5 dôvodov, prečo sú personalizované darčeky tie najlepšie | Blog
15.11.2022
DarčekyOdSrdca
2022-11-15 5 dôvodov, prečo sú personalizované darčeky tie najlepšie      Čas čítania: 3 min.

5 dôvodov, prečo sú personalizované darčeky tie najlepšie

Personalizované darčeky sú ideálnou možnosťou, ako vytvoriť naozaj originálny kúsok pre našich najbližších. Dnešné technológie naviac ponúkajú možnosti potlače veľkého výberu predmetov, vďaka čomu poľahky vyberiete personalizovaný darček podľa konkrétnej osoby alebo udalosti. Prečítajte si päť dôvodov, prečo je práve takýto darček ideálnou voľbou, ak hľadáte niečo jedinečné alebo, naopak, si neviete s výberom darčekov rady.

žena drží v každej ruke jeden darček

Personalizované darčeky – to znamená, že sú prispôsobené vašim predstavám

Poznáte ten pocit, že neviete nájsť PRESNE takú mikinu, ktorá by vyhovovala predstavám vášho teenagera? Alebo že kúpeľňový set, ktorý by na sa hodil k umývadlu vašej svokry ako chýbajúci dielik puzzle, ešte nevyrobili? V tom prípade sú práve personalizované darčeky to, čo hľadáte. Vytvorte mikinu s vlastnou potlačou, ktorú môžete doplniť ľubovoľným motívom, fotkou alebo textom a verte, že rozhodne zabodujete. Alebo nechajte potlačiť kúpeľňový set motívom podľa predstáv vašej svokry a pripravte sa na dávku úprimnej radosti.

 

Neexistujú dva rovnaké kusy. Preto sú personalizované darčeky originálne

Je osoba, ktorú chcete obdarovať, náročná na jedinečné kúsky oblečenia alebo doplnkov? Nosiť rovnaké tričko, ako ostatné spolužiačky, je pre niektoré dievčatá naozaj utrpením. Ak sa však rozhodnete pre personalizované tričko s potlačou, nielenže vytvoríte kúsok presne podľa jej vkusu (výber strihu, farby, možnosti potlače a vlastnej grafiky). Je viac než isté aj to, že sa takýmto tričkom bude pýšiť ako jediná široko-ďaleko. Vtipné tričká s nápisom alebo humorným motívom sú napokon trefou do čierneho, nielen ako darček pre dcéru, ale aj v prípade, ak potrebujete tip na darček pre muža rôzneho veku.

 

Pridaná emócia je to, čo robí z personalizovaných darčekov tie najkrajšie

Radi by ste milovanej osobe povedali, aká je pre vás vzácna pokojne i každý jeden deň? Nič nie je nemožné. Originálny hrnček s potlačou alebo fotoobraz s emotívnou fotkou z vášho archívu je skutočne jedinečný kúsok s výpovednou hodnotou, ktorá dokáže vyčarovať úsmev na tvári. Ideálna voľba ako darček pre mamu, milá pozornosť pre babku alebo vyznanie pre manželku. K fotografii alebo grafike môžete pridať citát, verš alebo dokonca vlastný výrok, vďaka ktorému bude obdarovaná osoba vedieť, čo pre vás znamená zakaždým, keď si zaleje rannú kávu alebo sa ráno prebudí a jej prvý pohľad padne na nový obraz.

 

Darčeky na mieru sú srdcu najdrahšie, hoci sú cenovo dostupné

Možno ste už niekde začuli vetu, že krásny darček nemusí stáť celý majland. O tom, že je tomu tak, svedčia práve predmety, ktorým vďaka personalizácii vdýchnete osobitné čaro. Spomínané vyznanie, obľúbená zdrobnenina, familiárna prezývka či motivačný citát premenia inak obyčajný hrnček, tričko alebo podložku pod myš na srdcu milé darčeky. Keďže ide o potlač na všedné a dostupné predmety, nemusíte sa obávať ani o prievan v peňaženke. To najdrahšie, čo na nich je, je práve vaša osobná zainteresovanosť a motív, ktorým im vdýchnete dušu.

kalendár s vlastnými fotkami

 

Máte nekonečne veľa možností

Personalizované darčeky sú naozaj variabilné. Keď sa spojí vhodný výber predmetu a super nápad na jeho dotvorenie pomocou textu, fotky alebo grafiky, nemôže z toho vzniknúť nič iné, ako dokonalý nápad. Veď napokon, taký kalendár s vlastnými fotkami poteší nielen starkú, ale i mamu alebo kamarátku. Personalizované doplnky do domácnosti a kancelárie sú zase skvelým tipom na darček pre kolegu a spoločenské hry oživené vašimi rodinným fotkami ocení ktokoľvek z najbližších.

Ak ste sa teda napríklad v decembri ocitli znova v situácii, že neviete, čo komu darovať, je viac než isté, že v ponuke personalizovaných darčekov vyriešite vianočné darčeky pre celú rodinu. Stačí si vybrať podľa konkrétnej osoby (mama, otec, babka, novorodeniatko a podobne…) a originálny darček je na svete.

Vybrať personalizovaný darček