Že varenie je nuda? S týmito motívmi na zásteru určite nie! | Blog
12.11.2016
DarčekyOdSrdca
2016-11-12 Že varenie je nuda? S týmito motívmi na zásteru určite nie!

Že varenie je nuda? S týmito motívmi na zásteru určite nie!

Každá činnosť, a dokonca aj varenie, sa dá spríjemniť. Či už ste z tých, ktoré rady stoja pri sporáku, alebo to iba so zaťatými zubami pretrpíte, s vtipnou či elegantnou zásterou sa budete zaručene cítiť lepšie.

Farebné kreslené zástery

Nápisy, obrázky či farebné kombinácie okamžite navodia dobrú náladu. Potlač môže mať rôzne podoby a určite stojí za to ju vyskúšať na rôznych kusoch oblečenia. Na našej stránke Darcekyodsrdca si môžete dať potlačiť takmer všetko. Dokonca aj nákupné tašky alebo žabky. Dnes však nebude reč o nich, ale o ženských zásterách do kuchyne a potlači.

 

1.  Farebná a veselá

Jednou z možností vytvorenia zaujímavej zástery je využiť hravé farby. Žltá, ružová, modrá či oranžová majú úplne inú energiu ako klasická biela. Psychológovia a množstvo výskumov tvrdia, že každá z farieb má istú charakteristiku a podporuje nás v iných aktivitách. Samozrejme, výber farby záleží aj na vašej osobnej obľube a preferencii. Ak chcete vzhľad zástery dotiahnuť do dokonalosti, pridajte k nej jednoduchý hravý motív, napríklad ovocie, srdiečka, kvety či obrázok zákusku. 

 

2. Najlepšia kuchárka

The best Cook

Pochváľte sa nápisom „Najlepšia kuchárka“. Dajte sebe aj iným najavo, že varíte ako kráľovná a že sa nehanbíte o tom povedať. Potlač môže byť doplnená vtipným obrázkom, napríklad ženy, ktorá naháňa kurča s nožom v ruke, ale aj hocijakým iným. Kreativita je na vás. :)

Pri vytváraní potlače si u nás môžete zvoliť ľubovoľný text, ktorý vpíšete k obrázku. Tým sa zástera skutočne stane jedinečným a neprehliadnuteľným doplnkom vášho šatníka. 

 

3. Sexi

I´m sexy and I know itOkrem vtipných potlačí sa vám môžu zapáčiť mierne provokujúce nápisy. Cítiť sa sexi (aj) ako žena v domácnosti je možno to, čo vám dodá sebavedomie. A keďže zásteru nosíte hlavne doma, váš manžel sa podobnému domácemu „looku“ určite poteší.

Najdôležitejšie je cítiť sa dobre. A na to stačí neraz málo. Odviazať svoju fantáziu a vytvoriť si jedinečné prostredie. Dbať o seba a svoj výzor, aj keď zrovna nejdete na operu v divadle. Čas strávený v kuchyni vám určite spríjemní vtipná či farebná zástera s potlačou.

 

Chcem vlastnú zásteru