S vankúšom s potlačou budete vždy zaspávať s vašimi najbližšími | Blog
18.10.2016
DarčekyOdSrdca
2016-10-18 S vankúšom s potlačou budete vždy zaspávať s vašimi najbližšími

S vankúšom s potlačou budete vždy zaspávať s vašimi najbližšími

Nie každý deň máme možnosť byť v kontakte so svojimi blízkymi. Partnera, súrodencov i psieho miláčika si však bez problémov môžeme vziať do ktoréhokoľvek kúta sveta.

Vankúš s párikom macíkov a nápisom Janko a Marienka, Darčekyodsrdca.sk

Ako je to možné…?

Keď máte doma vankúš s potlačou vašich blízkych, je jedno, kde sa nachádzate. Či už pôjde o rodinnú fotografiu z vašich promócií, alebo o fotku vášho prvorodeného bábätka s menom. Nemusíte sa obávať žiadneho motívu, ktorý vám príde na um. Dôležitá je hlavne kvalita fotografie, o ktorej sme viac písali v tomto článku. Okrem samotného obrázka sa na vankúš zmestí aj text, ktorým môže byť čokoľvek – mená osôb, psíka alebo špeciálny odkaz, ktorý pochopí iba adresát. ;)

Ruší zlo a našepkáva básnikom, svet patrí dvom...

Medzi obľúbené motívy patria zaľúbené páry (veď ako ináč?). Páči sa vám viac uletená momentka alebo presne napózovaná fotka, na ktorej nie je chybný žiadny detail? Zvoľte si ju sami! Pri vytváraní vankúša s potlačou máte absolútne voľnú ruku.

Dajte sa radšej vyfotografovať profesionálom. Efekt a dojem bude určite lepší. Ak chcete fotenie prenechať kamarátovi, odporúčame nastaviť vysoké rozlíšenie. Fotka sťahovaná z internetu tiež nemusí mať vždy dostatočnú kvalitu.

Vankúš so zaľúbeným párom

Aké nápisy, taký domov

Ak tú svoju polovičku ešte nemáte, vytvorte si dokonalú koláž s popisom. Hľadajte slovo alebo slovné spojenie, ktoré bude jednoduché a zároveň sa naň budete môcť pozerať aj po stýkrát. Napríklad: Domov je len jeden, Sladký domov,… Nech vaše doplnky odzrkadľujú to, ako žijete.

Chlpatý vankúš s nápisom sweet home

Blízki po boku v akejkoľvek situácii

Byť so svojimi najbližšími kdekoľvek je viac ako možné. A to vôbec nepotrebujeme teleport, ktorý by nás preniesol na iné miesto, či dokonca do inej krajiny.

Stačí vám krásny vankúš s potlačou, ktorý si vyrobíte podľa svojich predstáv. S obrázkom vášho milovaného partnera, rodiča či psíka už nikdy nebudete doma sami. :)

Malý návod na tvorbu vankúšov nájdete v článku: Čo by ste mali vedieť o vankúšoch s potlačou

 

Chcem vlastný vankúš s potlačou