Originálne darčeky s vlastnou potlačou, dodanie od 1 dňa

Hodnotenie produktu

Komentáre

Eva

Mali by ste tam vymenit mlade pracovníčky. Nekompetentnosť, neochota čokoľvek pre zakazníka urobiť, nevie robiť ani základnú grafiku. Ako zákazník som sa musela prispôsobiť,pretože nevedela urobiť produkt do požadovanej podoby. Takže som musela súhlasiť s tým,čo ona vie...obyčajný nápis na tašku aj s tým maju problém...totálna nekompetentnosť. Zaplatila som,ale cestou som tašku vyhodila. Niečo tak odbabrané vo firme ukázať nemôžem.

Reakcia obchodu

<p>Dobrý deň,</p><p>mrzí ma vzniknutá situácia a okolnosti incidentu som prešetril aj s využitím kamerového záznamu z predajne.</p><p>Do predajne ste prišli 24.2. v sprievode ďalšieho pána. Obsluhovala Vás pracovníčka - brigádnička, v ktorej prístupe nebola zistená neochota či nekompetentnosť. Opakovane sa Vás pýtala ako si želáte produkt spracovať - chceli ste nápis na tašku.</p><p> Ukázala Vám možnosti tašiek z našej ponuky, opakovane sa Vás pýtala, či sa Vám predložené návrhy pozdávajú. Žiadali ste len jednoduchú tašku s potlačou textom, pracovníčka Vám ukázala všetky dostupné možnosti, rôzne druhy písma či farby textu - nakoniec ste si vybrali klasický TIMES new Roman červený. </p><p>Nakoniec po dvoch potvrdeniach, že je návrh tak, ako si prajete, pracovníčka zadala objednávku do výroby. Následne 25.2. ste dostali notifikáciu (e-mail), že zákazka je vyrobené a čaká na predajni na prevzatie. </p><p>Pre hotovú objednávku prišli 26.2., pri prevzatí bolo najskôr všetko v poriadku, podpísali ste prevzatie, zaplatili a odišli. Dodatočne po odchode ste sa vrátili so sťažnosťou na farbu tašky, že je zažltnutá. Pracovníčka sa Vám snažila vysvetliť, že to je vlastnosť materiálu (samotnej tašky), čo sa aj uvádza priamo v popise produktu a aj Vám to pri objednávaní tašky ukazovala, na čo ste reagovali slovami,  že "viete ako vyzerajú plátenne tašky". </p><p>Nezistil som žiadne pochybenie zo strany pracovníkov predajne pri prvotnom preberaní zákazky ani pri následnom odovzdávaní, snažili sa urobiť všetko pre Vašu spokojnosť. Taška bola vyrobená štandardne, vez vady presne podľa Vášho zadania.</p><p>Karol Dittinger</p><p>FaxCopy, a.s.</p>

Manufactured by: FaxCopy