Inšpirujte sa: Valentínske darčeky pre muža, ktorými nič nepokazíte | Blog
30.01.2023
DarčekyOdSrdca
2023-01-30 Inšpirujte sa: Valentínske darčeky pre muža, ktorými nič nepokazíte      Čas čítania: 3 min.

Inšpirujte sa: Valentínske darčeky pre muža, ktorými nič nepokazíte

Valentínsky darček pre muža dokáže byť ťažkým orieškom. Kým majú páni možnosť zachrániť situáciu sladkým dezertom, kvetom či šperkom, ponuka, z ktorej vyberajú dámy, je tak trochu obmedzená. Aký valentínsky darček pre muža vybrať, aby ste to neprepískli? Pripravili sme pre vás niekoľko originálnych tipov, ako svojmu drahému vybrať pozornosť, ktorou nič nepokazíte.

zaľúbený pár sa objíma v posteli

Darujte mu personalizovaný darček zo srdca

Nezáleží na tom, v akom štádiu je váš vzťah. Drobnosť v podobe milého personalizovaného darčeka je nápad, ktorý môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv. A to doslova. Príkladom je hliníková krabička v tvare srdca, do ktorej môžete ukryť vlastnoručne upečené sušienky alebo inú maškrtu, ktorej neodolá. Stačí doplniť láskyplný nápis, vyznanie alebo iný text podľa vašich predstáv a originálny valentínsky darček pre muža je na svete. Týmto spôsobom vyšlete svojej polovičke signál, že vám na spoločnom vzťahu naozaj záleží, keďže nejde o predmet, ktorý bežne nájde na pulte v obchode.

Vyberte valentínsky darček pre muža podľa jeho záľub

Ak vám úprimne záleží na tom, aby sa váš drahý darčeku potešil, skúste nad ním najskôr porozmýšľať. Skvelým tipom, akou cestou sa ubrať, sú jeho záľuby. Aký šport má najradšej? Aké filmy patria medzi jeho najobľúbenejšie? Nie je, len tak náhodou, skalným fanúšikom nejakého tímu alebo klubu? Možností je naozaj niekoľko. A ktorúkoľvek z nich môžete skvele využiť ako tému na vytvorenie originálneho trička s potlačou. Pre milovníkov rýchlych kolies alebo auto-moto nadšencov je neopozeraným darčekom vôňa do auta s vlastnou potlačou, ktorú môžete využiť na originálne venovanie.

Valentínsky zážitok ako darček nadchne nejedného muža

Zdá sa vám, že z toho množstva materiálnych vecí neviete nájsť takú, ktorá by vášho partnera zaujala? Ešte stále nie je nič stratené. Porozmýšľajte nad nejakým zážitkom, ktorý by ste si mohli pokojne užiť aj spoločne. Či už je to výlet, romantický wellness pobyt, alebo pokojne aj nejaká procedúra, ako napríklad masáž vo dvojici. Ak však patrí k tým akčnejším, zaručene mu srdce poskočí, ak ho prekvapíte zážitkovou školou šmyku, letom v balóne, ochutnávkou netradičných jedál alebo možno i letom na rogale. Aj v tomto prípade platí, že materiálne veci pominú, no zážitky nám už nik vziať nedokáže.

Vyjadrite lásku na Valentína momentkou na fotoobraze

Ideálne nejakou spoločnou, napríklad z jedného z nezabudnuteľných zážitkov, ktoré sme spomenuli vyššie. Celkom určite sa taká vo vašom osobnom fotooarchíve nachádza. Ak náhodou nie, pokúste sa taký moment fotoaparátom zachytiť. Vďaka fotoobrazu na plátne tak vznikne srdcu blízka dekorácia. Ozdobiť môže nielen interiér vášho spoločného bývania, ale pokojne i kanceláriu. Vďaka možnosti zvoliť si rozmery fotoobrazu môžete vytvoriť veľmi vkusný osobný darček alebo monumentálny dvojmetrový dôkaz vašej lásky.

fotoobrazy na plátne

Vyberte valentínsky darček pre muža podľa jeho gusta

S niektorými chlapmi téma Valentína nepohne. Máte doma i vy večného frfľoša, ktorý by najradšej sviatok zamilovaných vymazal každoročne z kalendára? Ak doteraz všetky vaše snahy o originálny darček skončili neúspechom, čo tak vyskúšať niečo “na jeho nôtu?” Napríklad taký programátor, IT-čkar alebo oddaný workoholik celkom určite nepohrdne unikátnym USB kľúčom, na ktorý mu môžete vygravírovať napríklad venovanie. Jeho protiklad – milovník outdoor aktivít, nadšenec campingu alebo poľovník sa poteší náprsnej fľaške, ktorú môžete dotvoriť vtipným textom.

Vybrať valentínsky darček pre muža, ktorý mu vyčaruje úsmev na tvári a rozohreje jeho srdce, naozaj nemusí byť veda. Stačí, ak sa inšpirujete niektorým z našich vyššie uvedených tipov a aj vďaka originálnemu darčeku si sviatok zaľúbených spoločne vychutnáte.

Vybrať valentínsky darček pre muža