Originálne darčeky s vlastnou potlačou, dodanie od 1 dňa

Hodnotenie produktu

Komentáre

Matúš

Materiál trička fajn, ale tlač veľmi nekvalitná. Výsledok sa zásadne líšil od schválených a overených návrhov. Na moju otázku že čo sa s tým dá robiť nikto nereagoval.

Reakcia obchodu

<p>Dobrý deň,</p><p>kontaktujem Vás ohľadne Vašej nespokojnosti s potlačou trička. Vašu reklamáciu sme začali riešiť ihneď po prijatí Vašej správy dňa 26. 09. Následne bolo potrebné, aby výroba reklamáciu posúdila a potvrdila oprávnenosť reklamácie. Tričko bolo vyrobené nanovo so správnym rozmerom textu a jeho zarovnaním podľa grafiky uvedenej vo Vašej objednávke.</p><p> Za vzniknutú situáciu sa Vám ospravedlňujem a ďakujem za pochopenie.</p><p> Hneď ako bude tričko pripravené na predajni, obdržíte SMS správu s informáciou o jeho vyzdvihnutí. Následne si ho môžete vyzdvihnúť na predajni bez akejkoľvek doplatkovej platby.</p><p>Za komplikáciu sa ospravedlňujem.</p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

Matúš

Dobrý deň, áno už to so mnou riešila Vaša kolegyňa Taisiiá Petrová, tričko som v pondelok vyzdvihol. Bohužiaľ prvý krát ma kontaktovala až 1.10., teda po tom ako som napísal hodnotenie.<br />Hodnotenie rád upravím na 5 hviezdičiek ak je to možné. Link v pôvodnom maili "Ohodnoťte svoje produkty" však už nefunguje. Prípadne ho môžete zmazať alebo čokoľvek, je mi to jedno :D<br />Ďakujem,Matúš <br /><br /><br />Dňa st 7. 10. 2026, 8:16 &lt;daktela@faxcopy.sk&gt; napísal(a):

Manufactured by: FaxCopy