Reklamné predmety nekončia perom. Darujte šiltovku s logom a vkusný kalendár | Blog
18.11.2020
DarčekyOdSrdca
2020-11-18 Reklamné predmety nekončia perom. Darujte šiltovku s logom a vkusný kalendár      Čas čítania: 3 min.

Reklamné predmety nekončia perom. Darujte šiltovku s logom a vkusný kalendár

Keď sa povie reklamné firemné predmety, každému automaticky napadne igelitka či pero s potlačou. Pravdou je, že kedysi patrili tieto veci k najčastejším firemným darčekom alebo reklamným predmetom, ktoré spoločnosť svojim obchodným partnerom a klientom darovala v koncoročnom období ako bonus.

Doba však pokročila a reklamné predmety, našťastie, spolu s ňou. Potešiť a obdarovať kolegov, partnerov i zamestnancov môžete skutočne čímkoľvek. Pozrite si naše tipy a rýchlo zistíte, že šiltovka s potlačou, USB kľúč či mikina s logom firmy zabodujú omnoho viac, než tradičné pero.

darček na dlani ruky v obleku

 

Ako vybrať tie správne firemné predmety, ktoré potešia a zároveň budú vašu spoločnosť reprezentovať

Ak ste si dosiaľ mysleli, že sú darčekové predmety v biznise len pro forma, dovoľte, aby sme vás vyviedli z omylu. Tie igelitky, perá, kľúčenky a mnohé iné drobnosti s logom firmy sú tu s nami už dlhé roky. Prečo je tomu tak a aký majú reklamné predmety význam?

 

Reklamné predmety majú svoje posolstvo. Pri nesprávnej voľbe však často končia v odpadkovom koši

Takmer každá firma koncom kalendárneho roka alebo pri významnom jubileu spoločnosti rieši nejakú pozornosť pre ľudí, ktorí sa podieľajú na tom, aby mohla fungovať. A to je práve príčina, prečo sa každoročne vo veľkých spoločnostiach, ale i drobných firmách, riaditeľ zamýšľa nad tým, čo darovať obchodným partnerom, zamestnancom a významným klientom.

Pretože bez nich by jednoducho žiaden biznis nebol. Skutočne pádny dôvod na to, aby ste si na výbere firemných reklamných darčekov dali záležať, čo vy na to?

Siahnuť po tradičných perách, cukríkoch či kľúčenkách síce ušetrí čas, no v konečnom dôsledku vám takéto darčeky len ťažko prinesú osoh. Pero skončí najskôr kdesi na pracovnom stole medzi kopou ostatných, cukríky v ústach detí a obal s vaším logom (a možno i čosi iné) v odpadkovom koši. Skúste sa preto poobzerať po originálnejších reklamných predmetoch. Predsa len platí, že sú prejavom vďaky, úcty a napokon tak trochu i pomyselnou rukou, ktorá ponúka spoluprácu i v ďalšom období.

Žena v kancelárii za stolom, na ktorom sú darčekové taštičky

 

Vyberajte podľa toho, komu chcete predmet darovať. Šiltovka s potlačou poteší zamestnanca, USB kľúč obchodného partnera

Skôr, než sa vrhnete do realizácie firemných darčekových predmetov, porozmýšľajte nad tým, koho vlastne plánujete obdarovať. Nikde predsa nie je napísané, že musíte dať vyhotoviť len jeden typ darčekov. Pomocnú ruku vám podá sedliacky rozum a zdravá úvaha.

Ak ste sa rozhodli obdarovať lojálnych zamestnancov, tých najlepších biznis partnerov a taktiež najväčších odberateľov, možno sa zastavíte na počte niekoľko desiatok. V tom prípade je možné, že veľkú úlohu pri výbere reklamných predmetov zohrajú aj financie, ktoré máte na tento účel vyhradené. Voľba padne, samozrejme, skôr na šikovný vreckový kalendár s potlačou podľa vášho výberu, než na nákladnejšie reklamné predmety. Kalendár či magnetka sú skvelým príkladom toho, že aj jednoduchší darček s nápaditým prevedením môže vypáliť dobre.

Dokážete osoby, ktoré plánujete obdarovať spočítať na prstoch jednej či oboch rúk? Váš obzor pri výbere firemných darčekov sa tým značne rozširuje. Praktické a obľúbené šiltovky s potlačou môžete pokojne objednať online. Alebo ste sa rozhodli pre originálne potlačené tričká, do ktorých šikovne zakomponujete svoj brand? Ani v tomto prípade nepotrebujete vytiahnuť päty z kancelárie, dokonca vám hotové firemné darčeky doručí kuriér priamo do práce.

Skvelým tipom sú aj predmety dennej potreby, ktoré s dobrým nápadom môžete povýšiť na skutočne originálne, vtipné a navyše reprezentatívne prezenty s logom vašej spoločnosti. Reč je napríklad o hrnčeku, podložke pod myš či plátennej taške. Je len minimum ľudí, ktorí si nedoprajú šálku kvalitnej kávy, nepoužívajú výpočtovú techniku alebo nenakupujú. S vtipným nápisom alebo grafikou to môže byť práve vaša taška, po ktorej siahnu pri najbližšom nákupe a stanú sa tak chtiac či nechtiac chodiacou reklamou pre vašu značku. Šikovné a navyše ekologické riešenie, nemyslíte?

bradatý mladý muž v čiernej šiltovke

 

Trendy vo firemných darčekoch hovoria jasne – zamerajte sa na praktické predmety, ktorým nezabudnite vdýchnuť originálne čaro

Ako je už z posledných rokov zrejmé, perá s logom či jednorázové neekologické igelitky už veľa vody zrejme v oblasti reklamných predmetov nenamútia. Aj do obchodných a pracovných vzťahov preniká, najmä po rokoch spolupráce, náboj ľudskosti a práve vďaka nemu sú koncoročné firemné darčeky o kúsok osobnejšie. V niektorých prípadoch by sa dokonca dalo povedať, že sú to darčeky od srdca. A keďže tie sú našou parketou, radi vám pomôžeme nielen s darčekmi pre blízkych priateľov či rodinu, ale aj s reklamnými predmetmi. V našej ponuke určite nájdete vhodný predmet, ktorý spolu s trefnou potlačou vytvorí originálny firemný darček podľa vašich predstáv. Ak sa rozhodnete pre niektorý z vyššie uvedených tipov, určite ním nič nepokazíte.

 

Chcem objednať šiltovky s potlačou