Spoločný darček? Tričká s potlačou sú pre páry ako stvorené | Blog
22.12.2015
DarčekyOdSrdca
2015-12-22 Spoločný darček? Tričká s potlačou sú pre páry ako stvorené      Čas čítania: 2 min.

Spoločný darček? Tričká s potlačou sú pre páry ako stvorené

Dlho váhate nad darčekom pre svojho partnera? Čo tak mu kúpiť niečo nezvyčajné, vtipné a hravé? Tričká s potlačou vyrozprávajú vaše milé či strastiplné zážitky jednoducho a zábavne. Nastopro.

Kreslené postavičky so srdiečkami spojenými špagátomZŕŕŕ. Signál prerušený

Dobre, povedzme, že je piatok podvečer. Tvoj priateľ „drtí” počítačovú hru a ty sedíš v izbe a čítaš si knižku. Pomedzi to však rozmýšľaš nad tým, čo mu kúpiť na Vianoce. Zrazu dostaneš skvelý nápad – „Čo keby sme si kúpili rovnaké tričká?” Oči ti zasvietia, ako keby si dostala nápad za milión.

Tvoju prvú otázku nezaregistroval. To je normálne, povieš si. Opýtaš sa druhýkrát, však snáď nie je hluchý. Opýtaš sa tretíkrát, ale tvoj priateľ je v tej istej polohe ako pred minútou, polhodinou, hodinou. Hm, vtedy už skutočne začneš uvažovať, či je hluchý alebo sa mu zastavil tok nervových vzruchov od chvíle, keď stlačil zapínacie tlačidlo počítača.

„Milááááčik?!” – ozveš sa ešte raz, tentokrát s mierne zvýšeným hlasom. „Niečo som sa ťa pýtala!” Túto výzvu započuje a ozve sa. „Zlatko, počul som. Ale vieš, že lásku si môžeme vyjadrovať aj iným spôsobom. Navyše, chceš, aby sme chodili oblečení rovnako a ešte k tomu na verejnosti, do školy? Zbláznila si sa?”

Na jeho pripomienky, ktoré sa ti ani náhodou nepozdávajú, povieš: „A čo keby sme si spravili tričká, ktoré budú vtipné? Také, ktoré sa budú páčiť tebe aj mne. Ty sa za mňa nebodaj hanbíš?” V tvojej otázke panuje trochu irónie a uštipačnosti...

...a takto by to mohlo pokračovať ďalej. Podobné situácie iste poznáš zo svojho života. Ak nie, minimálne si ich už videla v nejakom americkom romantickom filme. 

Na jednom „dráte”Pár s rovnakými tričkami I love Bali

Pochop ho, má svoje záujmy. Keď pozerá futbal alebo hrá hry, nevníma ťa. Lásku ti dokazuje tooooľkými inými spôsobmi –

  • pozýva ťa na kopčeky zmrzliny,
  • pretrpí s tebou romantiku v kine,
  • chodí s tebou „euforicky” nadšený z trojhodinového nakupovania, lebo vie, že ti to spraví radosť,
  • keď meškáš namiesto 5 minút pol hodinu, trpezlivo čaká.

Ty pre neho tiež spravíš nemožné.

  • spoločne komentujete futbal, aj keď jediné, čo z tejto hry ovládaš, je rozoznanie dvoch odlišných mužstiev (podľa farby ich dresov),
  • pretrpíš jeho dvojzmyselné vtípky,
  • ignoruješ jeho neporiadok v izbe,
  • učíš sa s ním algoritmy a vektory.

Tričká s potlačou vyladia signál

Celý váš vzťah je super, tak prečo to tajiť? Dajte na drzovku najavo, že ty si pre neho kráľovná a on pre teba kráľ. Tričiek s podobnými motívmi je neúrekom. To najlepšie však je, že výber záleží len na vás. Ohúrite ostatných na každej párty, oslave alebo večierku! Akýmkoľvek nápadom vstup povolený. Aspoň tu.