Zástera do kuchyne ako módny doplnok | Blog
30.08.2016
DarčekyOdSrdca
2016-08-30 Zástera do kuchyne ako módny doplnok

Zástera do kuchyne ako módny doplnok

Zástera môže byť tým najlepším doplnkom, aký si len viete predstaviť. V kuchyni z vás spraví hviezdnu divu.

Žena vyberá z rúry pizzu

Aj vy ste už niekoľkokrát spravili tú chybu, že ste šli variť vo svojom obľúbenom domácom oblečení? Nebolo by na tom nič zlé, keby ste sa opäť neušpinili čokoládou na varenie alebo vás neofŕkal olej. Oblečenie je potom súce len na pranie a vaše nervy na odpočinok. Keď sa takýto scenár opakuje niekoľkokrát po sebe, prania máte plné zuby a sama sebe si poviete pár nelichotivých slov. :) To však vôbec nemusíte podstupovať.

Niekoľko výhod v jednom

Nie každá gazdiná je zvyknutá pri varení obliecť si zásteru. Niektoré z nás ich nevedia vystáť, lebo nechcú, aby im ešte aj zástera pripomínala, že sú stále pri sporáku. Pre iné ženy zase jednoducho nie sú pohodlným oblečením. Nechceme vám vyvracať vaše zvyky. Musíme však povedať, že zástery sú dnes veľmi praktické a pohodlné. A okrem toho oplývajú rozmanitým dizajnom, takže sa v nich cítite, ako keby ste mali na sebe letné šaty. :) Skutočne.

Pomoc s výberom?

Ak sa rozhodnete pre zásteru, z množstva farieb a vzorov si ani nebudete môcť vybrať. V prvom rade si však zvoľte zásteru, ktorá je pre vás pohodlná. Zvykne sa vyrábať v rôznych materiáloch, nájdete zástery zo 100 % bavlny i zo saténu. Potom je tiež na mieste otázka, či ju chcete iba od pol pása alebo na celé telo. Tie celotelové majú uväzovanie okolo krku.

Do voza aj do koča

Neodolateľný efekt vám vyčarí potlač. Či už to bude vtipný citát, spomienková fotografia, alebo obrázok, práve pomocou toho spravíte zo zástery nekopírovateľný módny kúsok vašej šatníkovej skrine. Keď si na nej dáte záležať, je možné, že okrem špiny z varenia bude zachytávať aj pohľad vášho muža či priateľa z pohodlia obývacej izby.

Ako na to?

Na našej stránke Darcekyodsrdca.sk si svoju zásteru vytvoríte presne podľa svojich predstáv. Nahrajte fotku alebo vpíšte text, ktorý by ste na nej chceli mať. Ak ju chcete darovať kamarátke, pribaľte jej k tomu osobné venovanie. Originálny darček je na svete.

 

Originálna zástera s potlačou pre vás