Jarné osvieženie domova: Ako priniesť jarnú atmosféru do vášho interiéru? | Blog
12.03.2024
DarčekyOdSrdca
2024-03-12 Jarné osvieženie domova: Ako priniesť jarnú atmosféru do vášho interiéru?      Čas čítania: 4 min.

Jarné osvieženie domova: Ako priniesť jarnú atmosféru do vášho interiéru?

Jarná energia zo slniečka a sviežosť vzduchu je tu opäť, a s ňou prichádza chuť niečo zmeniť. Chcete, aby z vášho domova bola cítiť jar? Inšpirujte sa tým, čo všetko môže vniesť do vášho interiéru jarnú atmosféru. Máme pre vás zopár tipov na vkusné jarné dekorácie so zakomponovaním jarných farieb, voňavých kvetov či dekorácií, z vašich vlastných fotografií s nádychom jari. Čo tak začať fotoobrazmi plnými jari? Alebo si doprajte pocit jedinečnosti s personalizovanými doplnkami do domácnosti, predstavte si napríklad – ako by vyzerali vankúše s vlastnou jarnou potlačou na vašej sedačke alebo fotohodiny s fotografiou, z ktorej doslova srší jar. Poďme spoločne premeniť každé zákutie vašej domácnosti na malý jarný raj pre vaše oči a dušu.

Personalizované dekorácie do domácnosti pre dokonalú jarnú atmosféru

Spravte vo svojej domácnosti nie len tak hocijaké zmeny, ale také, do ktorých dáte kus seba. Vytvorte si interiérové jarné doplnky znázorňujúce vaše nezabudnuteľné momenty a zážitky na fotografiách. Stačia pritom drobnosti. Vyberte si vaše najkrajšie fotografie s jarnou tematikou a následne si z nich nechajte vyrobiť personalizované doplnky do domácnosti vankúše s vlastnou jarnou potlačou,  fotodekorácie na stenu  z vašej jarnej fotky, nástenné fotohodiny  s jarnou fotografiou z minuloročnej jarnej dovolenky, prestieranie na jedálenský stôl z vlastnej fotografie alebo pokojne aj keramický kúpeľňový set s vlastnou potlačou. Každý takýto personalizovaný interiérový doplnok bude rozprávať váš vlastný príbeh. Je skvelé mať okolo seba veci, ktoré majú osobný charakter a odrážajú to, kto ste vy a čo pekné ste zažili.

Nezabudnite na to, aby vaše nové fotodekorácie ladili s nábytkom a celkovým štýlom jednotlivých miestností. Fotoobraz s jarnou fotografiou by mal príjemne doplniť váš interiér a nemal by pôsobiť rušivo. Či už máte slabosť pre čisté línie alebo vás bavia farebné a odvážne kombinácie, určite nájdete vhodnú fotografiu na vašu fotodekoráciu na dotvorenie vášho unikátneho štýlu interiéru. A viete ako dosiahnete úplnú dokonalosť? Keď vaše personalizované doplnky do domácnosti, ako sú vankúše s jarnou potlačou, fotohodiny prípadne iné, zladíte navzájom medzi sebou.

Ako pripraviť pôdu na záhradkársku sezónu?

Pre odštartovanie úspešnej záhradkárskej sezóny, je potrebné si najskôr vyčistiť pozemok či vyvýšené záhony, a to od zbytkov z starých rastlín a plevelu. Na škodu nebude ani využitie kompostu alebo iného hnojiva. Dodajú vašej pôde živiny a ešte ju aj poriadne prevzdušnia. Pôdu je dôležité aj prekypriť kopaním, čím sa ešte viac prevzdušní a korene rastlín budú mať priestor na poriadny rast, tiež sa k ním jednoduchšie dostane voda. Ak máte hlinu tvrdú a ťažkú ako betón, môžete ju premiešať s piesok alebo jemnejším záhradníckym substrátom. Napokon nezabudnite celý terén v záhrade uhladiť a čo najviac odstrániť jamy a hrudky, čo pomôže rozdeliť vodu rovnomerne po celej záhrade.

