Oblečte si vtipné tričko alebo 5 ďalších osvedčených tipov, ako rozprúdiť zábavu na svadbe | Blog
13.03.2020
DarčekyOdSrdca
2020-03-13 Oblečte si vtipné tričko alebo 5 ďalších osvedčených tipov, ako rozprúdiť zábavu na svadbe      Čas čítania: 4 min.

Oblečte si vtipné tričko alebo 5 ďalších osvedčených tipov, ako rozprúdiť zábavu na svadbe

Plánujete svadbu a tak trochu sa obávate toho, čo trápi takmer všetkých budúcich novomanželov? Dostatok jedla, kvalitné drinky a čarovné miesto, to všetko viete ovplyvniť tak, aby bola pre vás vaša svadba skutočne nezabudnuteľná. Bude však na nej aj dobrá zábava? To je už čosi, čo závisí nielen od vás, ale najmä od vašich svadobných hostí

 

Nohy ženícha a nevesty s teniskami

 

Čo však môžete urobiť je, že vyviniete maximálne úsilie a pripravíte niekoľko pomôcok a aktivít na to, aby sa zábava na svadbe rozprúdila. Prinášame niekoľko skvelých a overených tipov, ako na to.

 

Vtipné tričko pre ženícha a nevestu alebo iné zábavné oblečenie

Najlepším spôsobom, ako prelomiť úvodné ľady a ostýchavé pohľady medzi svadobčanmi, je ukázať, že nedostatkom humoru netrpíte ani vy sami. Ako?

 

Zábavný nápis na tričku pre novomanželov alebo družičky, ktorý rozosmeje aj staré dievky

Jednoducho si vystreľte sami zo seba. Pomôžu vám originálne tričká pre páry, ktoré môžete pre túto príležitosť špeciálne upraviť pomocou potlače. Vtipný nápis s nejakým klišé z manželského života zaručene rozosmeje tak slobodných, ako i tých, ktorí žijú v manželskom zväzku už nejaký ten rok.

Tričká s vlastnou potlačou môžete zabezpečiť aj svojim družičkám alebo družbom. Najmä, ak ste niektorých poverili organizačnými úlohami počas hier alebo aktivít. Všetci tak budú hneď vedieť, na koho sa obrátiť v prípade, ak budú potrebovať pomoc alebo radu, s ktorou vás nebudú chcieť zaťažovať. Vy sa predsa budete skvele zabávať!

 

Dobrú chuť! Nezabudnite na originálny podbradník

Radi doťahujete veci do úplného detailu? V tom prípade myslite aj na podbradníky pre nevestu a ženícha vo chvíli, keď sa budú navzájom kŕmiť podľa dávnej tradície. Podbradník s menom alebo dátumom svadby vám tak ostane na pamiatku do konca života. A tým, ktorí sa budú dobre zabávať, keď sa vám bude vaša polovička pokúšať nabrať polievku vidličkou, pripravíte doslova nezabudnuteľný pohľad.

 

Svadobné hry, ktoré pobavia a roztancujú takmer každého

Chvíle, kedy už všetci nedočkavo očakávajú ďalší chod alebo práve naopak, odfukujú po skvelom menu, môžete využiť na niektoré z tradičných, no i menej známych svadobných hier.

 

Ženích s nevestou si dávajú bozk

 

Rozhýbte svadobných hostí s nápadom

Prázdny tanečný parket je strašiakom každej nevesty a ženícha. Mali sme predsa len najať radšej dídžeja než kapelu... Prečo nik netancuje? Nech už je dôvod akýkoľvek, nie je čas plakať nad rozliatym mliekom. Máme pre vás tip na hru, s ktorou sa vám podarí vytiahnuť na parket takmer každého.

 

Svadobná hra: Vrece plné prekvapení

Jediné, čo k nej budete potrebovať, je veľké nepriehľadné vrece a v ňom rekvizity od výmyslu sveta. Zaobstarajte si zopár parochní, kúskov spodného prádla, detských hudobných nástrojov, klobúkov či čiapok. Fantázii sa medze nekladú, čím zaujímavejšie budú vaše rekvizity, tým väčšia bude zábava.

Hra spočíva v tom, že sa účastníci zhromaždia na parkete a počas toho, ako bude hrať hudba, budú si podávať vrece s rekvizitami. V momente, keď sa hudba zastaví, musí osoba držiaca vrece vytiahnuť jednu rekvizitu, ktorou doplní svoj outfit. Ani sa nenazdáte a k spontánnej zábave sa začnú pridávať i tí, ktorí dosiaľ zohrievali opierku svojej stoličky.

