Valentín vo dvojici: Potešte svoju lásku originálnym darčekom | Blog
03.02.2021
DarčekyOdSrdca
2021-02-03 Valentín vo dvojici: Potešte svoju lásku originálnym darčekom      Čas čítania: 3 min.

Valentín vo dvojici: Potešte svoju lásku originálnym darčekom

Túžili ste niekedy po tom, aby ste sviatok zamilovaných mohli stráviť v pokoji svojho domova? Hoci by sme dnes dali za preplnené reštaurácie, kiná či rôzne atrakcie viac, než kedykoľvek predtým, chtiac-nechtiac nastal práve čas, kedy na výber nemáme.

Okrem romantiky po domácky však stále môžete svoju polovičku aj prekvapiť. Ak práve rýchlo ťukáte do vyhľadávača spojenia ako “Valentín darčeky” ušetríme vám hodiny strávené preklikávaním stránok. Prečítajte si niekoľko tipov, ako pripraviť nezabudnuteľného Valentína doma, navyše s originálnym darčekom.

mladá žena si rozbaľuje darček od priateľa

Netradičný Valentín – darčeky, ktorými zabodujete aj vo vyťahaných teplákoch a bez slávnostného líčenia

Mali ste tento rok naozaj veľké valentínske plány? Nezúfajte, ak vám obmedzenia a situácia nedovoľujú uskutočniť to, čo ste pôvodne chceli. Ešte je stále času dosť plán zmeniť a pripraviť si sviatok zamilovaných možno o čosi menej pompéznejšie, no o to úprimnejšie. Čo všetko budete potrebovať?

 

Vyčarujte atmosféru, ktorá obmäkčí srdce aj toho najväčšieho frfloša

Ak máte takého doma, určite viete, o čom je reč. Dostať ho do obľúbenej reštaurácie na večeru je maximum, ktoré je ochotný na Valentína urobiť? Nuž, ak si chcete vychutnať romantickú atmosféru doma, chce to malý fígeľ. Vďaka správnemu uhlu pohľadu ho ľahko presvedčíte, že ak si pripravíte Valentína vo svojej réžii, má to pre neho vlastne mnoho výhod. Okrem toho, že nemusí vytiahnuť päty z domu, môžete si naplánovať program podľa vašich spoločných predstáv.

Špeciálnu výzdobu ani balóniky v tvare srdiečka nie je treba, základom je vyhradiť si čas jeden pre druhého a venovať sa aktivitám, ktoré máte obaja radi. Odporúčame však, nenechávať veciam voľný priebeh (najmä nie hneď na začiatku) a v prípade, ak sa nedohodnete vopred, pripraviť si niekoľko alternatív do zálohy.

Jednou z nich je napríklad spoločná prechádzka v prírode. Ak práve neleje ako z krhly, nemusí vás odradiť ani februárové chladnejšie počasie. A možno zablúdite aj na miesta, kde ste kedysi na začiatku vzťahu randili. Alebo s randením práve začínate? Romantická prechádzka zimnou krajinou rozprúdi nielen úprimné rozhovory, ale správne rozohreje aj krv v žilách.

pár sa drží za ruky pri večeri

Stávkou na istotu je dobré jedlo. Večera vo dvojici napokon nemusí byť len v réžii nežnejšej polovičky. Ak ste spolu ešte nevyskúšali variť, tohtoročný Valentín je zaručene tým správnym časom, kedy to napraviť. Napokon, nezabudnite na príjemnú hudbu, zopár sviečok pre dotvorenie atmosféry a spoločné dielo si patrične vychutnajte.

A nakoniec, klasika v podobe kvalitného filmu, seriálového maratónu pri fľaške obľúbeného vína alebo spoločenskej hry vo dvojici. Sedmu či pexeso si môžete ozvláštniť personalizovanými hrami s vašimi fotkami alebo si spoločne poskladajte originálne fotopuzzle, ktoré potom poputuje do rámu.

 

Valentín a darčeky k sebe jednoducho patria. Vyberte tentokrát niečo naozaj od srdca

Pravdou je, že ak chlap daruje žene kvety, nič tým nepokazí. Ako malú kompenzáciu za obmedzené možnosti, ako stráviť Valentína, by sa však partneri mali poobzerať po niečom, na čom si dajú naozaj záležať. Darčeky na Valentína predsa nemusia byť vždy o sladkých prehreškoch či drahých šperkoch.

NÁŠ TIP:

Existujú darčeky, ktoré ani Valentín a zaslepená láska neospravedlní. Viete ktorým sa treba vyhnúť? Hneď niekoľko ich nájdete v našom článku Najhoršie valentínske darčeky. Toto je zoznam tých, ktorým sa na kilometre vyhýbajte

Ako na to? Stačí sa poobzerať po milej drobnosti, ktorú vďaka láskavým slovám, zamilovanej fotke či obrázku premeníte na originálny valentínsky darček. Nápaditý hrnček s osobným venovaním, fotoobraz zo záberu z vašej svadby či spoločnej dovolenky alebo kalendár, ktorý vnesie kúsok lásky aj do pochmúrnej pondelkovej kancelárie, pohodlne objednáte online, bez toho, aby ste vystrčili päty z domu.

Skvelým tipom na malú recesiu alebo, naopak, pre štádium vrúcnej zamilovanosti, sú párové tričká pre zaľúbených. Vďaka nim zažiarite na každej akcii, kam sa ako pár vyberiete. Vtipným textom, sarkastickým veršom alebo vyznaniu, vďaka ktorému budú všetci vedieť, že patríte k sebe, sa medze nekladú.

Ak zháňate niečo naozaj originálne, čo poteší každé dieťa, ktoré sa skrýva v našich mužoch, určite nešliapnete vedľa keď mu zaobstaráte dron s kamerou. Ovládanie je naozaj jednoduché a okrem krásnych fotiek a videí z vtáčej perspektívy si s ním užijete aj kopec zábavy.

Veríme, že sa vám vďaka vašej fantázii, našim tipom a širokej ponuke darčekov od srdca podarí vyčarovať nezabudnuteľný sviatok zamilovaných aj v komornej atmosfére. Pretože Valentín a darčeky plné lásky k sebe patria i v prípade, ak je všetko ostatné hore nohami.

Chcem objednať darček pre svoju lásku