Organizujete rozlúčku so slobodou? S týmito darčekmi zabodujete | Blog
14.11.2017
DarčekyOdSrdca
2017-11-14 Organizujete rozlúčku so slobodou? S týmito darčekmi zabodujete

Organizujete rozlúčku so slobodou? S týmito darčekmi zabodujete

Ak patríte medzi kamarátov alebo rodinných príslušníkov budúcich mladomanželov, istotne sa potrápite pri organizovaní svadby. K nej v neposlednom rade patrí i príprava rozlúčky so slobodou. Ako však spestriť takúto udalosť tak, aby si ju každý zapamätal a odniesol si z nej i vtipný darček?

Dámska rozlúčka so slobodou

Zábavné čelenky, konfety, balóny a spoločenské hry už vyšli z módy. Čo tak skúsiť niečo originálnejšie? Pozrime sa na pár tipov, ako spestriť rozlúčku so slobodou.

 

Kravata s fotografiou

Nie je tajomstvom, že páni za najlepšiu zábavu považujú partičku pokru pri kvalitnom koňaku a cigare. Čo tak prekvapiť kamarátov a na rozlúčku so slobodou prichystať originálny obrus pre hráčov pokru s menovkami? Samozrejmosťou by bol aj povinný „dresscode“: oblek a kravata. A to nie hocijaká. Každý by mal pripravenú tú svoju s vtipnou fotografiou ženícha.

Klobúk s nápisom Make room for the groom

 

Mikiny s potlačou

Prečo sa nerozlúčiť so slobodou cestovaním? Veď pre mnohých z nás práve táto činnosť znamená slobodu. Keď už budete ďaleko od domova, nebojte sa odviazať a oblečte na seba mikiny s obrázkami nevesty a ženícha. K tomu pridajte čiapky s menami budúcich mladomanželov a už budete jasní. Pri takých jedinečných „outfitoch“ nebude nikto pochybovať o kvalite vašej zábavy.

Mikina s vlastnou potlačou

 

Zábavné karty

Rozlúčka so slobodou strávená na chalupe s priateľmi je veľmi populárnou voľbou. Ako však spestriť víkendové vysedávanie pri grile spojené s popíjaním pivka? Karty s fotografiami partie určite pobavia a miestami navodia i nostalgickú atmosféru. Pri vyberaní fotiek skúste pohľadať staršie, ktoré vystihujú ženíchovu alebo nevestinu osobnosť, trefné momentky z mladosti alebo zachytený okamih vzácnej udalosti.

 

Hracie karty s vlastnou potlačou

 

Tričká s popisom

Tím ženích. Tím nevesta. Kto vyhrá súboj pred svadbou? Tričká s vlastnou potlačou a vtipnými ikonkami ženícha a nevesty by boli ideálnym módnym doplnkom dynamickej hry. Ak preferujete tričká s nápismi, istotne sa vám zapáčia niektoré ako: „Make room for the groom“, „Game over“, „Buy me a beer, the end is near”, „Ženích, súkromný majetok nevesty” či „Posledná noc slobody”.

Budúceho ženícha či nevestu by iste potešilo, ak by si každý zúčastnený so sebou odniesol malú pozornosť z nezabudnuteľného víkendu. Čo tak pripraviť identifikačné štítky na kľúče s menami novomanželov, dátumom rozlúčky so slobodou a taktiež dátumom svadby?

Identifikačné štítky s vlastným textom

 

Bytová dekorácia

Ak ženích nepatrí k športovým nadšencom a prednosť dáva skôr počítačovým hrám alebo hracím konzolám, skúste mu zorganizovať rozlúčku v podobnom duchu. Priestoru pre zábavné doplnky je veľa. Ak sa rozlúčka bude konať v byte, za úvahu stoja vankúše s potlačou, šálky s trefným citátmi alebo popismi pre každého z partie.

Vankúše s vlastnou potlačou

Vytvorte si mikinu s vlastnou potlačou