Navrhni si hudobné tričko: Inšpiruj sa týmito ikonami hviezdneho neba | Blog
28.09.2017
DarčekyOdSrdca
2017-09-28 Navrhni si hudobné tričko: Inšpiruj sa týmito ikonami hviezdneho neba

Navrhni si hudobné tričko: Inšpiruj sa týmito ikonami hviezdneho neba

Spôsobov, ako v dnešnej dobe vyjadriť svoju osobnosť, záľuby a životný štýl, je mnoho. Niekto si lepí nálepky na auto, niekto na notebook, iný si to rovno vytetuje na telo. Nie každému sa však tetovanie páči. Nálepky tiež nie sú najlepšie, môžu sa rýchlo zničiť. Čo tak navrhnúť si vlastné tričko?

Srdiečko vytvorené z rúk v dave na koncerte

Tak veľmi chcete vyjadriť váš hudobný vkus alebo lásku k nejakej kapele, ale žiadne tričko z obchodu to nevystihuje. Jedno je príliš obyčajné, druhé zobrazuje iba logo, ale nie speváka, tretie majú v zlej farbe, ktorá vám nepristane. Ešteže máte prehľad a viete, že vyrobiť si tričko podľa vlastných predstáv je jednoduché. Nepotrebujete vedieť šiť, ani sa nemusíte potiť pri nažehľovaní. Pomôžeme vám aj my v Darčekoch od srdca.

Ukážte, čo máte radi

Tričká s kapelami boli a aj budú trendom, preto sa netreba báť prezentovať tú svoju obľúbenú. Ak ste mali izbu polepenú plagátmi Backstreet Boys, nosiť ich tričko bolo už len ďalším krokom. Kedysi boli snom viacerých dievčat. Dnes ich možno vystriedal Justin Bieber alebo One Direction, ale podstata zostáva. Keď ich miluješ, nie je čo skrývať!

Muž v tričku Guns N' Roses

V prípade chlapcov a chlapov to nie je ani zďaleka inak. Metaloví fanúšikovia hrdo nosia tričká obľúbených kapiel, zobrazujúcich temné obrázky, ktoré niekedy vyvolávajú až rešpekt. Rockeri zase nedajú dopustiť na legendárne logá Pink Floyd, Led Zeppelin, The Doors, Nirvany a tak ďalej. Niekto možno radšej vzdáva hold súčasným kapelám, ako Linkin Park, Green Day, prípadne Nickleback. Našli ste tu obľúbenú kapelu svojho priateľa? Možno ste pre neho práve vymysleli dokonalý darček.

Hviezdy rocku aj popu

Niekedy až tak nezáleží na štýle hudby. Pokiaľ sa vám nejaký motív páči, proste ho použite. Nemusíte Madonu denne počúvať na to, aby ste obdivovali jej výstrednosť. A čo povestný obrázok vyplazeného jazyka? Niekto ani nevie, že je to logo Rolling Stones a aj tak ho nosí na tričku.

The Beatles sa tiež zaradili medzi legendy a tričko s povestným prechodom pre chodcov je klasikou. Koho by už len trápilo, aké vtipné účesy nosili? A čo také Maroon 5? Kedysi ste ich nepovažovali za niečo prevratné, ale teraz by si nejedno dievča s nadšením oblieklo tričko s fotkou speváka Adama.

Maroon 5

No a ak máte radšej minimalizmus, stačí vám možno aj tričko s červenou hviezdou Red Hot Chili Peppers, prípadne jednoduchý nápis Oasis.

Hudobné tričká ako súčasť módy

Väčšina ľudí si tričká s kapelami spája hlavne s drsnými rockermi, alebo pobláznenými fanúšičkami. Časom sa však tieto tričká stali populárnymi aj medzi bežnými ľuďmi. Trend asi najviac rozšírili blogerky, ktoré možno ani nikdy nepočúvali Guns and Roses, ale tričko tejto kapely skvele dopĺňa určitý outfit. Odrazu sú všetky módne blogerky „fanúšičky“ Pink Floid či Nirvany.

Samozrejme, nie je až tak cool, keď prídete do školy s rovnakým tričkom ako spolužiačka, ktorá sa inšpiruje tou istou blogerkou. Preto je dobré byť o krok vpred a dať si vyrobiť tričko podľa svojej fantázie.

Je to jednoduché!

Našťastie žijeme v dobe internetu, takže vám celkom stačí, ak sa na našej stránke prekliknete do sekcie Tričká s vlastnou potlačou. Zvolíte si typ trička, veľkosť, farbu a vložíte akýkoľvek obrázok, fotografiu alebo text. Paradoxne najviac času vám asi zaberie vybrať si len jedno. Ak to nedokážete, netrápte sa a rovno si vytvorte viac návrhov. A v prípade, že potrebujete pri tvorbe vášho nového trička pomôcť, prečítajte si náš starší článok, v ktorom nájdete jednoduchý návod, ako na to.

 

Chcem si navrhnúť tričko