TOP darčeky pre firemných klientov – 7 overených TIPOV na ne | Blog
08.08.2022
DarčekyOdSrdca
2022-08-08 TOP darčeky pre firemných klientov – 7 overených TIPOV na ne      Čas čítania: 3 min.

TOP darčeky pre firemných klientov – 7 overených TIPOV na ne

Obdarovať firemných klientov, či zamestnancov darčekmi nie je nikdy na škodu, navyše ak sa im zídu, tak to naozaj ocenia. Klientov, či významných zákazníkov môžete obdarovať len tak alebo napríklad za väčšiu objednávku, na výročie vzniku vašej spolupráce, na výročie vzniku vašej firmy alebo ako býva najčastejším zvykom – na Vianoce. Poradíme vám 7 overených tipov na darčeky s vlastnou potlačou, ktoré nikdy neomrzia.


1. Hrnček s logom firmy

Nie je nad praktický darček. Hrnček s logom, poteší a zíde sa každému. Hrnčeky s logom podporia firemnú identitu. Dajú sa využiť ako darčeky pre zamestnancov do kancelárie, ale aj ako darčeky pre firemných klientov. Nemusí ísť len o bežný hrnček, ale napríklad aj o obľúbený, rokmi overený plechový hrnček s vlastnou potlačou, či poriadny sklenený krígeľ s vlastným logom.

Hrnček s logom firmy

2. Šiltovka s firemným logom

Prospešný darček pre zamestnancov a klientov? Jednoznačne šiltovka s vlastnou potlačou, zíde sa najmä počas leta a horúcich dní, napr. pri teambuildingových aktivitách pre zamestnancov alebo na tímových akciách spolu s vašimi klientami a významnými zákazníkmi. Na šiltovku si môžete nechať potlačiť svoje logo, firemný slogan alebo názov akcie, na ktorú je určená. Účastníkom ostane na pamiatku.

Šiltovka s firemným logom

3. Tričko alebo polokošeľa s logom a vlastnou potlačou

Ďalším praktickým darčekom pre firemných klientov je tričko s krátkym rukávom a vlastnou potlačou. Na firemné tričká a kvalitné polokošele s vlastnou potlačou najčastejšie potláčame logá, firemné slogany a mená zamestnancov, ak sú tričká určené na teambuildingové športové aktivity, či do predajne pre obsluhujúci personál. Ak máte záujem darovať firemné tričko zamestnancom, určite ich okrem loga na tričku poteší aj ich meno, prezývka alebo nejaký interný vtip v podobe textu alebo obrázku.

Tričko alebo polokošeľa s logom a vlastnou potlačou

4. Mikina s logom a vlastnou potlačou

Ideálny darček pre firemných klientov na Vianoce alebo pri iných príležitostiach počas chladných dní je mikina s vlastnou potlačou. Na mikinu si môžete nechať potlačiť firemné logo, firemné časové míľniky, či napr. slogan, ktorý chcete poriadne vykričať do sveta. Kvalitná mikina s vlastnou potlačou zahreje a poteší milovníkov pohodlného oblečenia počas sychravých dní. Pri plánovaní nápadu na potlač, môžete popustiť uzdu svojej fantázii.

Mikina s logom a vlastnou potlačou

5. Plátenná taška s logom firmy

Praktický darček, ktorý nezapadne prachom je plátenná taška s logom vašej firmy. Plátennú tašku môžete darovať svojim klientom len tak, ako malú pozornosť, ale aj naplnenú vašimi top produktami, či inými darčekmi, ktorými chcete obdarovať vašich zákazníkov. Plátenná taška s vašim logom poteší a rozhodne neskončí v smetnom koši. Vaši klienti ju ďalej môžu používať napr. na nákupy. Plátenná taška s vlastnou potlačou sa dá prať ručne, ale aj v práčke, takže vám vydrží roky, čím prispejete k ekologickému šetrnému správaniu k našej planéte.

Plátenná taška s logom firmy

6. Uterák alebo osuška s vlastným logom

Malý froté uteráčik, stredný uterák alebo froté osuška s vlastnou potlačou? Žiaden problém. Ideálny darček pre firemných klientov počas leta je práve osuška s vlastným logom. Na potlačiteľnú časť na osuške sa vám s prehľadom zmestí vaše logo, ale aj firemný slogan. Uterák s vlastnou potlačou je jedinečný darček a je vhodný napr. aj ako darček na Vianoce pre vašich zamestnancov. Kvalitných osušiek, ktoré nepúšťajú na telo „textilné chlpy“ nie je nikdy dosť. Ak ste cestovná agentúra alebo kancelária a organizujete letné zájazdy, tak osušky s vlastným logom by pre vás mali byť dôležitou súčasťou darčekov pre vašich klientov.

Uterák alebo osuška s vlastným logom

7. Fotokalendár s logom a firemnými fotkami

Originálny darček pre firemných klientov a zamestnancov je fotokalendár z vlastných fotiek a obrázkov. Do firemného kalendára nemusíte vložiť len pekné fotografie z fotobánk, použiť môžete napríklad fotografie z vašich spoločných aktivít s kolegami, uvoľnené fotografie z práce, vaše logo, alebo napríklad aj pekné fotografie vašich produktov, na ktoré ste vo firme hrdí. Fantázii sa medze nekladú. Fotokalendáre sú obľúbené najmä ako darčeky na Vianoceno takýto kalendár môže začínať akýmkoľvek mesiacom a pokračovať nasledujúcich 12 mesiacov, preto sa nemusíte báť fotokalendáre objednávať počas celého roka.

Fotokalendár s logom a firemnými fotkami

 

Nakupovať darčeky