Pohľadnice s fotkami: Skvelý darček pre kamarátku? | Blog
29.04.2016
DarčekyOdSrdca
2016-04-29 Pohľadnice s fotkami: Skvelý darček pre kamarátku?      Čas čítania: 2 min.

Pohľadnice s fotkami: Skvelý darček pre kamarátku?

Už sa vám stalo, že ste nevedeli, aký darček venovať svojej kamarátke na narodeniny? Čím dlhšie ste chodili po obchodoch, tým viac ste boli zúfalé? Kreatívnym darčekom môžu byť pohľadnice s fotkami. Poďme sa pozrieť na to, ako toto prekvapenie môže vyzerať.

1.  „Film” na špagáte

Na špagát zaveste celú sériu momentiek vášho priateľstva tak, že z nich vytvoríte príbeh. Fotky pripevnené na špagáte sú krásnym vyjadrením toho, že ju máte rada. A navyše, domácnosť obohatená o ne vyzerá skvostne. Predtým sa však uistite, že vašej kamoške sa páčia podobné vychytávky.

Fotky prichytené na špagáte štipcami

2. Vytvorte kruh priateľstva

Vystrihnite hrubší kartón v tvare kruhu. Je už len na vás, akými farbami ho nasprejujete a aký nápis naň napíšete. Napríklad motivačný alebo taký, ktorý viete, že vašu kamarátku zaručene rozosmeje (možno niečo, čomu rozumiete len vy dve). Z vonkajšej strany naň jeden po druhom pripnite štipce s fotkami. Čiernobiele fotografie dodajú tomuto nápadu rúško tajomstva.

3. Zasaďte príbeh do kvetináča

Zistite, čo je jej srdcovkou. Je to cestovanie, deti alebo zvieratá? Zozbierajte pre ňu niekoľko fotiek, ktoré zastoknete napríklad do kvetináča. Ako na to? Kvetináč alebo inú nádobku vyplňte mäkkou penou a potom do nej napichajte dlhšie špajdle alebo tenké drôtiky s pohľadnicami. Špajdle vám budú stačiť krátke, aby sa pohľadnice udržali v stabilnej polohe.

Pohľadnice s fotkami podľa vášho vkusu

Keď už budete mať nápad v hrsti, nezabudnite si dať vytlačiť kvalitné fotografie. Pohľadnice s fotkami tlačíme na 300 g papieri v rôznych veľkostiach. Vyberte si ľubovoľný počet kusov, pripojte vlastnú fotku a prípadne uveďte ďalšie špecifické poznámky k veľkosti alebo farbe.

Spomienkovo-zážitkový album viete vytvoriť aj pomocou fotomagnetiek na chladničke. Tak smelo do toho. O čo viac do darčeku vložíte, o to viac si to bude obdarovaný vážiť. Aspoň tak by to malo byť.

 

Chcem darovať pohľadnice s fotkami