Peňaženka s vlastnou potlačou – novinka, ktorú by ste mali vyskúšať | Blog
27.01.2017
DarčekyOdSrdca
2017-01-27 Peňaženka s vlastnou potlačou – novinka, ktorú by ste mali vyskúšať      Čas čítania: 2 min.

Peňaženka s vlastnou potlačou – novinka, ktorú by ste mali vyskúšať

Výber peňaženky je vysoko individuálna záležitosť. Pre ženu niečo ako kozmetický balíček, pre muža ako auto. Je len jedna a je jedinečná. Musí nám pasovať, či už funkčne, vzhľadom, alebo veľkosťou.

Aj keď všetci peňaženku máme a používame, každý z nás preferuje iný typ. Niektorí si potrpia na jej elegancii, iný sa chcú pochváliť štýlovým dizajnom. Nehovoriac o rozdieloch medzi mužskými a ženskými preferenciami (prehovoriť muža na farebnú peňaženku je priam zázrak). V každom prípade si peňaženku všetci vyberáme podľa určitých kritérií. Tie vám v tomto článku priblížime.

Malá či veľká?

V tomto bode sa delíme na dve skupiny. Na ľudí, ktorí preferujú veľké peňaženky, kde sa im zmestia všetky doklady, platobné karty, ako aj karty do obchodných domov. V peňaženke teda ľahko nájdu miesto aj na nepeňažné veci.

Tá druhá skupina ľudí skôr preferuje malé útulné miestečko, kde sa im zmestí okrem papierových peňazí a mincí zopár kariet a lístkov na MHD.

Koža vs. syntetika

Ak ste za eleganciu a luxus, poobzerajte sa po kožených peňaženkách. V prípade, že potrebujete vystupovať seriózne, vás bude kvalitnejšia peňaženka lepšie reprezentovať. No stať sa môže aj to, že do peňaženky nechcete veľa investovať, viac ako na prestíži vám záleží na jej dizajne.

Uistite sa, čo kupujete. Obzrite si ju zvnútra aj zvonka, to, či vám vyhovuje organizácia priehradok či zapínanie. Pri nákupe cez e-shop sa na podrobnosti spýtajte predajcu.

Peňaženka s vlastnou fotkou, Darčekyodsrdca.sk

Farba ctí dušu, Darčeky od srdca zase potlače

Podľa farby peňaženky veľa zistíte o povahe daného človeka. Neveríte? Tak si len začnite všímať ľudí naokolo a uvidíte, že ich farby maximálne vystihujú. Ružová, oranžová či žltá sú pre hravé, veselé povahy, pričom hnedá, biela alebo čierna zase pre konzervatívnejších ľudí.

Vo FaxCOPY a Darčekoch od <3 sme nedávno prišli s novinkou potlače peňaženky vlastnou fotografiou. Znamená to, že tak isto, ako váš hrnček alebo tričko, si môžete dať potlačiť peňaženku vlastným motívom alebo fotografiou. Peňaženky máme v troch farbách – čiernej, červenej a béžovej a potlač je možné spraviť na prednej strane v rozmeroch 12 x 7,5 cm. 

Peňaženka s vlastnou potlačou, Darčekyodsrdca.sk

Ak máte akékoľvek otázky, pýtajte sa na eshop@faxcopy.sk. :) 

Chcem peňaženku s vlastným motívom