Tipy na darčeky pre ocka: Prekvapte ho ŠPZ s menovkou alebo vtipným tričkom | Blog
03.11.2020
DarčekyOdSrdca
2020-11-03 Tipy na darčeky pre ocka: Prekvapte ho ŠPZ s menovkou alebo vtipným tričkom      Čas čítania: 3 min.

Tipy na darčeky pre ocka: Prekvapte ho ŠPZ s menovkou alebo vtipným tričkom

Každoročný ošiaľ menom vianočné darčeky pomaly naberá na obrátkach. Vyzerá to tak, že Vianoce v roku 2020 budú iné, než tie dosiaľ. V súvislosti s dôsledkami opatrení a koronakrízy sa zmenil aj pohľad na samotné darčeky.

Ak ešte nemáte darček pre ocka, máme pre vás niekoľko skvelých nápadov, ako vybrať originálny darček, ako inak, od srdca. ŠPZ s menovkou alebo iné kreatívne darčeky s nápisom či fotkou prekvapia, potešia a zahrejú na duši. Vyberte ten správny.

dcérka dáva otcovi darček

Otcovia sú každoročný rébus. Vyriešte ho tento rok originálne a s láskou. Trendom sú kreatívne personalizované darčeky

Ako vybrať darček pre otca? Ak sa neradi prikláňate k nadmieru praktickým darčekom, akými sú ponožky či spodné prádlo, stojíte každý rok pred ozajstným hlavolamom. Už ste mu doplnili dielničku na náradie? Darovali prémiový destilát alebo ste mu dopriali adrenalínový zážitok typu jazda vo Ferrari? Nezúfajte, určite existuje darček, ktorý mu navodí úsmev na tvári v momente, ako ho otvorí.

 

Vyhrňte si rukávy. Tento rok letia darčeky, ktoré vyrobíte sami

Myslíte si, že handmade darčeky patria do sekcie “pre deti”? V tom prípade ste na omyle. Na internete nájdete množstvo návodov, ako vytvoriť šikovnú pomôcku či originálny doplnok pre svojho ocka bez toho, aby ste k tomu potrebovali veľkú mieru talentu. Postačí trochu trpezlivosti a nápad, ktorý má hlavu aj pätu. Pri výbere nezabúdajte zohľadniť jeho hobby a záľuby. Skvelým príkladom sú handmade manžetové gombíky pre ocka elegána, kapsa na náradie či praktický magnetický náramok pre domáceho kutila alebo púzdro na diaľkové ovládače pre televízneho maniaka.

 

 

Aj darčeky sa prispôsobujú situácii s pandémiou. Premeňte ju na výhodu a vložte do darčeku pre ocka kúsok seba

Ak si predsa len netrúfate na dielničky a radi by ste i napriek tomu darovali svojmu otcovi niečo, čo nenájde v regáloch prvého obchodu, stavte na darček, do ktorého zakomponujete presne to, čo má najradšej. Predsa vás a celú svoju rodinu. Každý otec si cení spoločne strávené chvíle v kruhu rodiny. Najmä v období, kedy nás pandémia uzamkla do svojich domovov a taká rutina, akou je niekedy návšteva blízkych, zrazu naberá cenu zlata. Skvelým tipom sú karty s rodinnými fotkami alebo pexeso, ktoré môžete premeniť z všednej na skutočne zábavnú hru v rodinnom kruhu.

 

Otec = chlap. Pánske darčeky ako ŠPZ s menovkou či tričko s vtipným nápisom zaručene zabodujú

Páni sú hrdí šoféri. Ako inak. Nedá aj váš ocko na čas strávený za volantom svojho štvorkolesového tátoša ani dopustiť? Ak máte niekedy pocit, že je to dokonca člen vašej rodiny, bude tento tip na vianočný darček v skutku trefný. Originálna ŠPZ s menovkou je kúsok pre každého vášnivého motoristu. Na poličke s cennými suvenírmi jej zaručene nájde čestné miesto.

originálne špz-ky

Nuž a napokon, overená klasika. Tričko s vlastnou potlačou môžete vyladiť do vtipného tónu vďaka originálnemu nápisu alebo mu doprajte unikát v podobe trička s fotkou, ktorá mu je blízka. Takýto vianočný darček zaručene neskončí zahrabaný kdesi v skrini, ale priamo na vešiaku s obľúbenými kúskami.

Darčeky pre chlapov sú skutočne ťažký oriešok. Obzvlášť ak sa jedná o darčeky pre tých, ktorí zohrávajú v našom živote dôležitú rolu. Nestrácajte nádej, veríme, že aj vďaka našim nápadom objavíte tento rok ten pravý darček, ktorý vášho ocka skutočne poteší. ŠPZ s menovkou, personalizované hry a handmade darčeky sú stávka na istotu.

Nestačí? V sortimente našich darčekov od srdca nájdete inšpirácie omnoho viac. Na jednom mieste tak môžete vyriešiť darček pre otca, manžela či partnera alebo dedka. A navyše získať pri nákupe darčekov darček, ktorý poteší aj vás.

Chcem objednať ŠPZ s menovkou