Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň, pán Dudor,sme vďačný sa vašu dlhoročnú dôveru a preto nás mrzí, že váš kalendár nespĺňal očakávania. V piatok sme ho opatovne vytlačili a zaslali vám nový. Verím, že budete spokojný.Rada by som vás poprosila, vedeli by ste nám tie "zlé nálepky - rozhádzané" odfotiť a poslať aby sme vedeli kde nastala chyba?ďakujem vám za pomocS pozdravomIngrid Krupkova
Ladislav
Dobrý deň pani Krupková,ďakujem pekne za dodatočnú tlač, hlavne mama sa určite poteší, bola z toho celkom nešťastná :Každopádne, chcem som vám ukázať ten problém s nálepkami ukázať, ale nedá sa prihlásiť do návrhára. Išlo však o to, že keď som presunul nálepku z ponuky do priestoru kalendára tak ju posunulo akoby mimo zobrazeného kalendára. Podobne, ako keď človek robí v illustratore a vložený obrázok umiestni mimo priestoru plátna.S pozdravomLadislav Dudorm:0911 527 628e:ladislav.dudor@gmail.compo 13. 1. 2025 o 8:38 Ingrid Krupková napísal(a):
Reakcia obchodu
Dobrý deň, pán Dudor,ospravedlňujem sa máme technický problém. Ale rozumiem v čom bol problém. Ďakujem vám za ozrejmenie.S pozdravomIngrid Krupkova

Ladislav
Už roky si objednávam tento kalendára, s produktom som bol vždy spokojný, no teraz dávam hviezdičku dole, nakoľko boli zle vytlačené strany, kedy nestačí po 2 týžňoch len prehodiť stranu, ale aj fyzicky otočiť celý kalendár. Editor je už lepší, ale má stále svoje nedostatky, kedy mi vložené nálepky hodilo do priestoru mimo obrázka.