Originálne darčeky pre každého | Darčekyodsrdca.sk

Hodnotenie produktu

Komentáre

Dominika

Som sklamaná, tá krabička a v nej vložená fotka, je naozaj otrasná, mrzí ma, že som to dala u Vás robiť, boli ste o 2€ drahší, ako konkurencia a ešte aj to prevedenie hrozné. Obsluha bola na Bory Mall milá a ústretová, ale nevedeli, ako to vyzerá vo finále. Puzzle cez Vás už nikdy viac. Nemá to úroveň, puzzle malo mať peknú krabičku na ktorej by bola foto na obale a nie, priesvitný vrch, otrasne prevedená fotka. Som sklamaná, má to byť Vianočný darček a úplne sa minul účinok…, Radšej to nepredávajte…

Karol Dittinger

Dobrý deň, mrzí, ma ak sme nedokázala naplniť Vaše očakávania. Puzzle dodávame rozložené a zabalené v lepenkovej krabičke s priehľadným vrchnákom - takto to uvádzame aj v popise produktu. Fotografie balenia sú uvedené v galérii a sú dosť realistické. https://www.faxcopy.sk/darceky-fotodarceky-a-reklamne-predmety/kreativne-darceky-a-hry/puzzle-s-potlacou Pokúsime sa do budúcnosti pridať k produktu aj možnosť exkluzívnejšieho balenia, bude to však za príplatok.. Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Karol Dittinger

Dobrý deň Marcela, v galérii k tomuto produktu ale je aj krabička s obrázkom zložených puzzle na vrchnáku, to je to, čo sa myslí pod "darčekové balenie"? To nie je "len vložená" fotka? Nemalo by to byť nalepené na tej krabičke? Karol Dittinger FaxCopy, a.s.  

Manufactured by: FaxCopy