Ako vyčariť úsmev na tvári každého školáka? Chce to originálny ruksak, vrecko na prezúvky alebo zošit s nápadom | Blog
16.08.2020
DarčekyOdSrdca
2020-08-16 Ako vyčariť úsmev na tvári každého školáka? Chce to originálny ruksak, vrecko na prezúvky alebo zošit s nápadom      Čas čítania: 3 min.

Ako vyčariť úsmev na tvári každého školáka? Chce to originálny ruksak, vrecko na prezúvky alebo zošit s nápadom

Príchodom augusta sa obchody a eshopy so školskými potrebami predbiehajú, ako čo najskôr školákom pripomenúť, že ich už onedlho čaká nástup do školy. Možno sa kdesi v tom množstve zošitov a školských potrieb nájde nejaká, ktorá vyčaruje vášmu drobcovi úsmev na tvári. Väčšinou sa však žiaci naladia na pochmúrnu vlnu z končiacich sa prázdnin.

mama sa lúči s dcérkou pred školou

Ak je však aj vám ľúto smutnej tváričky, prečítajte si niekoľko nápadov, ako svojmu školáčikovi vyčariť úsmev na tvári vďaka originálnym kúskom. Ruksak, vrecko na prezúvky alebo hoci aj obyčajný zošit môžu byť presne podľa jeho gusta.

 

Škola volá? Spríjemnite volanie svojmu dieťaťu originálnym školským doplnkom

Ak sa už pomaly rozhliadate po výbave do školy, vyhraďte si tento rok trochu času na jeden mimoriadny doplnok. Prečo mimoriadny? Mal by byť totiž presne podľa predstáv vašej ratolesti. Vďaka obľúbenému motívu môže aj taká drobnosť, akou je školský zošit, navnadiť dieťa na septembrový nástup do školy pozitívnym smerom.

Vravíte si, skvelý nápad, no i napriek tomu neviete, čo by mohlo vášmu školákovi urobiť radosť? Nech sa páči, malá inšpirácia.

 

Overený TIP – vrecko na prezúvky s obľúbeným hrdinom

Aj váš drobec si práve “ulietava” na najnovšej disneyovke alebo sa jeho izba premenila na obrovské bojisko medzi hrdinami Justice League a Avengers? V tom prípade doplňte jeho výbavu do školy vreckom na prezúvky s obľúbenou postavičkou, či dokonca jeho menom. Rozdiel v nadšení medzi tradičným prvoseptembrovým ránom a tým, keď mu podáte nové vrecko na prezúvky s potlačou podľa jeho gusta, vyčarí úsmev na tvári dokonca i vám.

Malé Elzy, Anny či milovníčky kúzelných poníkov v momente zabudnú na skoré ranné vstávanie, keď ich okrem plnej školskej tašky bude čakať originálne prezuvkové vrecko, ktoré budú obdivovať všetky kamošky.

vrecko-na-prezuvky-s-potlacou

 

Stavte na ruksak či tašku s potlačou pre starších školákov

Zazerajú vaši starší študáci na dátum v kalendári čoraz zamračenejšie? Tí už síce nemajú hlavu v rozprávkovom svete, celkom určite ich však prepadla nejaká iná vášeň. Vďaka nej im môžete spríjemniť napríklad obľúbené voľnočasové aktivity, ak im veci na futbalový tréning alebo výtvarku zabalíte do originálnej tašky.

Ak náhodou nemáte prehľad, či s práve fičia na Star Wars-och alebo sa toto leto načisto zamilovali štvornohých miláčikov, pokojne sa ich opýtajte. Ľahučký ruksak s potlačou s nastaviteľnými ramienkami im môžete nechať vyhotoviť nielen v rôznom tvare, ale i farebnom prevedení. Doplnený o fotku či obľúbenú grafiku poteší nejedno detské srdiečko. Skvelým tipom pre skoršie ročníky je napríklad trendy taška cez rameno. Unisex kúsok s originálnym dizajnom vyvolá záujem u kamošov alebo kamošiek kamkoľvek sa váš potomok vyberie.

 

Zabudnite na klasické zošity v zľave. Do personalizovaného zošitu s vlastnou fotkou sa píšu úlohy jedna radosť

Ak navnadiť, tak nech to stojí za to. Zažili ste s rodinou naozaj kúzelné prázdniny, z ktorých vzniklo plno fotiek? Pozitívne letné vibrácie z prázdnin môžete jednoducho preniesť na každú hodinu matiky, slovenčiny alebo prírodopisu. Personalizovaný zošit vám ponúka jedinečnú možnosť, ako svojim deťom zaobstarať nápadité školské pomôcky. Zošit s bláznivou fotkou z prázdnin, štvornohým miláčikom alebo letnou pohodou s kamošmi zaručene neskončí “zabudnutý” spolu s domácou úlohou v školskej lavici. Originálne zošity do školy potešia opäť raz aj tých starších, najmä keď ich doplníte obľúbeným námetom alebo sloganom. Práve tie si totiž najčastejšie žiaci píšu na klasické zošity už desaťročia.

školský zošit s vlastnou potlačou

Zapáčil sa vám niektorý z našich nápadov? Ak chcete aj vy povzbudiť svoje deti a naštartovať september poriadnou dávkou entuziazmu, určite ich vyskúšajte. Ak k tomu pridáte tipy z článku o tom, ako nastaviť deti na školu pozitívne práve po prázdninách, úspech máte na dosah. Držíme palce!

 

Chcem vytvoriť originálnu tašku