Potešte blízkych v čase Vianoc. Pošlite im originálnu pohľadnicu s potlačou | Blog

Vážení zákazníci, 

dovoľujeme si Vás informovať o plánovanej údržbe kartového systému Tatra banky, ktorá sa uskutoční dňa 27.04.2024 v čase od 00:00 hod. do 02:00 hod. v trvaní maximálne 60 min. V uvedenom čase nebude možné využiť službu CardPay/ComfortPay

Za spôsobený diskomfort sa vopred ospravedlňujeme.

02.12.2020
DarčekyOdSrdca
2020-12-02 Potešte blízkych v čase Vianoc. Pošlite im originálnu pohľadnicu s potlačou      Čas čítania: 3 min.

Potešte blízkych v čase Vianoc. Pošlite im originálnu pohľadnicu s potlačou

Posielate na Štedrý deň priania formou SMS-ky? Alebo skopírujete nejaký ten vianočný vinš a hromadne ho odošlete cez sociálnu sieť všetkým blízkym? Hoci sa už dnes len výnimočne stretneme s klasickým vinšovaním, aké sme mohli vídať kedysi na dedinách, stále je tu možnosť, ako zapriať šťastné a veselé sviatky originálne a s kúskom srdca na dlani.

Vianočná pohľadnica s potlačou v sebe spája všetko, čo by ste od vrúcneho vianočného priania očakávali. Vyrobte si s nami jednu takú…

Staršia žena číta vianočnú pohľadnicu a usmieva sa

 

Ako vyrobiť vianočnú pohľadnicu s originálnou potlačou? Pripravte si ju v troch jednoduchých krokoch

Doba sa vracia. Vianočné pohľadnice tu už predsa nejaký ten rok s nami sú a najväčší boom zažili ešte v časoch, keď sme ich poštou posielali vzdialenej rodine. Mnohí tak robia dodnes. Netušia však, že sortiment s vianočnými pohľadnicami sa rozrástol o jeden naozaj originálny kúsok – pohľadnicu s vlastnou fotkou.

Vyrobiť si ju môžete aj sami a potešiť tak blízkych, s ktorými sa vám možno tento rok nepodarí stretnúť, aby ste si zapriali k vianočným sviatkom osobne.

 

Krok prvý – vyberte si šablónu na vianočnú pohľadnicu, ktorá sa vám páči

Nesiahajú vaše znalosti do takej hĺbky, aby ste si šablónu na vianočnú pohľadnicu vytvorili sami? To, čo bolo kedysi výhradou šikovných grafikov, zastávajú dnes dostupné hotové šablóny. Môžete si vybrať z množstva hotových vzorov alebo si ich dokonca prispôsobiť podľa svojich preferencií. Jednoducho vložíte svoju fotku a návrh na vianočnú pohľadnicu s originálnou potlačou je hotový. Bezplatne a bez rušivých vodoznakov či reklamnej potlače. Dokonca so zadnou stranou, ktorá je od klasickej pohľadnice z obchodu na nerozoznanie.

BONUS PRE VÁS – 3 originálne šablóny na vianočné pohľadnice s potlačou nájdete na konci nášho článku

 

Krok druhý – pohrabte sa v archíve fotografií alebo si fotku na vianočnú pohľadnicu s potlačou urobte hoci aj teraz

Ak ste zachytili náš článok na blogu o tom, ako si vytvoriť skvelé fotky napríklad z dovolenky, určite ste našli inšpiráciu na zaujímavé zábery, na ktoré nepotrebujete žiadneho profesionálneho fotografa. Vybrať tú správnu fotku na vianočnú pohľadnicu nie je až taká veľká veda. Záleží na tom, v akom duchu by sa malo posolstvo pohľadnice niesť.

Starých rodičov poteší fotka vnúčat, pokojne aj v tematickom vianočnom oblečení. Vzdialenejších blízkych môžete rozosmiať vtipnou rodinnou momentkou a ak posielate vianočný pozdrav s fotkou aj kamarátom kdesi na druhý koniec zemegule, nápaditosťou veru šetriť nemusíte. Pokojne sa v tom archíve fotografií pohrabte o niečo dlhšie, takáto vianočná pohľadnica s potlačou si zaslúži kapitálny úlovok.

vianočný rodinný portrét

 

Krok tretí – správne rozlíšenie a kvalitná tlač sú tou správnou bodkou na záver

Ako to už vo svete originálnych personalizovaných darčekov býva, okrem skvelého nápadu a návrhu si vyžadujú aj kvalitné spracovanie. A tým je v prípade vianočnej pohľadnice tlač. Nech už ste si vybrali akokoľvek krásnu šablónu a zvolili super fotku, celé to stojí a padá na tom, aký bude finálny výstup. Vyblednuté farby alebo rozmazaná fotka určite nie sú to, čo ste chceli dosiahnuť.

Niekedy postačí lepšia domáca fototlačiareň a vaša šikovnosť. Ostáva zvoliť správne rozlíšenie, uložiť súbor vo formáte, ktorý tlačiareň dokáže spracovať a v nastaveniach zvoliť povrchovú úpravu fotopapiera.

V prípade, ak doma tlačiareň na fotky nemáte, je tu druhá, dokonca ešte pohodlnejšia možnosť. Vianočnú pohľadnicu s potlačou si môžete objednať online. Stačí, ak nahráte súbor s prednou stranou, zvolíte požadovaný formát a počet kusov a už o pár dní u vás doma zaklope kuriér s hotovými pohľadnicami.

Nuž, a napokon zostáva už len jediné. Dopísať na zadnú stranu adresu a vianočný pozdrav, odoslať a čakať... Na dojaté reakcie starkých, záplavu smiechu v najbližšom telefonáte s kamoškou alebo na poštára, ktorý možno podobnú pohľadnicu doručí do schránky aj vám.

Chcem si objednať vianočné pohľadnice s potlačou