Trendy v interiérových jarných dekoráciách pre tento rok

Tak ako sa každoročne menia trendy vo svete módy, tak podliehajú trendom aj doplnky a dekorácie vo vašej domácnosti. Myslíme tým aj jarné dekorácie v domácnosti. Aktuálne sú trendy pastelové farebné odtiene ružovej a modrej, ktoré pripomínajú rozkvitnuté jarné kvety, ale aj svieže farby – žltá a zelená, ktoré môžeme nájsť v jarných listoch, tráve či kvetoch - tulipánoch, narcisoch. Tieto farby vyžarujú pohodu a lásku k prírode. Trendy sú aj látky ako ľan či organická bavlna. V trendoch stále ďalej kraľujú pri vytváraní DIY jarných dekorácií dary prírody – kvietky, halúzky s kvetmi či pučiacimi lístkami. Prírodné dekorácie môžete doplniť metalickými interiérovými doplnkami, ktoré vášmu interiéru dodajú štipku luxusu a ktoré sa taktiež už dlhodobo tešia veľkej obľube.

Jarné osvieženie domova: Ako priniesť jarnú atmosféru do vášho interiéru?

Ako priniesť jar do vašej obývačky?Jarné osvieženie domova: Ako priniesť jarnú atmosféru do vášho interiéru?

Viete si predstaviť, že sa prebúdzate a prvé čo vidíte, sú svieže jarné farby rozprestierajúce sa na stene vo vašej spálni či obývačke? To je presne tá jarná atmosféra, ktorú do vášho domova prinesú fotoobrazy z vašich jarných fotiek.  Nezabudnite, že pri hľadaní správneho miesta pre váš nový fotoobraz neexistujú žiadne pravidlá – veľkolepé dielo z vašej fotografie nad sedačkou vám otvorí dvere do sveta prebúdzajúcej sa prírody, zatiaľ čo menší obrázok v rámčeku na fotografiu dokonale osvieži a doplní akúkoľvek poličku. 

Pri premýšľaní o ideálnych motívoch na personalizované doplnky do vašej domácnosti, sa spýtajte sami seba: „Čo pre mňa znamená jar?“. Je to možno sakura v plnom kvete, les plný snežienok alebo zvedavé vtáčiky skákajúce po konárikoch? Vyberte si to svoje a nechajte túto energiu vojsť do vášho interiéru. 

Vankúše s jarnou potlačou pre rýchlu zmenu vášhoJarné osvieženie domova: Ako priniesť jarnú atmosféru do vášho interiéru? interiéru

Vankúš je praktický a zároveň estetický doplnok pre ozvláštnenie vášho bytu či domu. Vankúše s vlastnou potlačou jarnej fotografie, ktorú ste sami vyhotovili, sú úplná topka pre každého kto chce rýchlo vniesť do svojho domova trochu originality a jarnú sviežosť. Vankúše potlačené fotografiami kvetov alebo ľudí zachytených na jarnej prechádzke, dokážu krásne naštartovať deň, svojimi sýtymi a zároveň jarnými farbami dotvoria naozaj každý interiér. Vankúše s vlastnou fotografiou sa hodia do každej miestnosti vo vašej domácnosti – do obývačky, spálne, ale pokojne aj do hosťovskej alebo detskej izby. Stačí ich zladiť s ostatným zariadením a dotvoria tak krásnu atmosféru vo vašej domácnosti.

Fotohodiny s jarnou fotografiou – praktický TIP naJarné osvieženie domova: Ako priniesť jarnú atmosféru do vášho interiéru? osvieženie interiéru

Keď príde na rad otázka, čo spraví váš domov štýlovým a praktickým zároveň, tak nástenné hodiny s vlastnou fotkou sú jedným z tých top interiérových doplnkov, ktorý musíte mať. Nejde len o ich funkčnosť v podobe ukazovania aktuálneho času, ale aj o osobitý šmrnc, ktorý dodajú stenám aj vášho interiéru. A keď si na ne necháte potlačiť vlastnú fotografiu jari, bude vás pohľad na ne tešiť ešte viac a každý deň. Personalizované doplnky do domácnosti ako nástenné fotohodiny, dokážu povzniesť celkový vzhľad miestnosti a svojou originalitou zaujať nie jednu návštevu.

Personalizované fotodekorácie do domácnosti

Nech už plánujete spraviť veľkú renováciu alebo len drobnú úpravu pomocou osobitých dekorácií, tie správne interiérové jarné doplnky dodajú vašej domácnosti ten pravý šmrnc a navodia pocit sviežeho nového začiatku roka. Presne to potrebuje nie len vaše telo, ale aj vaša domácnosť po dlhej zime. Tak ktorú fotografiu si necháte potlačiť, na ktorú personalizovanú dekoráciu do interiéru vy? Neváhajte a prineste si jar priamo do vášho domova ešte dnes aj vy.

Nakupovať personalizované dekorácie do interiéru