Hodnotenie produktu
Komentáre
Reakcia obchodu
Dobrý deň,mrzí ma vzniknutá situácia a sťažnosť som preveril.Grafik sa Vám snažil pri spracovaní objednávky pomôcť. Objednali ste on-line hrnček s potlačou, kde ste uviedli že máte hotovú grafiku - v takomto prípade všeobecne grafik do zadania nijako nezasahuje, vyrobíme presne to, čo zákazník poslal (máme aj možnosť "potrebujem pomôcť - vtedy automaticky obrázok upravujeme).Do objednávky ste nahrali má vhodný obrázok s nízkym rozlíšením celkovo dosť nekvalitný. Grafik Vás po obdržaní objednávky iniciatívne kontaktoval s dohodol s Vami, že pošlete nový obrázok, ktorý však tiež nebol úplne vhodný na potlač.Následne Vám teda grafik ponúkol, že obrázok bude vedieť upraviť na hrnček, s čím ste súhlasili a nemali ste žiadne špecifické požiadavky a ani ste nepožadoval finálnu kontrolu pred výrobou. Grafik teda použil na úpravu (doplnenie obrázka na celú šírku hrnčeka) funkcie AI a vygeneroval upravený obrázok - vygenerovaná časť je síce tmavšia, ale k danému obrázku dáva zmysel, nie je tam len čierna farba. Ak by dané úpravy nespravil, ostala by veľká časť hrnčeka bez potlače. Za tieto úpravy Vám grafik nič neúčtoval, hoci všeobecne je takáto služba spoplatnená.Grafika sa však v tomto prípade dopustil chyby, že si nenechal pred výrobou od Vás schváliť finálny návrh potlače, hoci ste to nepožadovali. Po rozsiahlejšej úprave podkladov (ako to bolo v tomto prípade) je to vhodné aj bez výslovnej žiadosti zákazníka.Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujem - zjavne sme "netrafili" celkom Váš vkus a v tomto prípade by stačilo, ak by bol grafik menej iniciatívny alebo si dôsledne nechal svoje návrhy od Vás schváliť. Karol DittingerFaxCopy, a.s.
Rom
Dobry den.Dakujem za vyjadrenie k môjmu názoru ku grafickom z Faxcopy. Vôbec sa nejednalo o sťažnosť, ako píšete. Je to príspevok, ktorý má hodnotiť vašu prácu a upozorniť do buducna zákazníkov, ktorí rozmýšľajú si dať u vás vyrobiť potlač na šálku alebo hrnček. Čakal som od vás, že mi ponúknete náhradu v nižšej cene a ja by som hodnotenie bud vymazal alebo pozitívnejšie napísal. Pekny den. Roman Macko
Rom
Škoda, že som si nevšimol editor fotografií a neupravil si obrázok sám. Spolahol som sa na grafikov z Faxcopy, ktorí vôbec nemajú cit. Polovicu šálky potiahli čiernou farbou. Pritom sa dal poslaný obrázok dat zrkadlovo. Tak by šálka slúžila aj pre ľaváka.