Nezabudnuteľná svadba. Ako na ňu? | Blog
31.07.2019
DarčekyOdSrdca
2019-07-31 Nezabudnuteľná svadba. Ako na ňu?      Čas čítania: 3 min.

Nezabudnuteľná svadba. Ako na ňu?

Svadby vždy boli a budú. Okázalé aj tradičné, moderné aj stresujúce, a dokonca aj nezabudnuteľné. Presne taká by mala byť pre vás aj tá vaša.

Ako však docieliť, aby na ňu dlho spomínali aj všetci svadobčania, ktorí prežijú váš veľký deň spolu s vami?

Nevesta a ženích pritúlení sa za stolom

Plánovanie detailov – kľúč k svadbe, akú ste si predstavovali

Svadobný kolotoč nezačína v deň svadby, kedy nevesta splašene ráno pobehuje po dome a zisťuje, či počasie naozaj zodpovedá predpovediam. Alebo či včera večer dorazili sľúbené domáce moravské koláčiky.... O tom, že pri svadbe treba dôkladne naplánovať aj tie najmenšie detaily, vám povie väčšina z tých, ktorí ju majú už za sebou.

Pýtate sa prečo? Odpoveď je jednoduchá. Predsa aby ste si potom počas svadobného obradu a hostiny mohli dokonale užiť všetky tie spontánne momenty, ktoré vás čakajú.

Delegujte predsvadobné zvony a zhony

Je pravdou, že dnes možno veľa detailov zveriť profesionálom, ktorí sa v svadobnom biznise orientujú ako doma.

Ak nechcete všetko riešiť vo vlastnej réžii a radi sa vyhnete čo i len drobným zlyhaniam, stavte na pomoc svadobného plánovača či koordinátora. Spoľahlivo vás prevedie dôležitým výberom svadobného priestoru, výzdobou, svadobným menu a dokonca i programom.

Nevesta na motorke, ženích jej podáva kvety

Práve on je tou správnou spojkou pre kontakt s ďalšími ľuďmi, ktorí vám pomôžu naplánovať svadbu presne podľa vašich snov. Vtipný starejší, animátor s originálnym programom, DJ so skvelými referenciami, ale i doplnkový program a trendy aranžmány sú veci, na ktoré má jednoducho koordinátor svojich šikovných škriatkov.

Nie je to len o svadobnom dni

Ak si k plánovaniu samotnej svadby prizvete profesionála, vy sa môžete pokojne venovať v predsvadobnom zhone príjemným záležitostiam. No schválne… Rozlúčku so slobodou ste už so svojimi priateľmi absolvovali?

Ak by ste sa radi vyhli tradičným striptízovým rituálom, máme pre vás tip na alternatívu. Spoločná rozlúčka so slobodou sa dnes považuje za veľmi trendy, a zároveň praktické riešenie. Mnohé páry si pochvaľujú, že tak môžu svoje posledné chvíle slobody stráviť v kruhu priateľov spoločne. Napríklad aj v nápaditých zaľúbených tričkách s vlastným motívom, ktoré vám potom ostanú na pamiatku.

Nezabúdajte na radosť a zábavu

Presne o tom predsa svadba je!

Nezáleží na tom, či ste snívali odmalička po tradičnej veľkej svadbe, zamilovanom pohľade svojho nastávajúceho v momente, keď vás zbadá, alebo okázalom dobovom voze ťahanom bielymi koňmi. Možno vás na poslednú chvíľu zlákajú práve trendy v podobe vidieckej svadby, minimalistickej lúčnej výzdoby alebo volániky so srdiečkami. A možno bude vaša svadba tematická. Najmä, ak si beriete nadšeného motorkára, kamionistu alebo hasiča.

Podstatné je, aby ste nezabudli, že vám váš veľký deň “D” má priniesť radosť.

svadobčania za stolom vyhadzujúci konfety

Nechajte sa uniesť (možno i doslova) a konečne vydýchnite vo chvíli, keď vás bude vaša polovička kŕmiť polievkou pomocou vidličky a všetko skončí tak či tak na originálnom podbradníku s vašimi menami.

A ak vám radosť urobia práve detaily, označkujte svoju svadbu svadobným logom z vašich iniciálov, ŠPZ s menami alebo vtipnou kravatou s nápisom, vďaka ktorému bude jasné, že má vaša polovička dni slobody už zrátané.

Nech už sú trendy akékoľvek, stále platí, že každý z nás má iný vkus. A to, čo robí svadbu nezabudnuteľnou v očiach svadobčanov je práve atmosféra, ktorú sa vám podarí vytvoriť. Tak smelo do toho! Najmä, nech sú nevesta a ženích naladení na spoločnej radostnej vlne.

Chcem originálnu kravatu pre ženícha