Vystúpte z davu! Tieto tričká s potlačou vám v tom pomôžu | Blog
15.06.2020
DarčekyOdSrdca
2020-06-15 Vystúpte z davu! Tieto tričká s potlačou vám v tom pomôžu      Čas čítania: 3 min.

Vystúpte z davu! Tieto tričká s potlačou vám v tom pomôžu

Aj vy sa tak neradi prehrabávate v regáloch obchodov medzi stovkami tričiek? Navyše, kým nájdete nejaké, ktoré by aspoň trochu zodpovedalo vašej predstave, uplynú niekedy aj hodiny. Riešenie však existuje… Tričko s potlačou je skvelý spôsob, ako si vytvoriť šatník podľa svojich predstáv a navyše, máte záruku, že človeka v rovnakom tričku na ulici určite nestretnete.

mladé dievčatá v tričkách

Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, aké tričko s potlačou zvoliť, aby ste sa odlíšili.

 

Netradičná potlač tričiek na každú príležitosť

Niekto to rád modré, iný biele s guľatým golierom alebo dokonca s pútavým nápisom, či grafikou. Tričko nie je len kus každodenného oblečenia, ale pre mnohých z nás práve spôsob, ako vyjadriť svoj štýl a jedinečnosť. Navyše, platí, že v niektorých prípadoch je potlačené tričko výpovedným prostriedkom, ktorý prezentuje aj náš názor.

Našťastie, dnes sa nemusíte už spoliehať na domáce nažehlovačky alebo fixky na textil. Dostupná potlač tričiek za skvelé ceny jednoducho a rýchlo vyrieši vašu túžbu po originálnom tričku. Stačí si vybrať správny typ a spôsob potlače a už o pár dní vám ho pohodlne doručí kuriér kamkoľvek potrebujete.

Tak, ktoré si vyberiete?

 

Patríte k sebe? Povedzte to tričkom s potlačou

Chystáte sa na rodinný výlet, stanovačku, kemping či trek? To, čo určite pozdvihne náladu a rodinného ducha, je oblečenie v jednom štýle. Tričko s vtipným nápisom, rodinným erbom z dielne vašich detí alebo menom rodinného tímu jasne napovie vášmu okoliu, že držíte spolu. Ak si navyše vyberiete nápadité tričko s omaľovánkou, máte skvelý tip na to, ako kreatívne vyplniť čas svojim ratolestiam. Výsledné dielo môžete potom hrdo nosiť na hrudi. Takto vtipne a láskyplne si môžete dokonca “označkovať” aj svoju polovičku. V tričkách pre páry bude každému jasné, že ste jednoducho párik na pohľadanie.

Tričko s motívom pre páry

 

Vtipný odkaz alebo vlastný dizajn do poslednej bodky

Tričko, ktoré by presne vystihovalo váš vkus, ešte nevyrobili? Nečakajte a zadajte ho do výroby sami. Dokonca si naň môžete nechať potlačiť vlastnú grafiku a vytvoriť si tak kolekciu s rôznymi farbami a strihmi tričiek.

Ak však stále neviete, čo presne by na tom vašom malo byť, skúste sa inšpirovať hotovými motívmi. Obľúbené sú trendy pásikavé tričká s veselým, až mierne drzým odkazom či myšlienkou. Tú už celkom isto budete vedieť doplniť aj z vlastnej hlavy. Vďaka potlači na tričku tak nemusíte povedať už ani slovo, všetkým bude jasné, čo máte na mysli. Ako zdroj nápadov vám poslúži aj náš článok o kultových tričkách, ktoré milujú ľudia na celom svete.

Na svoje si prídu dokonca i milovníci psov. S novou kolekciou tričiek s potlačou s názvom plemená psov si môžete vytvoriť originálny dizajn trička, z ktorého všetci pochopia, že život s vaším psom skutočne nie je pod psa.

Tričko so psom a nápisom "život s Hugom nie je pod psa"

 

Letné festivaly a udalosti, kde sa môžete odviazať

Vaše zamestnanie alebo spoločenský status vám nedovoľujú, aby ste sa premávali vo všedné dni v tričku s vtipným motívom? Alebo sa vám takýto typ voľnočasového oblečenia nehodí do šatníka i napriek tomu, že sa vám nesmierne páči? V tom prípade si ho odložte na príležitosti, na ktoré sa originálne tričko s potlačou vyslovene hodí.

Letné festivaly plné dobrej nálady alebo workshopy, kde nikto neskúma, kto ste a čo robíte, sú skvelou príležitosťou, prečo si nechať takéto tričko vyrobiť online a naplno sa odviazať.

Chcem tričko s potlačou v zľave