Vianočné darčeky v predstihu: Prečo si nákupy nenechať na poslednú chvíľu? | Blog
21.11.2023
DarčekyOdSrdca
2023-11-21 Vianočné darčeky v predstihu: Prečo si nákupy nenechať na poslednú chvíľu?      Čas čítania: 4 min.

Vianočné darčeky v predstihu: Prečo si nákupy nenechať na poslednú chvíľu?

Ani tento rok nás neminú Vianoce, s menej obľúbeným nakupovaním darčekov a viac obľúbeným rozbaľovaním darčekov. Už ste niekedy zažili stres zo šialených nákupov na poslednú chvíľu, ktoré sa každoročne opakujú prevažne počas vianočnej sezóny? Ak áno, tak ako sa tomu vyhnúť? Prečo sa oplatí nakupovať v predstihu a bez stresu? Ako si pripraviť vianočné darčeky a originálne fotodarčeky v predstihu? Pripravte sa vianočné obdarovávanie spolu s našimi tipmi na príchod tej najkrajšej doby roka bez stresu a s úsmevom na tvári.

Plánovanie nákupu vianočných darčekov

Ako si naplánovať nákup vianočných darčekov? Nejde len o to byť pripravený po organizačnej stránke. Ide aj o to, aby ste svojich blízkych ohúrili jedinečným a osobitým darčekom. Už ste sa niekedy stretli s tým, že týždeň pred Vianocami ste nemali nakúpené žiadne darčeky na Vianoce? Je to o nervy, všade milión ľudí a okrem toho aj obmedzený výber tovaru a možných darčekov. Tak prečo si nenaplánovať nákup vianočných darčekov s predstihom? Prečo si nedarovať dostatok času na rozmýšľanie o tom, čo by najviac potešilo vašich blízkych?

Sadnite si niekedy koncom októbra, prípadne začiatkom novembra a spíšte si zoznam ľudí, ktorých chcete obdarovať a k nemu si pripravte nápady na vianočné darčeky pre každého z nich. Tento zoznam môžete mať v telefóne aktuálny aj počas celého roka napr. v Poznámkach v mobile, kde si priebežne budete dopĺňať nápady a tipy na darčeky po tom, čo vaša blízka osoba po nejakej veci zatúži alebo o nej začne rozprávať. Následne si ešte počas novembra spravte rozpis nakupovania tak, aby ste stihli využiť všetky akcie a zľavy ponúkané pred Vianocami, napríklad aj nákupy počas Black Friday, ktorému sme sa venovali v samostatnom článku.

Následne bez stresov nakúpite niektoré vianočné darčeky v e-shopoch a iné v nákupných centrách, či kamenných predajniach. Pokojne sa potom môžete tešiť na Vianoce a ako čerešnička na torte bude radostná reakcia vašich blízkych, vďaka dobre premysleným a možno aj personalizovaným vianočným darčekom, ako šitým na mieru obdarovávanej osobe. Len troška plánovania pri nakupovaní vianočných darov môže mať obrovský dopad na úžasný výsledný pocit z Vianoc.

Nakup vianocnych darcekov v predstihu online

Výhody nákupu vianočných darčekov v predstihu

Viete, čo je skvelé na predčasnom zaobstaraní si vianočných darčekov? Ten pokoj, keď zistíte, že máte všetko nakúpené a nemusíte sa kvôli ničomu naháňať. Ušetríte si hodiny v zápche na ceste „z“ a „do“ obchodu, tiež ďalší zbytočný čas strávený v radoch pri pokladniach. Výhodou je tiež, že môžete vďaka vopred naplánovaným a skorším nákupom ušetriť. Vianočné darčeky môžete nakúpiť v predstihu v akciových cenách. Prípadne sa môže stať, že niektoré obchody pred Vianocami umelo navýšia ceny a snažia sa takýmito nekalými praktikami čo najviac zarobiť na nič netušiacich zákazníkoch. Vy tak vo výsledku zaplatíte za darčeky ešte viac, ako by ste mali.

Veľkou výhodou je tiež to, že máte dostatok času na rozmýšľanie o tom, čo by potešilo vašich najbližších, bez hektického zhonu a predvianočnej nervozity. Máte priestor naslúchať ich túžbam, snom a vybrať niečo, čo im naozaj spraví radosť. A nie je to nakoniec to pravé čaro pri rozbaľovaní vianočných darčekov? Majte menej stresu a viac potešenia zo samotnej prípravy Vianoc. Poďte do toho, pripravte sa na zmenu vo vašich vianočných nákupoch plných zhonu. Vyhnite sa stresu, dlhým radom pri pokladniach a hlavne si vyhraďte viac času na hľadanie toho najlepšieho darčeka pre každého jedného blízkeho.

Nakup vianocnych darcekov v predstihu

Fotodarčeky pod vianočný stromček: originálny a včasný výber

Fotodarčeky pod vianočný stromček sú nie len unikátne a osobné vianočné darčeky, ale sú aj zaručene spojené s radosťou pri rozbaľovaní. Fotodarčeky ponúkajú jedinečnú príležitosť obdarovať našich blízkych niečím viac, viac než len obyčajným predmetom. Hovoria tiež o tom, že vám na obdarovanej osobe naozaj záleží. Predstavujú spomienky, emócie a osobné príbehy zabalené do daru – či už ide o klasické fotografiefotoobrazyfotokalendáre, personalizované oblečenie alebo doplnky do domácnosti, pokojne aj do kuchyne či kúpeľne. No a najlepšie na tom všetkom je, že si ich môžete objednať z pohodlia svojho domova, bez toho aby ste sa museli stresovať s nákupným šialenstvom v obchodoch pred Vianocami. Ak však máte radšej osobný kontakt s predavačom, prípadne potrebujete poradiť, ochotne vám pomôžu predavači v ktorejkoľvek zo 40 predajní FaxCOPY, kde si môžete nakúpiť personalizované darčeky od výmyslu sveta.

Fotodarceky pod vianocny stromcek na Vianoce fotokalendar

Ideálne však je, ak ste pripravený vopred a máte predstavu o tom, čo približne by ste chceli vašim blízkym podarovať. Tiež je vhodné mať vopred vybraté kvalitné fotografie, ktoré na daný fotodarček chcete umiestniť. Ak máte záujem o tričko s vlastnou potlačou alebo vankúš s potlačou fotografie, bude vám pokojne stačiť jedna fotografia. Ak však máte záujem o vytvorenie vlastnej fotoknihy, fotokalendára alebo napríklad personalizovaných sedmových kariet s vlastnými fotografiami, budete potrebovať viac ako len jednu fotografiu. Premyslite si preto vopred, aké fotky a príbehy by ste radi zvečnili na fotodarček. Potom už stačí len pár kliknutí na to, aby bol váš darček z vlastných fotografií na svete.

Fotodarčeky pod vianočný stromček: originálny a rýchly výber – presne to robí chystanie sa na Vianoce ešte krajším a radostnejším. Tak čo hovoríte na takýto originálny darček pod stromček, skúsite aj vy tento rok niečo nové? Vyhraďte si chvíľku a vyberte si originálne „fotodarčeky od srdca“ a v predstihu, v pokoji. Unikátny fotodarček, ktorý určite urobí radosť a na ktorý sa hneď len tak nezabudne.

Nakupovať fotodarčeky