Blog - strana 19 | Darčekyodsrdca.sk

Blog: Strana 19Blog: Strana 19

09.06.2016
Voľakedy boli v popredí mená ako Jozef, Pavol alebo Magdaléna. Dnes sa nám po slovenských uliciach pohybujú prevažne Emmy, Sofie či Jakubovia. Trendy mien sa menia, avšak nezmenila sa ich charakteristika. Zaujíma vás, čo vypovedá to vaše meno o vás?
30.05.2016
Určite ste už počuli o tom, že tričko podľa svojich predstáv si môžete vyrobiť doma na kolene. Spôsobov, ako na to, je viacero. My sme sa rozhodli vám predstaviť jeden z tých zaujímavejších, a to ručné maľovanie. Nestrácajme čas a poďme na to.
23.05.2016    Čas čítania: 2 min.
Prázdne steny až doslova dýchajú smútkom! Doplnky na stene osviežia interiér a vnesú doň novú energiu – teda ak to ženská ruka nepreženie. :)
16.05.2016
Najlepšie sa sníva v objatí partnera alebo partnerky. To uznáte, však? Ak je však ten druhý ďaleko a vaša posteľ zíva prázdnotou, zaobstarajte si vankúš. Nie, nesrandujeme. Taký vankúš je v kritickom momente nezastupiteľný.
09.05.2016
Hrnček s fotkou je cool. Chcete, aby vám pri pohľade naň rozžiarilo tvár alebo vám kútiky jemne zdvihlo dohora? Všetko záleží na tom, akú fotku si vyberiete. Máme pre vás niekoľko zaujímavých tipov.
29.04.2016    Čas čítania: 2 min.
Už sa vám stalo, že ste nevedeli, aký darček venovať svojej kamarátke na narodeniny? Čím dlhšie ste chodili po obchodoch, tým viac ste boli zúfalé? Kreatívnym darčekom môžu byť pohľadnice s fotkami. Poďme sa pozrieť na to, ako toto prekvapenie môže vyzerať.
25.04.2016    Čas čítania: 2 min.
Chcete byť opäť dieťaťom? Nemať žiadne povinnosti a často fantazírovať o neexistujúcom? Aj keď už nikdy nebudete chodiť do škôlky a mať 120 cm, detskému svetu sa môžete priblížiť hraním hier, napríklad pexesa.
22.04.2016
Identifikačný štítok nie je až natoľko známy pojem, ale dozaista je veľmi cenným predmetom. A to v rôznych situáciách, napríklad, keď sa vám pes odtrhne z vôdzky alebo keď ste na turistike a stane sa vám nehoda. Čo to teda presne je a na čo slúži? 
15.04.2016
Ak chcete byť efektívni, mali by ste sa zamyslieť nad drobnosťami okolo seba. Podložka pod myš oblepená vrstvou prachu či nezahodené odpadky môžu zavážiť pri vašej celkovej organizovanosti a dojme, ktorým pôsobíte na kolegov a klientov.
01.04.2016
Tak isto, ako môžete vymeniť nudnú stoličku za retro sedačku, tak sa môžete pohrať s dizajnom nástenných hodín vo vašej izbe. Aký motív zvoliť? Inšpirujte sa týmito tromi, ktoré najčastejšie využívajú naši zákazníci.
Manufactured by: FaxCOPY