Ako zútulniť byt doplnkami? Časť prvá – spálňa | Blog
17.03.2017
DarčekyOdSrdca
2017-03-17 Ako zútulniť byt doplnkami? Časť prvá – spálňa      Čas čítania: 2 min.

Ako zútulniť byt doplnkami? Časť prvá – spálňa

Nemusíte byť študovaní architekti, aby ste prišli na to, že doplnky spravia každú izbu útulnejšou. V prvej časti článku o skrášľovaní bytu doplnkami si zoberieme na paškál spálňu.

Zariaďovanie interiéru je príjemnou a veľakrát oddychovou záležitosťou. Kvety, záclony, obrazy a iné drobnosti dokážu príjemne skrášliť akýkoľvek interiér. Najväčším umením je všetko pekne harmonicky zladiť. V dnešnom článku vám ukážeme, ako na to.

Zdvojte ich

Spálňa je miestom oddychu a pokoja. Nemalo by v nej byť množstvo zbytočných vecí, ktoré vás rozrušujú. Má vo vás vzbudzovať pocit bezpečia a harmónie, čo v prvom rade dosiahnete zbavením sa všetkých „harabúrd“. Stačí vám posteľ, nočné stolíky a skriňa. Ak to priestor vášho bytu umožňuje, nerobte si zo spálne miesto na sušenie bielizne či počítačovú herňu.

Spálňa ladená do hnedej farby

To však neznamená, že do nej nepatria kvety, farebné obliečky alebo obraz. Práve naopak. Dbajte na to, aby ste v nej využili párové doplnky, napríklad dva kvety alebo obrazy. Nemusia byť úplne totožné, ale je dôležité, aby boli presne dva. Podľa feng shui podporujú takéto doplnky partnerskú harmóniu.

Hravosť nie je pochabosť

Iným príkladom je spálňa s hravými a odľahčenými doplnkami. Žlté vankúše či deky sú ideálnym spestrením spálne, no nemusíte sa štítiť ani iných ozdôb. Krásne rozžiaria neutrálne farby. Žltá je optimistická a energická farba, preto je vhodné s ňou narábať opatrne.

Spálňa ladená do žltej a bielej farby

Séria fotiek v pestrých rámoch

Ak chcete využiť foto doplnky vo vašej spálni, dobrým príkladom je niekoľko rámov usporiadaných vedľa seba. Z fotiek svojich najbližších si spravte vlastný nástenný album.  Zarámujte ich do bielych, hnedých či vzorovaných rámov. Nad posteľou budú hotovým skvostom.

Rámiky s fotkami na stene

Fotopuzzle ako moderná forma obrazu

Obrázky a fotky sa dajú využiť rôznym spôsobom. Okrem koláže fotiek či klasických obrazov pekne pôsobí puzzle z fotky, na ktoré môžete využiť akýkoľvek motív. Či už vás a vášho manžela, celej rodiny, alebo iba abstraktný obrázok srdiečka.

Puzzle s potlačou srdca poskladaného z textov

Nahrajte na náš web fotku, ktorú si chcete dať na puzzle potlačiť. Ak sa chcete vrátiť do detstva, zaobstarajte si puzzle vo formáte A3 alebo A4, ktoré dostanete už vcelku pospájané. No ak vás láka práve tá atmosféra hľadania chýbajúcich dielov, zvoľte si u nás viacdielne puzzle. Dodáme vám ho ešte neposkladané.

Zariaďte si spálňu doplnkami, ktoré ju zútulnia. Náš e-shop vám v tom pomôže. :)

 

Ukážte mi ponuku puzzle

Chcem si objednať vizitky