TOP darčeky pre firemných klientov | Darčekyodsrdca.sk
23.09.2024
DarčekyOdSrdca
2024-09-23 8 kreatívnych tipov na firemné darčeky, ktoré zaujmú vašich klientov      Čas čítania: 3 min.

8 kreatívnych tipov na firemné darčeky, ktoré zaujmú vašich klientov

Obdarovať firemných klientov alebo zamestnancov vhodnými darčekmi môže byť skvelým spôsobom, ako posilniť vzťahy a ukázať im, že si ich vážite. Darčeky môžete rozdávať pri rôznych príležitostiach, ako je výročie spolupráce, významná objednávka, narodeniny firmy, alebo najčastejšie – na Vianoce. Prinášame vám 10 overených tipov na firemné darčeky s vlastnou potlačou, ktoré určite neomrzia a budú praktickým a zároveň osobným darčekom.


1. Hrnček s logom firmy

Nie je nad praktický darček, ktorý každý využije. Firemné darčeky ako hrnčeky s logom vašej spoločnosti nielen potešia, ale aj posilňujú firemnú identitu. Môžu byť použité ako darčeky pre zamestnancov v kancelárii, ale aj pre klientov. Ak chcete niečo jedinečnejšie, zvoľte plechový hrnček, alebo sklenený krígeľ s vlastným logom.

Hrnček s logom firmy

2. Šiltovka s firemným logom

Prospešný a praktický darček pre letné mesiace je šiltovka s vlastnou potlačou. Skvele sa hodí na teambuildingové aktivity alebo firemné akcie. Logo, slogan alebo názov udalosti na šiltovke nielenže vyzerajú profesionálne, ale zároveň zostanú spomienkou na príjemne strávený čas.

Šiltovka s firemným logom

3. Tričko alebo polokošeľa s logom a vlastnou potlačou

Ďalším praktickým darčekom pre firemných klientov je tričko s krátkym rukávom a vlastnou potlačou. Na firemné tričká a kvalitné polokošele s vlastnou potlačou najčastejšie potláčame logá, firemné slogany a mená zamestnancov, ak sú tričká určené na teambuildingové športové aktivity, či do predajne pre obsluhujúci personál. Ak máte záujem darovať firemné tričko zamestnancom, určite ich okrem loga na tričku poteší aj ich meno, prezývka alebo nejaký interný vtip v podobe textu alebo obrázku.

Tričko alebo polokošeľa s logom a vlastnou potlačou

4. Mikina s logom a vlastnou potlačou

Mikina s logom firmy je ideálnym darčekom na chladnejšie dni, napríklad na Vianoce. Tento typ firemného darčeka je vhodný pre tých, ktorí majú radi pohodlie a štýl. Mikina môže byť navyše zdobená firemnými míľnikmi alebo inými originálnymi prvkami, stačí len popustiť uzdu svojej fantázii.

Mikina s logom a vlastnou potlačou

5. Plátená taška s logom firmy

Ekologická a praktická plátená taška s logom vašej firmy je skvelý darček, ktorý určite nebude zapadať prachom. Možno ju darovať samostatne alebo ako súčasť darčekového balíčka s vašimi produktmi. Plátené tašky sú nielen praktické, ale aj podporujú udržateľnosť.

Plátenná taška s logom firmy

6. Uterák alebo osuška s vlastným logom

Uteráky a osušky s firemnou potlačou sú ďalším skvelým nápadom na firemné darčeky. Môžu byť použité napríklad ako letné darčeky pre klientov cestovných kancelárií alebo ako praktické dary na Vianoce. Kvalitných osušiek, ktoré nepúšťajú na telo „textilné chlpy“ nie je nikdy dosť.

Uterák alebo osuška s vlastným logom

7. Fotokalendár s logom a firemnými fotkami

Fotokalendár je jedným z najosobnejších darčekov, ktorý môžete venovať. Okrem loga a firemných farieb môžete zahrnúť aj fotografie z rôznych firemných aktivít, čo ho robí ešte osobnejším a nezabudnuteľným. Fotokalendáre sú obľúbené najmä ako darčeky na Vianoce, no takýto kalendár môže začínať akýmkoľvek mesiacom a pokračovať nasledujúcich 12 mesiacov, preto sa nemusíte báť fotokalendáre objednávať počas celého roka.

Fotokalendár s logom a firemnými fotkami

8. Personalizované hry 

Personalizované hry sú originálnym a zábavným darčekom, ktorý môže spríjemniť chvíle nielen zamestnancom, ale aj firemným klientom. Tento typ darčeka je ideálny na budovanie vzťahov a posilnenie tímovej spolupráce. Medzi najobľúbenejšie patria domino, hracie karty s vlastnou potlačou či puzzle, ktoré môžu byť personalizované logom firmy, unikátnym dizajnom, alebo aj špeciálnymi správami. Týmto spôsobom nielen zabavíte svojich klientov a zamestnancov, ale zároveň posilníte povedomie o vašej značke a prinesiete trochu kreativity do firemného prostredia.

Vyberte správny darček pre klientov či zamestnancov

Vybrať správny darček pre firemných klientov alebo zamestnancov vašej firmy môže byť kľúčom k posilneniu obchodných vzťahov a vytvoreniu pozitívneho dojmu. Či už sa rozhodnete pre praktické predmety, ako sú hrnčeky a šiltovky, alebo originálne a kreatívne možnosti, ako personalizované hry, každý darček môže byť nástrojom na budovanie silnejšej firemnej identity a lojality klientov. Zvoľte si preto darčeky, ktoré nielen potešia, ale aj vytvoria nezabudnuteľný zážitok pre vašich klientov a zamestnancov.

Nakupovať darčeky