Používate nekompatibilný prehliadač, stránka nemusí fungovať správne a vaša objednávka môže byť poškodená.
Hodnotenie produktu
Komentáre
Lenka
Rýchlosť dodania dobrá - vybraté teda expresné dodanie s dosť vysokým príplatkom. No nikto sa neobťažoval dať mi vedieť, že majú problém s tlačou a bude to neskôr (vybrala som predajňu podľa času výroby, inak by som volila inú).
Objednaný bol hrnček z mliečneho skla pri ktorom je obrázok takto vyrobeného hrnceka s fotkou ktorý vyzerá rovnako dobre ako ostatne. Realita je však taká, že ta fotka vyzerá ozaj otrasne, akoby rozmazane. Dokonca pri prebratí v predajni mi povedali, aby spm si nabudúce dala urobiť radšej tlač na biely hrnček lebo na tomto to nie je veľmi dobre. Ale keď som s nimi volala, že už má byt hrnček hotový a nemám info že môžem prísť, tak vraveli že ešte nie je v tlači, mohli má už vtedy upozorniť. A tiež by bolo vhodne zmeniť obrázok takéhoto hrnceka s fotkou na stránke, nakoľko nekorešponduje s realitou. A tiež má na to mohli upozorniť, keď so mnou volali.
Takze za mna nikdy viac.
- foto na stránke vs. reálny výsledok
- žiadna info, že výrobok bude dodaný neskôr, hoci bolo preplatená dosť vysoká suma za rýchle dodanie
- žiadne upozornenie na stránke ohľadom vysledku na danom type hrnceka
- žiadne upozornenie zo strany predajne pred tlačou, hoci so mnou telefonovali
Za mna viac nie.
Lenka
Rýchlosť dodania dobrá - vybraté teda expresné dodanie s dosť vysokým príplatkom. No nikto sa neobťažoval dať mi vedieť, že majú problém s tlačou a bude to neskôr (vybrala som predajňu podľa času výroby, inak by som volila inú). Objednaný bol hrnček z mliečneho skla pri ktorom je obrázok takto vyrobeného hrnceka s fotkou ktorý vyzerá rovnako dobre ako ostatne. Realita je však taká, že ta fotka vyzerá ozaj otrasne, akoby rozmazane. Dokonca pri prebratí v predajni mi povedali, aby spm si nabudúce dala urobiť radšej tlač na biely hrnček lebo na tomto to nie je veľmi dobre. Ale keď som s nimi volala, že už má byt hrnček hotový a nemám info že môžem prísť, tak vraveli že ešte nie je v tlači, mohli má už vtedy upozorniť. A tiež by bolo vhodne zmeniť obrázok takéhoto hrnceka s fotkou na stránke, nakoľko nekorešponduje s realitou. A tiež má na to mohli upozorniť, keď so mnou volali. Takze za mna nikdy viac. - foto na stránke vs. reálny výsledok - žiadna info, že výrobok bude dodaný neskôr, hoci bolo preplatená dosť vysoká suma za rýchle dodanie - žiadne upozornenie na stránke ohľadom vysledku na danom type hrnceka - žiadne upozornenie zo strany predajne pred tlačou, hoci so mnou telefonovali Za mna viac nie.