Používate nekompatibilný prehliadač, stránka nemusí fungovať správne a vaša objednávka môže byť poškodená.
Hodnotenie produktu
Komentáre
Mária
Objednala som si fotohodiny s vlastnou fotografiou. Žiaľ, výsledok ma veľmi sklamal.
Fotografia na hodinách bola výrazne tmavšia, s inými farbami a vyšším kontrastom než originálny súbor. Stratili sa jemné detaily aj prirodzené tóny, ktoré boli pre fotografiu dôležité.
Okrem toho sa objavil aj technický problém hodinový strojček nefungoval, takže výrobok nespĺňal ani svoju základnú funkciu. Celkovo pôsobia nekvalitne. Z tohto dôvodu som hodiny reklamovala.
Reklamácia bola vybavená korektne a peniaze mi boli vrátené, za čo ďakujem. Napriek tomu ma mrzí, že výsledná kvalita výrobku nezodpovedala mojim očakávaniam. Ak vám záleží na vernom podaní farieb a kvalitnej reprodukcii fotografií, odporúčam zvážiť špecializované fotolaboratórium.
Mária
Objednala som si fotohodiny s vlastnou fotografiou. Žiaľ, výsledok ma veľmi sklamal. Fotografia na hodinách bola výrazne tmavšia, s inými farbami a vyšším kontrastom než originálny súbor. Stratili sa jemné detaily aj prirodzené tóny, ktoré boli pre fotografiu dôležité. Okrem toho sa objavil aj technický problém hodinový strojček nefungoval, takže výrobok nespĺňal ani svoju základnú funkciu. Celkovo pôsobia nekvalitne. Z tohto dôvodu som hodiny reklamovala. Reklamácia bola vybavená korektne a peniaze mi boli vrátené, za čo ďakujem. Napriek tomu ma mrzí, že výsledná kvalita výrobku nezodpovedala mojim očakávaniam. Ak vám záleží na vernom podaní farieb a kvalitnej reprodukcii fotografií, odporúčam zvážiť špecializované fotolaboratórium.