako si darček rozbalia, vyčarujú úsmev na tvári.

Vtipné narodeninové darčeky sú vhodné pre všetky vekové kategórie. Okrem toho, že je úsmev balzamom na duši, smiech predsa lieči.

 

Darujte úsmev – najkrajší make-up, aký kedy objavili. Vtipné narodeninové darčeky pre ženy to vyriešia za vás

Hoci to tak môže znieť, prvým tipom na originálne darčeky na narodeniny či iné sviatky, nie je dekoratívna kozmetika. Máme však pre vás nápad na niečo, čo podvihne kútiky úst mladej dámy, ale i starej mamy. Ak si navyše rada vychutnáva obľúbený bylinkový čaj alebo povzbudzujúcu kávu, neváhajte ani na moment. Vtipný narodeninový darček – hrnček s potlačou si za pár minút vytvoríte podľa svojich predstáv. Zábavný obrázok alebo slová, ktoré ju určite rozosmejú, povýšia tento nápad na jedinečný kúsok.

Je obdarovaná ťažká romantička, ktorá si vedie denník? Mladá dáma s básnickým črevom alebo praktická žena, ktorá si život bez svojho diára nevie ani predstaviť? Vo všetkých prípadoch ju potešíte, ak jej vytvoríte personalizovaný zápisník s vtipným mottom alebo kolážou fotografií, ktoré jej navodia úsmev vždy, keď jej bude ťažko na duši.

 

Personalizované hracie karty

 

Muži milujú vtipné darčeky k narodeninám. Popusťte uzdu fantázii a váš darček prekoná len málokto

S originálnym nápadom môžete skutočne vytiahnuť eso z rukáva. A to doslova. Ak partnerovi, otcovi či kolegovi darujete k narodeninám hracie karty s potlačou, úspech zožnete pri každej partičke. Prichystajte si 32 vtipných fotiek alebo záberov z rodinného archívu, ktoré vás vždy zaručene rozosmejú a verte, že takú partičku sedmy ste si ešte v živote nezahrali.

Muži a autá patria k sebe. Ak navyše viete, že si obdarovaný rád urobí srandu i sám zo seba, vyskúšajte otestovať jeho humor pomocou ŠPZ s potlačou. Text je, samozrejme, na vás. Vtipná prezývka alebo oslovenie sa na plastovej ešpézetke budú vynímať vždy, keď ju vystaví na obdiv.

 

Dva skvelé tipy na vtipný narodeninový darček pre dospeláka, ktorý využije i v práci

Zábavné darčeky sú zdrojom dobrej nálady nielen doma, ale najmä niekde, kde ich môže obdarovaný vystaviť na obdiv aj pre iných ľudí. Ideálne, ak má z nich aj nejaký úžitok. Premýšľate nad tým, čo by ste na narodeniny mohli darovať svojmu kamarátovi, sestre či rodičom? Ak pracujú v kancelárii, vyskúšajte originálnu podložku pod myš s potlačou. Zaručene vnesie závan dobrej nálady do každého pracovného dňa.

Skvelým nápadom na zábavný narodeninový darček je aj podsedák s potlačou. Okrem toho, že pobaví vždy, keď si naň bude niekto sadať, môžete v online editore navrhnúť vlastnú kolekciu podsedákov s vtipnými hláškami či citátmi, ktoré na lavici v kuchyni alebo na terase pri grilovačke pobavia nejednu návštevu.

 

Odlíšte sa. Vytvorte vtipný a roztomilý narodeninový darček aj pre najmenšieho oslávenca

Oblečenie, hračky či detská kozmetika sú tradičné darčeky, ak presne nevieme, čo drobčekovi na prvé či druhé narodeniny kúpiť. Áno, je síce pravdou, že sa tieto veci zídu vždy, no ak by ste radi predsa len niečo originálnejšie, máme pre vás dva skvelé tipy na zábavný darček, ktorý sotva niekto prekoná. Navyše oba môže mamička plnohodnotne využiť a zaradiť do bežného šatníka.

Jedinečný podbradník s potlačou naladí rodičov na úsmevnú notu pri každom spoločnom obede a navyše je skvelou pamiatkou pre bábätko aj po rokoch. Vtipná fotka s grimasou zaručene rozjasní jeho tvár a prinavráti milé spomienky.

Podobne je to aj s originálnymi detskými body s potlačou. Trefná hláška premení kúsok bežného detského oblečenia na jedinečný kúsok, v ktorom si drobca všimne zaručene každý aj na bežnej prechádzke v kočíku.

NÁŠ TIP:

Viac nápadov na darčeky pre bábätko nájdete na našom blog v článku Ako potešiť budúcu mamičku? Podbradníkom s potlačou stavíte na istotu

 

Aj darček pre starých rodičov môže byť vtipný. Ocenia ho väčšmi, než ďalšie ponožky či rukavice

Ak hľadáte márne narodeninový darček pre starkú či starkého a navyše viete, že ich neopúšťa zmysel pre humor, máme pre vás nápad na vskutku originálny kúsok. Nepotrpí si babka na háčkované vankúše vo farbe poťahu na sedačke? Prekvapte ju personalizovaným vankúšom s potlačou, kde môžete okrem vtipnej fotky pridať aj zábavné venovanie či motto.

potlač trička

Pre dedka, nikdy nestarnúceho optimistu v najlepších rokoch, celkom určite preklikajte ponuku tričiek s potlačou, kde sa môžete do sýtosti vyblázniť nielen pri ich tvorbe, ale i výbere. Večné citáty, jeho obvyklé hlášky alebo vtipný obrázok zaručí, že sa v tomto tričku objaví na každej rodinnej akcii.

 

Nie je vtip ako vtip. Ako to s humorom neprešvihnúť a namiesto vtipného narodeninového darčeka nespôsobiť faux-pas?

Každá sranda má svoje hranice. Aby sa vám nestalo, že vás obdarovaný nepochopí, prípadne by ste ho mohli nechtiac uraziť, mali by ste dobre zvážiť, akú potlač na darček zvolíte. Celkom určite nie sú na mieste vulgárne výrazy či obrázky s urážlivým podtónom.

Odporúčame teda sústrediť sa na jemnejšiu formu vtipu, alebo inak povedané, láskavý humor. Najmä v prípade, ak sa jedná o starších ľudí a našich najmladších. Okrem dobre zvoleného textu či vhodnej fotografie je namieste, aby ste pred finálnou objednávkou skontrolovali farebné prevedenie a vyhli sa gýčovým odtieňom, ktoré by celý dojem z darčeku mohli napokon pokaziť.

Ak stále váhate, alebo potrebujete doladiť detaily, radi vám s výrobou vtipného narodeninového darčeka poradíme.

 

Chcem objednať vtipný narodeninový darček