Netradičné darčeky na Valentína, ktoré potešia | Blog
01.02.2024
DarčekyOdSrdca
2024-02-01 Netradičné darčeky na Valentína, ktoré potešia      Čas čítania: 4 min.

Netradičné darčeky na Valentína, ktoré potešia

Ste unavení z tých istých okukaných valentínskych darčekov ako sú červené ruže, čokoláda či romantická večera? Tohtoročný Valentín môže byť ten pravý čas na to, aby ste to poňali trochu netradičnejšie a vyjadrili svoje pocity niečím kreatívnym, niečím iným. Čo hovoríte na netradičné darčeky na Valentína, ktoré sú vyrobené ručne alebo zážitkové darčeky, ktoré prinesú vzrušenie z výziev a dobrodružstiev? A ak si chcete spomienky uchovať a pripomínať vo veľkom štýle, skvelou voľbou sú na Valentína fotodarčeky, tie spravia Valentín oveľa osobnejším a originálnejším. Čítajte ďalej a inšpirujte sa tipmi na originálne a netradičné darčeky na Valentína.

netradicny valentinsky darcek tipy a napady

Originálne valentínske darčeky pre nezabudnuteľné chvíle

S Valentínom prichádza veľká dilema – ako spraviť radosť polovičke? Všetci chceme niečo viac, než len klasické čokoládky alebo kvety. Tento rok to môžete zmeniť aj vy a vybrať originálne valentínske darčeky, ktoré sa vryjú do pamäti omnoho hlbšie. Nech už je to darček vyrobený vlastnými rukami alebo skvelý spoločný zážitok. Dôležité je to, že takýto valentínsky dar má svoju dušu a za sebou príbeh. Čo takto staviť na zážitok, ktorý nemôžete zabaliť do krabice, no ktorý sa zapíše do srdca navždy? Nebojte sa skúšať nové veci a vyberajte také darčeky, ktoré naozaj vystihujú to jedinečné, čo sa bude páčiť vašej polovičke.

1. Ručne vyrobené predmety ako prejav lásky na Valentína

Svojpomocne vyrobené darčeky, majú svoj osobitný šmrnc. Keď do nejakej vecičky vložíte kúsok seba, na Valentína to môže byť naozaj „to pravé orechové“. Nepôjde len o samotný darček, ale aj o čas a lásku, ktoré ste venovali do jeho tvorby. Prekvapte svoju lásku DIY valentínskym darčekom: napríklad náramkom, napísanou básničkou, záložkou do knihy, ľúbostným vyznaním lásky so sladkosťami namiesto niektorých slov, kupónovou knižkou na rôzne aktivity, ktoré budete zažívať počas celého roka, či povystrihovanými papierikmi, ktoré budú obsahovať: „50 dôvodov, prečo svoju lásku tak milujete“.

rucne vyrobeny valentinsky darcek

2. Kurzy tanca ako valentínsky darček

Spoločne prežité momenty sú ako kúzelné lepidlo, čo spojí dve duše a ešte viac posilní ich puto. Neviete sa rozhodnúť pre správny valentínsky darček? Čo takto kurz tanca, ako darček na Valentína. Kurz tanca vás nielenže zblíži fyzicky a emocionálne, ale aj naučí nové tanečné kroky, ktoré sa vám do budúcna určite zídu. Predstavte si vás dvoch pri dramatickom valčíku alebo iskrivých rytmoch salsy. Tanec má tú magickú moc dotknúť sa našich sŕdc na úplne inej úrovni. A keď už budete na parkete, uvidíte, že akoby sa aj starosti rozplynuli. A ak máte trošku trému z toho, že nebudete na parkete ako profesionáli, tak to naozaj nevadí, v tom bude tá zábavná časť darčeka.

netradicny valentinsky darcek kurz tanca

3. Cestovateľské zážitky ako valentínsky darček

Darujte na Valentína letenky alebo rovno celý pobyt v zahraničí, či pokojne aj wellness pobyt na Slovensku. Nielenže obdarujete svojho partnera/ku, ale zároveň aj seba. Čo môže byť krajšie ako spoločne strávený čas s vašou polovičkou na Valentín vo dvojici? Navštívte romantický Paríž, dobrodružný Vietnam, užite si dovolenku na exotickom ostrove alebo zrelaxujte vo vírivke po dobrej lyžovačke. Výber a typ cestovateľského zážitku je na vás a vašich spoločných preferenciách a predstavách o voľnom čase strávenom vo dvojici. Tak hor sa do plánovania vašej spoločnej cesty.

netradicny valentinsky darcek vylet vo dvojici

4. Fotodarčeky ako osobný a kreatívny darček na Valentína

Spomienky, tie sú ako malé poklady, že? A každá fotka je akoby malým okienkom do čias, kedy ste zažili niečo pekné. Tak si predstavte, že na Valentína dáte svojej láske niečo tak osobné, vytvorené z vašich fotografií. Fotodarčeky na Valentína sú ideálnymi darčekmi, ktoré rozprúdia tú pravú nostalgickú a zároveň romantickú atmosféru. Vytvorte si netradičné darčeky na Valentína so svojím osobitým nádychom a nechajte vašimi fotografiami potlačiť rôzne predmety. Vytvorte si hrnček s vlastnou fotografiou, fotomagnetku, vankúš v tvare srdca s vlastnou fotkou, fotoknihu plnú fotografií zo spoločných zážitkov, puzzle z vlastnej fotkypexeso z vašich obľúbených fotografií či fotokalendár na nasledujúcich 12 mesiacov. Ak chcete, aby bolo na prvý pohľad jasné, že k sebe patríte, nechajte si vyrobiť tričká pre zaľúbených, ktoré práve v páre dávajú ten správny zmysel. Nie je predsa nič krajšie ako držať vo svojich rukách niečo hmatateľné plné vašich spoločných vzácnych momentov.

netradicny valentinsky darcek vankus v tvare srdca s vlastnou potlacou

5. Fotokniha plná spomienok ako darček na Valentína

V digitálnom veku má svoje čaro, fyzicky si listovať vo svojich spomienkach. Práve fotoknihy uchovávajú vaše najkrajšie momenty a príbehy tak, že si ich môžete kedykoľvek zobrať do rúk a opakovane si ich pripomínať. Sú akoby modernými albumami na fotky, no s prídavkom tej nezameniteľnej osobnej iskry. Do fotoknihy vyberáte tie najúžasnejšie okamihy, radíte ich do príbehového sledu a popri tom umiestňujete osobné odkazy či citáty, ktoré dotvoria tú emóciu, ktorú ste v danej chvíli na fotografiách cítili. Zastavte sa na moment a vnímajte ten jemný šum obracania strán nabitých spoločnými zážitkami. K tomu sa pohodlne usaďte a uvarte čaj do hrnčeka s vlastnou fotografiou a domáca idylka je na svete.

Náš tip – Vytvorte si každý rok na Valentína novú fotoknihu z uplynulého roka a vašich spoločných zážitkov.

netradicny valentinsky darcek fotokniha z vlastnych fotografii

Popustite uzdu svojej fantázii a vytvorte si darčeky pokojne aj na Valentína z vlastných fotografií, ktoré budú nielen lahodiť oku, ale aj hriať pri srdiečku. Pokojne sa inšpirujte aj inými valentínskymi darčekmi, ktorými nič nepokazíte.

Nakupovať fotodarčeky