Hľadáte univerzálny vianočný darček? Vankúš s menovkou poteší každého | Blog
11.12.2020
DarčekyOdSrdca
2020-12-11 Hľadáte univerzálny vianočný darček? Vankúš s menovkou poteší každého      Čas čítania: 4 min.

Hľadáte univerzálny vianočný darček? Vankúš s menovkou poteší každého

Každý z nás už v živote zažil ten moment, kedy vymyslieť vianočný darček nebolo vôbec jednoduché. Nie vždy totiž poznáme vkus obdarovaného, jeho obľúbenú vôňu alebo knižný žáner, ktorý má najradšej. Ak ste práve v podobnej situácii a hľadáte univerzálny vianočný darček, čítajte ďalej. Dobrá správa na začiatok znie – darček, ktorý môže potešiť každého, skutočne existuje.

V článku vám poradíme nielen skvelé tipy, ale aj to, ako ho môžete vytvoriť.

žena s darčekom pri vianočnom stromčeku

Nápady na vianočný darček pre partnera, svokru, kamarátku či kolegu, s ktorým zaručene zabodujete

Sú ľudia, pre ktorých máte výber vianočných darčekov vyriešený okamžite. Potom tí, pri ktorých premýšľate, čo by bolo vhodnejšie. A napokon tí, pre ktorých nemáte darčeky na Vianoce vymyslené možno ani doteraz. Nič však nie je stratené. Ešte stále máte možnosť nájsť skvelý darček pre každého, kto sa na vašom zozname vianočných darčekov tento rok ocitol.

 

Vybrať ten správny darček nie je také zložité. Vankúš s menovkou sa bude vynímať na gauči obývačke i v detskej izbe

Často sa stáva, že výberu toho správneho vianočného darčeka venujeme až príliš veľa námahy. Keď už skutočne nevieme, ako blízku osobu potešiť, prichádza ten správny čas na takzvané univerzálne darčeky.

V ich prípade je najdôležitejšie to, akého pohlavia dotyčná osoba je, a ak navyše poznáme aj jej záľuby, máme napoly vyhraté.

Zástera s potlačou poteší každú gazdinú. Skúsenú svokru aj nadšenú kamarátku, ktorá s varením a pečením len začína

Je skutočne len málo žien, ktoré v kuchyni netrávia nejaký ten čas. Či už je to babka, ktorá rada vypeká svojej rodinke tradičné štrúdle, alebo sestra, ktorú úplne nadchlo zdravé varenie, obe sa originálnej zástere s potlačou potešia rovnako. Okrem toho, že ide o praktický darček, môžete vtipným nápisom alebo zaujímavou fotkou z rodinného archívu vytvoriť personalizovanú zásteru, ktorú nenájdu v regáloch žiadneho obchodu.

mladá žena s mamou v kuchynských zásterách

Hľadáte darček pre toho, komu nie jej svet okolo nás ukradnutý? Plátennej taške s potlačou sa poteší uvedomelý mileniál i vaša praktická babička

Ekológia sa konečne dostáva do popredia našich každodenných činností. A dokonca, je trendy. Mladí ľudia separujú, organizujú výzvy na zber odpadkov v prírode a snažia sa zo svojho života vytesniť jednorázové plastové predmety. Plátenná taška s potlačou, či už ňou bude inšpiratívny text alebo zaujímavá grafika, je skvelým vianočným darčekom pre všetky generácie. Ako praktického pomocníka ju ocenia i vaši starí rodičia, ktorí hodnoty bezodpadovej ideológie praktizujú zväčša i nevedomky.

Nájsť vianočný darček pre šéfa či kolegu nemusí byť trápením. S originálnou kravatou zaručene pracovné vzťahy nenaštrbíte

Zasiahol vás vianočný duch aj v práci? Riešiť popri všetkých vianočných úlohách ešte aj darček pre kolegov, to dá niekedy naozaj zabrať. Najmä, ak sa jedná o osobu mužského pohlavia. Kravata s potlačou je však presne tým darčekom, ktorý žiadneho chlapa neurazí. Práve naopak. Porozmýšľajte spolu s kolegami nad vtipným nápisom na kravatu pre šéfa alebo vychytralého kolegu a o zábavu pod firemnou jedličkou máte postarané.

Posledné záchranné lano v mori vianočných darčekov vám hodí vankúš s menovkou. Dokonca aj pár dní pred Vianocami

Nuž, a napokon je tu tip na univerzálny vianočný darček, ktorý vyčarí úsmev každému partnerovi, rozohreje srdce rodičov i starých rodičov a dokonca ho obľubujú aj deti. Uznajte, kto by ohrnul nosom nad vankúšom? Navyše takým, na ktorom sa vynímajú slová lásky, vtipný výrok alebo povzbudivé motto. Detská verzia vankúša s menovkou je skvelým doplnkom do izbičky alebo práve posledným kúskom, ktorý fanúšikovi rozprávkových bytostí a hrdinov s nadprirodzenými schopnosťami chýbal.

Tento darček navyše stihnete vyriešiť aj z pohodlia domova. Ako na to?

 

Vyrobte originálny vianočný darček za pár minút bez toho, aby ste museli vstať od počítača

Ak ste si dosiaľ mysleli, že originálny, a najmä vlastnoručne navrhnutý darček, znamená automaticky niekoľko hodín práce alebo zlepené prsty i na nohách, rýchlo vás vyvedieme z omylu. Vianočný darček s nápadom môžete mať vytvorený za niekoľko minút bez toho, aby ste si zašpinili čo i len malíček.

Postačí si vybrať ten správny predmet (napríklad z vyššie uvedených tipov) a nájsť fotku alebo vymyslieť nápis, ktorý naň chcete potlačiť. Ostatné zvládnete online z pohodlia vašej obývačky alebo pracovne.

vianočné zátišie s darčekom

Po odoslaní objednávky si môžete svoj hotový personalizovaný darček vyzdvihnúť vo vybranej predajni alebo vám ho pohodlne doručí kuriér. Takéto vianočné prekvapenie zvládnete dokonca vybaviť aj na poslednú chvíľu, pár dní pred Vianocami (presné termíny vyhotovenia a dodania v predvianočnom období závisia od aktuálnej vyťaženosti predajne a zvoleného miesta osobného odberu).

NÁŠ TIP NA ZÁVER:

Nepodľahnite tento rok predvianočnému stresu. Tipy na pohodové prípravy na Vianoce nájdete na našom blogu v článku, ktorý vás naladí na tú správnu sviatočnú vlnu.

Veríme, že sa vám napokon podarí vymyslieť a zrealizovať darček pre každého z vášho tohtoročného vianočného zoznamu. Možno aj vďaka našim tipom si tak môžete konečne vydýchnuť a užívať si pokojnú vianočnú atmosféru. Veď napokon, taký vankúš s menovkou môže byť nielen skvelým univerzálnym darčekom, ale aj originálnou vianočnou dekoráciou aj vo vašej obývačke, nemyslíte?

Chcem vytvoriť vankúš s menovkou