Vyrob si tričko – ako na to? | Blog
25.05.2017
DarčekyOdSrdca
2017-05-25 Vyrob si tričko – ako na to?

Vyrob si tričko – ako na to?

Vyrobiť si vlastné tričko je jedinečný spôsob, ako sa môžete odlíšiť od ostatných. Ak chcete svoj šatník spestriť niečím novým a zaujímavým, vyrobte si takéto tričko na našich stránkach. Jednoduchý postup, ako na to, sa dozviete o malú chvíľu.

 

Žena píše na notebooku, detail je na ruku na myši

 

Existuje množstvo spôsobov, ako si vytvoriť tričko doma na kolene. S troškou zručnosti naň môžete namaľovať vlastný motív, ktorý potom zafixujete žehličkou. Alebo využijete metódu „savovania“, kedy sa vzor na textílii vytvorí nastriekaním tohto domáceho čistiaceho prípravku.

V tomto článku vám však nejdeme predstaviť ďalší spôsob, ako na jedinečné hand-made tričko. Opíšeme vám postup, akým si jednoducho objednáte tričko s potlačou cez náš web. Pri hľadaní motívu potlače sa môžete inšpirovať najčastejšími vzormi, ktoré si objednávajú naši zákazníci.

 

1. krok: Typ trička, strih, farba a veľkosť

Najprv si vyberte, aké tričko si chcete objednať, či klasické bavlnené, alebo termo tričko. Termo oblečenie je vhodné najmä na športovanie, pretože odvádza vlhkosť z tela. V našej ponuke máme tričká s pánskym, detským a dámskym strihom. Vyberte si z mnohých, aj nie úplne typických farieb, napríklad malinovej, tyrkysovej či tekvicovej. Nezabudnite, samozrejme, zvoliť jeho veľkosť, ktorá vám najviac pasuje.

 

Náhľad objednávkového systému na objednávku trička

 

2. krok: Nahrajte fotku či napíšte text

Po voľbe základných údajov sa dostanete priamo do editora, kde sa vám zobrazí zvolené tričko. Nahrajte jednu fotku alebo koláž fotiek. Podstatné je, aby boli v kvalitnom rozlíšení, a teda aby mali aspoň 5 pixelov na 1 mm tlače. Po výbere fotky vám editor napíše, či je jej rozlíšenie dostatočné alebo nie. K potlači takéhoto trička môžete pokojne pridať akýkoľvek text.

Pred tým, ako fotky nahráte do editora, ich upravte do požadovaného vzhľadu. V našom online editore ich totiž nemôžete upravovať. Ak máte viac fotiek, ktoré chcete použiť, nahrajte si ich najprv do galérie.

 

Náhľad editora na návrh trička

 

3. krok: Darčekový obal a spôsob doručenia

Ak ste sa rozhodli tričko darovať, nezabudnite k nemu pridať osobné venovanie a zabaliť ho do darčekového balenia. Stačí, keď si tieto veci zakliknete pri objednávke. K venovaniu napíšte text, ktorý požadujete.

Balík vám vieme doručiť kuriérom, pričom objednávku zaplatíte priamo pri preberaní. Druhým spôsobom je osobný odber v hociktorej z našich predajní.

 

Náhľad objednávkového systému na tričko - doplnkové položky

 

Je to jednoduché, však?

Mať krásne tričko s potlačou vás nebude stáť viac ako pár minút ťukania do počítača. Stačí si už len premyslieť ten správny motív. Vyrob si tričko, ktoré nebude mať nikto iný, na našich stránkach Darcekyodsrdca.sk.

 

Chcem si vyrobiť tričko