3 netradičné námety, ktoré vyniknú na hrnčeku s fotkou | Blog
09.05.2016
DarčekyOdSrdca
2016-05-09 3 netradičné námety, ktoré vyniknú na hrnčeku s fotkou

3 netradičné námety, ktoré vyniknú na hrnčeku s fotkou

Hrnček s fotkou je cool. Chcete, aby vám pri pohľade naň rozžiarilo tvár alebo vám kútiky jemne zdvihlo dohora? Všetko záleží na tom, akú fotku si vyberiete. Máme pre vás niekoľko zaujímavých tipov.

Nikde nie je povedané, že váš hrnček má byť jednofarebný alebo na ňom musíte mať tuctový motív, ktorý nájdete v obchode. Veľakrát sa stane, že aj keď je výber pestrý, nezapasujú vám farby, rozloženie prvkov alebo jednoducho len nemáte z hrnčeka ten správny „feeling”. Áno, aj hrnček vám dokáže poriadne zatriasť náladou a ešte k tomu sa naň viete naviazať podobne ako na svojho sibírskeho haskiho alebo obľúbené šaty.

1.  Koláž fotiek

Nie je to nič ťažké, stačí využiť legendárny skicár, novodobú Picassu alebo o niečo zložitejší Photoshop. No a, samozrejme, musíte mať tie správne fotky, ktoré stoja za to. Zalovte v starých priečinkoch v počítači, na Facebooku alebo v mobile. Statočnou oporou vám môže byť aj kamarátov počítač alebo fotky, ktoré má on na svojej sociálnej sieti (s jeho povolením, samozrejme).

Šálka s portrétmi, Darčekyodsrdca.sk

2. Abstraktne či konkrétne, ale po svojom

Nemusíte úplne vedieť kresliť. Môžete prekresliť jednoduchý vzor, na internete ich je kopec. Alebo, ak si trúfate na niečo náročnejšie, inšpirujte sa nasledovnou fotkou. Vezmite si vydarenú fotografiu seba a priateľa a načrtnite vás dvoch, vaše portréty. Neobmedzujte sa ničím, je to váš námet, ktorý zostrojíte podľa seba a nemusí to byť Da Vinciho dielo predsa. Svoj „artpiece” potom oscanujte do počítača a prípadne ešte upravte vo fotoprograme. Vo výsledku bude kus vášho citu a zručnosti. Na hrnček môžete uviesť aj vaše spoločné motto alebo vetu, ktorá vás dvoch vystihuje.

Šálka s kresleným párom, Darčekyodsrdca.sk

3. Hrnček s fotkou hore nohami

Klišé sa chceme vyhnúť. Motívy rodiny a priateľov sú síce fajn, ale my hľadáme niečo nezvyčajné. Teda pokojne použite aj fotku s priateľmi, ale urobte to inak, napríklad ich prevráťte dolu hlavou. Pripadá vám to ako recesia? Tak trochu je. Keď ste povahou dobrodruh, tak sa vám tento spôsob vyjadrenia bude iste páčiť. Známou recesistickou seriálovou hrdinkou bola aj Phoebe, pamätáte si na ňu? :)

Extra tip na vlastné riziko

Každá žena (ale aj muž) má aspoň jedného guru, ktorého nasleduje, obdivuje alebo si len jednoducho povie, že toto je ideál. Či už je to seriálová postava, alebo futbalový hráč, dobre padne, keď sa na ňu či na neho môžete znovu a znovu pozrieť.

Takéto motívy si však málokto dovolí dať na hrnček, lebo by sa stretol s uštipačnými či výsmešnými poznámkami rovesníkov, kolegov a domnievame sa, že aj partnerov. Tento posledný tip aplikujte len na vlastné riziko a s dostatočným množstvom obranných odpovedí. :)

Aké sú vaše bláznivé nápady?

Páčili sa vám naše tipy na netradičné námety hrnčeku s fotkou? Máte v hlave aj vy niečo nezvyčajné, o čom by ste nám chceli povedať? Napíšte nám na náš Facebook, budeme radi. :)

PS: Pod hrnček si nezabudnite kúpiť jednostrannú alebo obojstrannú podložku s potlačou. Nebudete musieť umývať otlačky od kávy na stole a zároveň si spríjemníte pracovné prostredie.

 

Chcem nevšedný hrnček s potlačou