Fotky, ktoré sa hodia aj na fotoobraz? Urobte si krásne zábery už počas najbližšej dovolenky | Blog
15.07.2020
DarčekyOdSrdca
2020-07-15 Fotky, ktoré sa hodia aj na fotoobraz? Urobte si krásne zábery už počas najbližšej dovolenky      Čas čítania: 3 min.

Fotky, ktoré sa hodia aj na fotoobraz? Urobte si krásne zábery už počas najbližšej dovolenky

Radi by ste oživili steny svojho bytu alebo darovali fotoobraz svojim blízkym, no stále neviete nájsť tú pravú fotku, ktorá by stála za to? Na tejto mám krivý úsmev, na inej nevidieť dobre obe deti… a tu sa mi nepáči prostredie, kde sme sa fotili…

kráčajúci fotograf s fotografickou výbavou

Ak tá správna fotka, ktorá by sa na obraze na plátno vynímala, neexistuje, nezúfajte. Môžete si ju jednoducho zaobstarať. Na najbližšej dovolenke alebo pokojne i v tejto chvíli. Ako na to? Vyskúšajte nápady a triky, ktoré používajú aj skúsení profíci.

 

Skvelé tipy a triky na fotky, ktoré vám budú na fotoobraze závidieť

Ak si myslíte, že dokonalú fotku môžete získať len v tej správnej chvíli, za vhodného osvetlenia a s použitím špičkovej techniky, ste na omyle. Niekedy totiž stačí zmeniť uhol pohľadu alebo použiť rekvizitu, ktorú máte bežne doma v kuchyni či v záhrade. Aj s pomocou špinavého kvetináča, CD-čka alebo rozbitého skla dokážete vyčariť pôsobivý záber.

Potom stačí len pár krokov a obraz s vlastnou fotkou si môžete vytvoriť hocikedy si zmyslíte. Neveríte? Pozrite si náš výber tipov na originálne zábery a fotoobraz si môžete pokojne objednať aj priamo z mobilu. Bude vám to trvať maximálne tri minúty.

 

Rodinné fotky, za ktoré nemusíte zaplatiť profíkovi stovky eur

Chystáte sa s celou rodinou už dávnejšie na fotenie, z ktorého by určite vznikol fotoobraz do vašej obývačky či kuchyne? Vyskúšajte to tentokrát bez fotografa. Stačí malá rekvizita, ako napríklad sklenená fľaša, kýblik do pieskoviska alebo hoci len dobrá nálada, s ktorou vyčaríte skutočne vtipné snímky s celou rodinou.


 

Inšpirácia pre láskyplné momenty...tak trochu inak

Nechýba vám vo vzťahu štipka humoru alebo kreativity? V tom prípade sa do týchto nápadov na zamilované fotky zamilujete na prvý pohľad. Ak navyše plánujete svadbu, zásnuby alebo príchod nového člena rodiny, toto sú presne fotky, ktoré patria na obraz na plátne.


 

Portrét s nápadom – skvelý tip na fotoobraz

K tomu, aby ste si mohli dať vyhotoviť obraz na plátne, netreba dokonca čakať na žiadnu špeciálnu príležitosť alebo miesto, kde skvelú fotku zrealizovať. Ak by ste si radi zvečnili svoj originálny portrét, vyskúšajte sa pohrať s materiálom, ktorý doma bežne nájdete. Výsledok vás milo prekvapí.


 

Chcelo by to nejaké vtipné fotky? Skúste zmeniť perspektívu

Experimentovali ste niekedy pri fotení so vzdialenosťou? Ak jeden objekt alebo osobu umiestnite bližšie a druhú vhodne nastavíte v jej pozadí, vznikajú bizarné, no zároveň i veľmi vtipné fotografie. Ošiaľ s perspektívou odštartovali notoricky známe kúsky ako Eiffelova veža na dlani alebo podopieranie Šikmej veže v Pise. Tie zrejme zdieľa na sociálnej siete každý, kto tieto miesta navštívil. Buďte o kúsok originálnejší!


 

Fotky s detmi nemusia byť len o nútenom “sýýýýýr”

Rodičia, ktorí radi dokumentujú detstvo a dospievanie svojich potomkov, celkom iste poznajú naučený výraz, ktorý nahodia v momente, keď stlačíte tlačidlo na foťáku. Ako sa vyhnúť silenému úsmevu otrávených detí? Prekvapte ich. Namiesto ďalšieho nudného fotoobrazu môžete rodinnú pohodu a harmóniu vyjadriť… tak trochu inak.


 

Inšpirácia na skvelé zábery, z ktorých vznikajú tie najlepšie fototobrazy, číha na každom rohu. Bolo by naozaj škoda, nevyužiť ju. Či už plánujete tento rok dovolenku v peknom prostredí, alebo vás čaká slovenská malta doma, takéto originálne fotky na obraz môžete mať s trochou kreativity vo svojom telefóne aj vy. Jediné, čo vám potom ostáva urobiť, je zjednodušene si fotoobraz objednať. Hoc aj priamo z mobilu.

Chcem si objednať fotoobraz