Ako potešiť budúcu mamičku? Podbradníkom s potlačou stavíte na istotu | Blog
25.10.2020
DarčekyOdSrdca
2020-10-25 Ako potešiť budúcu mamičku? Podbradníkom s potlačou stavíte na istotu      Čas čítania: 3 min.

Ako potešiť budúcu mamičku? Podbradníkom s potlačou stavíte na istotu

Máte v rodine alebo medzi priateľmi tehuľku, ktorej by ste radi vyčarovali úsmev na tvári? K najbližšiemu sviatku jej môžete darovať práve darček spojený s príchodom nového člena rodiny. Vysondovali sme pre vás, ktoré darčeky ocenia budúce mamičky najviac. Ktoré, naopak, môžete pokojne naďalej nechať ležať v regáloch obchodov?

Tehotná mladá žena s darčekmi

 

Vyberte vhodný darček pre tehotnú priateľku. Kozmetika a doplnky uľahčujúce príchod bábätka nesklamú nikdy

Príchod bábätka je tou najradostnejšou chvíľou v živote každej mamičky. Sú však momenty, kedy môže dať tehotenstvo skutočne zabrať. To isté platí aj pre okamihy, ktoré prídu ruka v ruke s narodením drobčeka. Ak neradi darujete zbytočnosti, prípadne si vôbec neviete dať rady, čo by ste mohli budúcej mamičke podarovať, potešia vás nasledujúce tipy na darčeky.

Pomôžu zvládnuť náročné situácie, uľahčia jej starostlivosť o bábätko a navyše ju potešia. Ktoré sú to?

 

Nie je krém ako krém. Dokonca ani len ten na riťku... Vyberajte s ohľadom na budúcu mamičku

Každá žena má obľúbenú značku kozmetiky, na ktorú nedá dopustiť. S detskou kozmetikou to bude určite rovnako. Pomôžte jej objaviť ten správny krém, olejček či šampón pre bábätko a rozhliadnite sa po odporúčaných značkách. Ak budúcu mamičku dôverne poznáte, určite budete vedieť, či dáva prednosť renomovaným výrobcom, alebo si potrpí skôr na prírodnú kozmetiku bez chémie a zbytočných prísad. Koniec koncov to, aká kozmetika sadne novorodencovi najviac, rozhodne jeho pokožka. Vy však vhodným darčekom môžete prispieť k tomu, že ju mamička objaví čo najskôr.

 

Chcete darovať hračku? Dajte prednosť kvalitnému prevedeniu a dôrazu na rozvoj bábätka

Darovať hračku dnes nie je problém. Výber je tak široký, že sa vám z neho zakrúti hlava v momente, ako vkročíte medzi regále s hryzátkami, chrastítkami a inými drobnosťami, ktoré deti od útleho veku obklopujú. Ako vybrať to pravé?

Bábätko na podložke sa hrá s detskou hrazdičkou

V prvom rade je potrebné zamerať sa na bezpečnosť. Hoci by sa na trhu nemali nachádzať hračky, ktoré by mohli byť pre bábätko nevhodné, sedliacky rozum vám isto napovie, ktorým výrobkom sa radšej vyhnúť. Skvelou voľbou sú určite tie, ktoré s ohľadom na vek bábätka rozvíjajú jeho psychomotorický vývoj a napomáhajú mu spoznávať svet okolo seba. Presne tým sa poteší budúca mamička najviac. Zabudnite teda na stú hrkálku či gumenú kačičku a spýtajte sa na radu odborného personálu.

 

Oblečenia pre novorodenca nikdy nie je dosť. Orientujte sa podľa ročného obdobia

Dávate prednosť overenej klasike? V tom prípade zamierte do najbližšieho obchodu alebo e-shopu s detským oblečením a vyberajte. Opäť raz platí, že niekomu, kto práve vo svojom okolí žiadneho drobca nemá, nebude jednoduché nájsť správne dupačky, body či košieľky. S malou pomocou to však určite zvládnete.

V prípade novorodencov sa zamerajte na výrobky z bavlny či iných prírodných materiálov ohľaduplných k ich jemnej pokožke. Oblečeniu z umelých vlákien a im podobnému zloženiu sa vyhýbajte oblúkom. Pokožka bábätka na ne môže reagovať podráždene.

Správnu veľkosť ľahko odhadnete podľa veku (v tomto prípade ešte mesiacov) a napokon, nezabúdajte na to najpodstatnejšie. Ročné obdobia. Zimný overal v najmenšej veľkosti bude budúcej mamičke, ktorá má plánovaný termín pôrodu v máji, len bezducho visieť v skrini. Rovnako, ako tie rozkošné kraťasky na traky, ktoré určite nevyužije bábätko narodené v zimných mesiacoch.

 

Stavte na doplnky, ktoré uľahčia budúcej mamičke tehotenstvo a starostlivosť o dieťatko. Originálny nádych dodá podbradník s potlačou

Prevažná väčšina darčekov sa, samozrejme, týka najmä nového člena rodiny. Skúste však svoju pozornosť obrátiť na mamičku. Verte, že ju nielen ocení, ale aj patrične využije. Skvelým príkladom, ako jej spríjemniť chvíle v tehotenstve a dopriať zvýšené pohodlie, je tehotenský vankúš. Neskôr ho môže využiť na dojčenie alebo vytvorenie praktického hniezda pre bábätko.

Okrem vankúša sú praktickým darčekom rôzne vychytávky, ktoré využije mamička o čosi neskôr, napríklad pri kŕmení. Šikovná sieťka na ovocie, vďaka ktorej môže dieťatko ochutnávať šťavnatý melón bez rizika prehltnutia kôstky alebo opakovane plniteľná kapsička na prvé príkrmy “to go” patria k favoritom medzi mamičkami.

Hľadáte niečo vskutku originálne? Určite nezabudnite do darčekovej tašky pribaliť podbradník s potlačou podľa vášho návrhu. Vtipný text, meno drobčeka alebo roztomilá grafika dokážu vniesť do každodenného papania nový vánok. A vecí, akou podbradník je, predsa nikdy nie je dosť.

Podbradník s fotkou bábätka a nápisom Hladoško

Zorientovať sa v mori darčekov, ktoré by ste mohli budúcej mamičke podarovať, nie je jednoduché. Najmä, ak sa vám momentálne pomedzi nohy netmolia drobné detské nôžky. Veríme však, že sa vám aj vďaka našim tipom podarí nájsť skvelý darček, ktorý budúcej mamičke vyčaruje úsmev na tvári. Minimálne v podobe roztomilého personalizovaného podbradníka s potlačou.

NÁŠ TIP:

Podobne, ako v prípade budúcich mamičiek, sme hľadali darček pre neustáleho frfľoša. Obzeráte sa po niečom takom? V tom prípade si nezabudnite prečítať náš článok s vtipnými a netradičnými darčekmi podľa povahy človeka.

Objednať podbradník s potlačou