Hodnotenie produktu

Komentáre

Ladislav

Už roky si objednávam tento kalendára, s produktom som bol vždy spokojný, no teraz dávam hviezdičku dole, nakoľko boli zle vytlačené strany, kedy nestačí po 2 týžňoch len prehodiť stranu, ale aj fyzicky otočiť celý kalendár. Editor je už lepší, ale má stále svoje nedostatky, kedy mi vložené nálepky hodilo do priestoru mimo obrázka.

Reakcia obchodu

Dobrý deň, pán Dudor,sme vďačný sa vašu dlhoročnú dôveru a preto nás mrzí, že váš kalendár nespĺňal očakávania. V piatok sme ho opatovne vytlačili a zaslali vám nový. Verím, že budete spokojný.Rada by som vás poprosila, vedeli by ste nám tie "zlé nálepky - rozhádzané" odfotiť a poslať aby sme vedeli kde nastala chyba?ďakujem vám za pomocS pozdravomIngrid Krupkova  

Ladislav

Dobrý deň pani Krupková,ďakujem pekne za dodatočnú tlač, hlavne mama sa určite poteší, bola z toho celkom nešťastná :Každopádne, chcem som vám ukázať ten problém s nálepkami ukázať, ale nedá sa prihlásiť do návrhára. Išlo však o to, že keď som presunul nálepku z ponuky do priestoru kalendára tak ju posunulo akoby mimo zobrazeného kalendára. Podobne, ako keď človek robí v illustratore a vložený obrázok umiestni mimo priestoru plátna.S pozdravomLadislav Dudorm:0911 527 628e:ladislav.dudor@gmail.compo 13. 1. 2025 o 8:38 Ingrid Krupková napísal(a):

Reakcia obchodu

Dobrý deň, pán Dudor,ospravedlňujem sa máme technický problém. Ale rozumiem v čom bol problém. Ďakujem vám za ozrejmenie.S pozdravomIngrid Krupkova  

Manufactured by: FaxCopy