Blog - strana 15 | Darčekyodsrdca.sk

Blog: Strana 15Blog: Strana 15

16.10.2017
Úsmev na tvári hneď ráno? Áno, aj to sa dá. Stačí, ak spojíte teplý nápoj, pekný hrnček a trochu lásky. S pekným hrnčekom vám vieme pomôcť. Pozrite si zopár tipov, ako si vytvoríte ten svoj jedinečný.
28.09.2017
Spôsobov, ako v dnešnej dobe vyjadriť svoju osobnosť, záľuby a životný štýl, je mnoho. Niekto si lepí nálepky na auto, niekto na notebook, iný si to rovno vytetuje na telo. Nie každému sa však tetovanie páči. Nálepky tiež nie sú najlepšie, môžu sa rýchlo zničiť. Čo tak navrhnúť si vlastné tričko?
18.09.2017
Aj vy ich máte doma. Farebné alebo jednoduché, drevené či plastové. Moderné nástenné hodiny sú už štandardom každej domácnosti. Ale odkiaľ sa vzali? Kto ich vynašiel a ako sa dostali až do vašej obývačky?
25.08.2017
Chcete mať na vaše školské časy milú pamiatku? Alebo by ste radi spomínali na úspešne ukončený kurz jazyka? Príjemnou spomienkou môže byť aj tričko absolventa. Zhotovíte si ho jednoducho.
15.08.2017
Uvažujete nad tým, že váš domov skrášlite fotokalendárom? Ak neviete, aké fotky doň pridať, prípadne, aké motívy zvoliť, máme pre vás niekoľko rád. Vytvorte si aj vy originálny fotokalendár, ktorý bude obdivovať každá vaša návšteva.
28.07.2017    Čas čítania: 2 min.
Kedysi boli symbolom Napoleonových víťazstiev, dnes sú bežným tričkom v šatníku každej ženy. Z námorníckych tričiek sa behom stoviek rokov stal skutočný štýl. Prečítajte si zaujímavosti z ich histórie.
11.07.2017
Naši predkovia si veľakrát museli vystačiť sami. Ak chceli nosiť vzorované tričká, šaty či košele, jednoducho si ich museli vyrobiť. Neexistovali tucty obchodov a e-shopov, kde si dnes objednáte oblečenie s potlačou za pár minút. Jedna z metód, ktorú používali, bola modrotlač.
03.07.2017
Móda je premenlivá ako letné počasie. Pokým jeden rok niečo „letí“, ďalší rok to môže nenávratne upadnúť do zabudnutia. Tento osud, našťastie, nestihol tričká s potlačou, ktoré sa stále tešia veľkej priazni.
20.06.2017
Neposednosť detí sa dá niekedy ťažko skrotiť. Hlavne, keď je vonku zamračené a bláznenie na ihrisku nepripadá do úvahy. No aj v týchto prípadoch ich môžete zabaviť tvorivými aktivitami. Ukážeme vám, ako ľahko vznikne z obyčajného maľovania pekný výsledok – pohár s potlačou.
25.05.2017
Vyrobiť si vlastné tričko je jedinečný spôsob, ako sa môžete odlíšiť od ostatných. Ak chcete svoj šatník spestriť niečím novým a zaujímavým, vyrobte si takéto tričko na našich stránkach. Jednoduchý postup, ako na to, sa dozviete o malú chvíľu.
Manufactured by: FaxCOPY