Moderné nástenné hodiny osviežia vzhľad vášho interiéru | Blog
20.12.2015
DarčekyOdSrdca
2015-12-20 Moderné nástenné hodiny osviežia vzhľad vášho interiéru

Moderné nástenné hodiny osviežia vzhľad vášho interiéru

Pominuli časy, keď ste boli niečím limitovaní. Dnes stačí, že vyviniete minimum úsilia a hodiny podľa vašich predstáv sú u vás na stole.

Keď si kupujete nástenné hodiny, ich materiál by mal čo-to vydržať. Často sa predávajú drevené, plastové a hliníkové hodiny. Plast je tým najlacnejším materiálom, hliník najtrvácnejším. Drevené hodiny dodajú vášmu interiéru starožitný charakter. Nepochybne treba zohľadňovať viacero faktorov. Či obsahujú iba jeden ciferník, alebo viacero ciferníkov, aké batérie do nich pasujú, či majú tichý chod a, samozrejme, záleží na ich dizajne.

Hodiny s pávom, Darčekyodsrdca.skVýrazný prvok obývačky či haly

Niektoré doplnky interiéru v sebe spájajú potrebu funkčnosti a estetiky. Dizajn je skutočne dôležitý, výrazné hodiny si všimne každý, kto vkročí do miestnosti. Podobne ako obraz alebo lampa môžu byť tým ústredným prvkom obývacej izby či vstupnej haly.

Pasuje ich tvar do miestnosti, kam ich chcete umiestniť? Nebudú rušivým prvkom? Podľa toho vyberte ich tvar, veľkosť a vhodnosť motívu či fotografie.

Detský úsmev žiariaci z diaľkyHodiny s bábätkom, Darčekyodsrdca.sk

Keď uvažujete nad tým, akú fotku by ste zvolili, dáme vám malú nápovedu. Vyberte usmievavú fotku svojich detí, ktorá vám bude každý deň robiť radosť.

Zalistujte v starých albumoch, vo fotkách z výletov, v memoároch z rodinných osláv. V spálni, kde trávite najviac času, vytvorte príjemnú atmosféru. Majte blízkych stále po boku.

Nástenné hodiny, obrazy, nápisy

Páči sa vám nápad nástenných hodín? Vyčarujte si ich na našej stránke iba pár klikmi. Ich zhotovenie je jednoduché a intuitívne. Ak by ste sa v niektorom z bodov zasekli, skúste nájsť odpoveď tomto návode.

Na Darcekyodsrdca.sk nájdete okrem moderných vkusných hodín aj ďalšie doplnky, ktorými môžete skrášliť svoj interiér – fotoobrazy, kalendáre či  nástenné dekorácie. Nech sa pomocou nich váš domov stane oázou dobrého pocitu.

 

Chcem si objednať nástenné hodiny