Návod, ako si vytvoriť nástenné hodiny s fotkou | Blog
20.11.2015
DarčekyOdSrdca
2015-11-20 Návod, ako si vytvoriť nástenné hodiny s fotkou      Čas čítania: 2 min.

Návod, ako si vytvoriť nástenné hodiny s fotkou

Vytvoriť si krásny doplnok v podobe nástenných hodín s vlastnou fotkou nie je nič ťažké. Stačí vám k tomu internet, pekná fotografia a niekoľko klikov. Neveríte? Tak sa poďte pozrieť na 6-krokový manuál objednávky tohto originálneho darčeka.

1.  Zaregistrujte sa

Ak si chcete na našej stránke vytvoriť akýkoľvek darček, odporúčame vám bezplatnú registráciu. Keď začnete „vyklikávať” detaily objednávky, kroky, ktoré robíte, sa automaticky ukladajú, a tým predchádzate strate údajov. Po registrácii vás takisto zapojíme do vernostného programu.

2. Vyberte si tvar hodín

Vyberte si, či chcete štvorcové alebo kruhové fotohodiny. Štvorcové hodiny dodávame v rozmeroch 28,5 x 28,5 cm. Okrúhle hodiny majú tiež priemer 28,5 cm.

Ako zistíte, či bude vaša fotografia pasovať k vybranému tvaru? Najlepšie to zbadáte až po nahraní fotografie. Keby ste však aj neskôr v procese objednávky chceli zmeniť tvar, spravíte to klikom na tlačidlo Prepnúť na kruhové hodiny, ktoré je viditeľne umiestnené v ľavej hornej časti.

3. Nahrajte fotkufotohodiny na stene

Jednoducho ju len nahrajte z priečinka, kde ju máte uloženú. Ona sa vám následne načíta a zobrazí vo veľkej ukážke na hodinách, ale aj v menšom výreze na pravej strane. Posuňte červený rámček vo výreze doprava alebo doľava. Vaša fotka bude ohraničená podľa čiar tohto rámu.

4. Upravte ju

Nad výrezom fotky sa vám zobrazí rámček s číslom. Podľa farby zistíte, či je fotografia v dobrej kvalite. Zelený a žltý rám znamenajú, že je v poriadku. Ak vám však zasvieti oranžová alebo červená farba, fotografia môže byť na hodinách roozrastrovaná. Problémom môžu byť hlavne fotky nasnímané na mobil alebo sťahované zo sociálnych sietí. Pre dostatočnú kvalitu odporúčame rozlíšenie 1425 x 1425 pixelov.

5. Zvoľte si číslice

Pod výrezom fotografie nájdete časť Úprava ciferníka, kde si môžete vybrať z rôznych arabských a rímskych číslic. Zvoľte si tiež ich ľubovoľnú farbu a veľkosť.

6. Osobný odber alebo kuriér?

Posledným krokom je výber toho, či vám darček príde domov kuriérom alebo si ho  vyzdvihnete v niektorej z našich kamenných predajní. V samostatnom políčku uvidíte odberné miesta aj s dodacou dobou doručenia. Pri osobnom odbere musíte počítať aspoň so 7 dňami, avšak neplatíte nič navyše. Doručenie kuriérom je rýchlejšie, ale spoplatnené.

Kruhové fotohodiny s dieťaťom, Darčekyodsrdca.skČo by vás ešte mohlo zaujímať...

  • Materiál hodín je hliníkový.
  • Majú 3 ručičky – hodinovú, minútovú a sekundovú. Kvôli možnosti poškodenia nie sú pripevnené na hodinách. Podľa pribaleného návodu ich ľahko nasadíte sami.
  • Do hodinového strojčeka Quartz pasujú klasické batérie AA, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Vytvorenie nástenných hodín s fotkou je skutočne jednoduché. Ak by ste predsa narazili na vec, ktorú nezvládnete, napíšte nám e-mail alebo zavolajte. Prekážky pri „trávení času s vašimi najbližšími” predsa nemôžu existovať.

 

Chcem si vytvoriť fotohodiny