Žienka domáca či kráľovná kancelárie? Potešíte ju týmito darčekmi | Blog

Vážení zákazníci, 

dovoľujeme si Vás informovať o plánovanej údržbe kartového systému Tatra banky, ktorá sa uskutoční dňa 27.04.2024 v čase od 00:00 hod. do 02:00 hod. v trvaní maximálne 60 min. V uvedenom čase nebude možné využiť službu CardPay/ComfortPay

Za spôsobený diskomfort sa vopred ospravedlňujeme.

04.12.2017
DarčekyOdSrdca
2017-12-04 Žienka domáca či kráľovná kancelárie? Potešíte ju týmito darčekmi

Žienka domáca či kráľovná kancelárie? Potešíte ju týmito darčekmi

Obstarávanie vianočných darčekov väčšina mužov odkladá na poslednú chvíľu. Je na to veľa dôvodov. Neradi nakupujú, no najčastejšie sa jednoducho nevedia rozhodnúť pre ten správny darček pre ženu. Ten výnimočný, ktorý by ju potešil.

žena otvára darček

Ženy ale nie sú také náročné, ako si o nich muži myslia. Potešia sa akémukoľvek darčeku, ak je darovaný s láskou. Praktickosť je až na druhom mieste. To znamená, že aj malým darčekom jej spravíte radosť. Ešte viac sa však poteší, ak ho bude môcť využívať aj v bežnom živote, či už ako dekoráciu, alebo pomoc pri každodenných činnostiach.

Tu však musíte svoju polovičku poznať natoľko, aby ste ju vedeli zaradiť do príslušnej kategórie. Je žienka domáca, kráľovná kancelárie alebo niečo úplne iné?

 

Tipy na nákup darčekov pre každú z nich

V prvom rade, vynechajte kamenné obchody a nákupné centrá. V predvianočnom čase je nakupovanie pre mužov nočná mora. Strata času a hlavne nervov. A predsa to nechcete prenášať aj do vášho vzťahu. Nákup na internete tento problém vyrieši.

 

Žienka domáca

Kuchyňa je jej kráľovstvo. V ňom vypeká, varí, dbá na poriadok, všetko má pekne organizované a jej súčasťou sú aj pekné dekoračné predmety. Niektoré z týchto žien mužov v kuchyni považujú za votrelcov. Myslené v dobrom.

Žena v kuchyni

Čo by sa jej hodilo?

Vytrieďte si vaše spoločné fotografie, na ktorých ste v tých najkrajších životných momentoch. Či už to bola svadba, alebo spoločný romantický výlet.

Vyhnúť by ste sa mali spoločným fotkám pri intímnych hrách. No ak patrí medzi tie odviazanejšie, tieto fotky by ste mohli použiť na vankúšoch, ktoré pre vás necháte vyhotoviť do spálne.

Vyberte pár najkrajších, vhodných záberov a nechajte vyrobiť fotomagnetku. Poteší sa, keď si na chladničku k spomienkovej magnetke z dovolenky pri mori pridá aj spoločnú fotku z pláže.

Alebo zvoľte spoločnú fotku aj s deťmi a nechajte si vyhotoviť originálne nástenné hodiny. Prípadne kuchynské prestieranie, ktoré nastolí rodinnú harmóniu pri spoločných obedoch.

Ak často s nostalgiou spomína na babičkinu kuchyňu, dobrou voľbou pre ňu je plechový hrnček. Klasický „plecháčik“ so správnou fotkou bude jej obľúbeným kuchynským predmetom.

 

Kráľovná kancelárie

Tiež varí, pečie, no viac z nutnosti ako z pasie. Viac ju baví práca a organizovanie. V kancelárii alebo doma za písacím stolom sa cíti ako ryba vo vode. Všetko má presne svoje miesto. Od kalendára po najmenšiu spinku.

Žena v kancelárii

Čím ju potešíte?

Logicky, darčekom, ktorý by jej pracovný stôl nielen skrášlil, ale aj pomohol pri jej činnostiach.

Jedným z takých môže byť kalendár. Podobne vyberte potrebný počet spoločných fotografií a dajte vyhotoviť pekný a praktický stolový kalendár. Prácu jej budú spríjemňovať spomienky na najkrajšie spoločné zážitky.

Neoddeliteľnou súčasťou kráľovien kancelárií sú zápisníky. Vhodným darčekom bude zápisník, kde na obale bude tiež jedna z vašich fotiek namiesto tuctových kvetiniek. Vybrať si môžete aj štýlový zápisník s gravírovaným obalom z drevenej preglejky.

 

Privítali by ste viac nápadov?

Bolo uvedených pár tipov na darčeky, ktoré sa môžu ženám hodiť nielen na Vianoce, ale aj pri iných príležitostiach. Ak chcete viac inšpirácie, pozrite si kompletnú ponuku na webstránke.

 

Som zvedavý na ďalšie darčekové inšpirácie