Originálne darčeky pre každého | Darčekyodsrdca.sk

Hodnotenie produktu

Komentáre

Peter

Okrem toho , ze som si dal spravit platno 60×40, som si dak vyhotovit 60 fotografii, ktore boli po vytlaceni cele zle. V bielych satoch co sme boli odfoteny saty boli posypane ciernou farbou. Fotky boli fotene u profesionalneho fotografa, takze neboli to fotky s mobilom. Tento obchod NEODPORUCAM!

Karol Dittinger

Dobrý deň, mrzí ma, ak nebolo niečo s Vašou objednávkou v poriadku. Na Vaše meno som v evidencii našiel iba výrobu fotoobrazov, tlač bežných fotografií som nenašiel, takže neviem presnejšie dôvod Vašej nespokojnosti preveriť alebo riešiť. Ak však boli fotografie vytlačené z kvalitnej predlohy nekvalitne, je to dôvod na reklamáciu a ak bolo zavinenie na našej strane, chybu určite napravíme. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Karol Dittinger

Dobrý deň, mrzí ma taká reakcia kolegov v predajni, reklamovať sa dá vždy a všetko, je dokonca aj našou povinnosťou prevziať akúkoľvek (aj na prvý pohľad neoprávnenú) reklamáciu a následne sa k  nej vyjadriť preukázateľným spôsobom, rozhodnúť o reklamácii a to vrátane zdôvodnenia. Ak na predajni nevedia sami rozhodnúť, sú povinní požiadať o vyjadrenie centrálu, resp. hlavného grafika, prípadne technológa, ktorí vedia dať záväzné stanovisko. Pokiaľ sme vyhotovili chybné fotografie, určite chceme chybu napraviť. Môžete tie fotografie priniesť osobne do predajne, prípadne poslať ku nám na centrálu, ale možno by aj stačilo ich odfotografovať mobilom tak, aby bola viditeľná chyba a ideálne aj priložiť súbor, z ktorého sa fotografia tlačila. Pre rýchlejšiu komunikáciu môžete písať priamo na môj e-mail karol.dittinger@faxcopy.sk  Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Manufactured by: FaxCopy