 

Vyplňte hluché miesta smiechom a zábavou

Hoci sa mnoho mladomanželov snaží, aby zábava trvala nonstop, miesta, kedy si potrebujú svadobčania odpočinúť, nastanú tak či onak. A práve vtedy prichádza rad na vás. Ideálnou aktivitou na vyplnenie takýchto chvíľ je známy topánkový kvíz v rôznych obmenách.

 

Svadobná aktivita: Topánkový kvíz

Do stredu tanečného parketu, prípadne na miesto, kam všetci hostia dovidia, postavte dve stoličky. Tie by sa mali o seba dotýkať operadlom, aby na seba nevesta so ženíchom navzájom nevideli. K tejto hre je potrebné už vopred pripraviť niekoľko otázok, na ktoré existujú len dve možné odpovede – on alebo ona (ideálne, ak ich pripraví niekto, kto oboch dobre pozná). Po prečítaní otázky odpovedajú mladomanželia tak, že každý z nich zodvihne buď topánku nevesty, alebo ženícha. Podľa toho, aká odpoveď (on alebo ona) sa mu hodí. Zhodnú sa? Pripravte sa na skutočne vtipné momenty.

 

Novinky, ktoré kráčajú s dobou. Zapojte sociálne siete

Či už plánujete svadbu tradičnú, so všetkými zvyklosťami, ktoré k nej vždy patrili, alebo si vás získalo skôr moderné poňatie svadby, určite neobíďte najnovšie trendy svadobnej zábavy. Tie patria k must-have svadobným aktivitám.

 

Fotokútik a vtipné rekvizity

Fotograf jednoducho nemôže byť všade. Chcete mať na svadbu originálne spomienky? V tom prípade sa prichystajte najlepšie, ako viete. Pomôže vám k tomu fotokútik s vtipnými rekvizitami a nápismi. Každý predsa chce fotku s nevestou. Ak je navyše fúzatá alebo drží v ruke nápis s vtipnou poznámkou na svoje konto, je to o to lákavejšie.

Fotokútiky sú absolútnym trendom, vďaka ktorému si uchováte spomienky na svadbu o triedu vtipnejšie, než ste možno predpokladali. Navyše sa na nich pobavíte priamo počas svadobnej oslavy. Pozor! Sú prudko nákazlivé. S infantilnými okuliarmi sa chcú odfotiť i tí najväčší hundroši na svadbe.

 

Vaša svadba ako udalosť na Facebooku? Prečo nie!

Ak vám v tomto momente napadlo ako prvé, že si chcete svoje súkromie strážiť, nemajte strach. Jediné, čo potrebujete, je vytvoriť udalosť na Facebooku, ktorú pošlete ako pozvánku len tým, ktorých sami vyberiete. A verte, že to už pár minút po vyhlásení tejto aktivity bude každý nadšený svadobný hosť, ktorému na stole odpočíva smartfón. K tejto interaktívnej hre na sociálnej sieti musíte vytvoriť zadanie. Môže znieť napríklad nasledovne:

Nápad na svadobnú hru na Facebooku – zahrajte sa na paparazzov

Komu sa prvému podarí odfotiť a zdieľať nasledujúce momentky zo svadby?

  1. nevesta pri jedení svadobného menu

  2. ženích pri pripíjaní si s niekým zo svadobných hostí

  3. svadobná mama na tanečnom parkete

  4. bozkávajúci sa pár

  5. svadobní utečenci (tí, ktorí večne postávajú na balkóne alebo mimo hlavného prúdu zábavy)

 

Ten, kto prvý pridá všetky tieto fotky s presným zadaním, vyhráva. Napokon však uvidíte, že vyhráte všetci, pretože sa na týchto fotkách skvele zabavíte a ostane vám pamiatka na chvíle, ktoré by sa fotografovi nepodarilo nikdy zachytiť. A navyše formou chytľavej zábavy.

 

Fotenie mladomanželov s mobilom

 

Vybrali ste si niektorý z našich tipov na svadobné aktivity? Alebo ste načerpali inšpiráciu? Veríme, že všetky vyššie spomenuté nápady rozprúdia zábavu na vašej svadbe tak, že na ňu ostanú skvelé spomienky nielen vám, ale i všetkým zúčastneným. Tak hor sa na prípravy.

 

Chcem objednať tričko pre nevestu a ženícha