Vianočná pohľadnica s fotkou. Naplňte schránku vašich blízkych radosťou | Blog
09.12.2018
DarčekyOdSrdca
2018-12-09 Vianočná pohľadnica s fotkou. Naplňte schránku vašich blízkych radosťou      Čas čítania: 2 min.

Vianočná pohľadnica s fotkou. Naplňte schránku vašich blízkych radosťou

Pohľadnice na Vianoce?

Ak ste ešte nedávno začudovane kývali hlavou nad retro vianočnou pohľadnicou od starkej alebo tety, vedzte, že časy sa opäť zmenili.

vianočná pohľadnica, ozdoby a káva na stole

SMS-ky a správy na Facebooku ustupujú klasike a tradícii. A presne o tradíciách predsa Vianoce sú.

Hľadáte naozaj originálny vianočný pozdrav? Máme pre vás tip.

Tento rok vedie rebríček vianočných prianí pohľadnica. Pokojne aj s mierne infantilnou fotkou celej rodiny, ak ste sa práve vrátili z fotenia v rovnakých svetroch alebo mikinách so sobíkom. Napadlo vám, aké budú reakcie blízkych? Verte, že pohľadnica ich poteší oveľa viac, než len skopírovaný text na displeji telefónu.

A ak chcete byť ešte o kúsok osobnejší, prinášame vám aj niekoľko nápadov, čo napísať na zadnú stranu vianočnej pohľadnice. Aby potešila, rozhoriala srdce a urobila Vianoce o niečo viac... šťastné a veselé.

 

Texty na zadnú stranu vianočnej pohľadnice s fotkou

Pre vianočného pesimistu

Vianoce sú skutočne zázračné. V najtmavších dňoch počas roka rozjasnia naše tváre svetlom a láskou. Jediné, čo musíte urobiť, je otvoriť svoje oči a vychutnať si to.

Pre rozjímavú dušu

Krása Vianoc dokáže vyraziť dych. Ale len tomu, kto sa nebojí nadýchnuť. Pritom len jediný hlboký nádych stačí na to, aby sme si v túto zázračnú chvíľu uvedomili, pre koho sa nám dýchať oplatí.

Pre pragmatika

Najpodstatnejšia vec na Vianoce? Predsa stromček! Pod ním sú tie nádherné darčeky… No okolo neho niečo ešte dôležitejšie. Rodina, priatelia a v našich myšlienkach i ty/vy.

Pre tradičného frfloša

Spoznať kúzlo Vianoc sa nepodarí každému. Prihorené koláčiky, zaseknutá kosť v hrdle alebo trapasy s darčekmi. Spoznať kúzlo Vianoc môže naozaj len ten, kto má možnosť toto všetko prežiť.

Pre zatúlané ovečky

Slová sú zbytočné, keď vidíte radosť v detských očiach. Veľké dary sú nepotrebné, keď vás hreje prítomnosť milovaných. Ale myšlienky, tie majú silu v každom okamihu. Venovať na Vianoce jednu z nich svojim blízkym, to je to drobné kúzlo, ktoré vytvára jedinečné vianočné čaro.

Usmievajúca sa žena čítajúca vianočnú pohľadnicu

Handmade pohľadnica, pohľadnica s fotkou najmladších členov rodiny alebo vtipná vianočná grafika. To všetko sú možnosti, ako dodať vianočnému pozdravu kúsok originality a najmä kúsok seba.

Nuž a keď už viete, čo na vianočnú pohľadnicu napísať, ostáva už len jedno.

Objednať tlač pohľadnice