Mikiny s potlačou pre celú rodinu. Ukážte, že ste tím! | Blog
12.01.2018
DarčekyOdSrdca
2018-01-12 Mikiny s potlačou pre celú rodinu. Ukážte, že ste tím!

Mikiny s potlačou pre celú rodinu. Ukážte, že ste tím!

Páči sa vám, keď je rodina dobre zladená? Keď stačí jediný pohľad, a viete, že jednoducho patria k sebe? Ich oblečenie spolu ladí, držia sa za ruky a korzujú hore-dole námestím počas horúceho letného dňa.

Pár v tričkch

Samozrejme, to sa deje len vo filmoch. A občas to uvidíte v niektorom časopise či na sociálnej sieti. Obvykle nad tým len mávnete rukou, povzdychnete si a zasnívate si o tom, aké by to bolo, keby ste sa mohli so svojimi najbližšími podobne zladiť.

Lenže vkus dcéry punkerky, syna volejbalistu, vášho muža, ktorý je schopný ísť na svadbu v deravých ponožkách, a ten váš sa asi málokedy niekde stretnú.

 

Stačí premýšľať inak

Možno však existuje spôsob, ako to urobiť tak, aby nakoniec zladené oblečenie nosili s radosťou! Najväčším problémom zladených párov či rodín totiž býva gýčovosť. Napríklad tričko s nápisom „kráľ” pre neho a druhé s nápisom „kráľovná” pre ňu síce spĺňa účel zladenia, ale dohromady sú... nijaké. Sami o sebe sú nezaujímavé a nič nehovoriace.

Ak však chcete, aby vás vaša polovička sama požiadala o to, aby ste si znova dali zladené oblečenie, musí to baviť obidve strany. Musí to byť niečo, čo si hrdo oblečú aj samostatne. Fakt, že spolu ladíte je krásnou čerešničkou na torte.

 

Trocha inšpirácie

Aby sme naštartovali vašu vlastnú fantáziu a trocha vás inšpirovali, pripravili sme si 4 tipy na zaujímavé spoločné tričká či mikiny, ktoré by si mohla obľúbiť celá rodina.

Spoločne prinesieme aj prsteň do Mordoru

Ste všetci fanúšikmi nejakého filmu, seriálu či nebodaj hry? Nie je nič jednoduchšie, ako si prispôsobiť motív vašej obľúbenej série a spraviť z neho váš poznávací znak. Je hlava rodiny Han Solo a vy ste jeho Leila? Alebo ste Khal Drogo a ona je vašou Matkou drakov? Tak si to nechajte „vytlačiť na hruď”!
Najlepšie na takomto spoločnom oblečení je, že ho budete radi nosiť aj samostatne – aj bez „druhej polovice” totiž stále reprezentuje to, čo máte radi.

Rodina sa neopúšťa

Sú vaše deti akurát vo veku, kedy musia voči všetkému už len zo zásady rebelovať? Proti autoritám, pravidlám... a hlavne vlastnej rodine? Tričká s motívom (krstného) otca, mamy a kohokoľvek iného im (a všetkým ostatným) vždy jednoducho pripomenú pravdu, ktorá platí, čo svet svetom stojí. Že rodina je to najdôležitejšie.

Otec a syn v rovnakých tričkách

Kto je hlavou rodiny?

Veľký šéf, malý šéf a skutočný šéf. Oblečenie s týmito nápismi ukáže pravdu o tom, kto u vás doma drží opraty pevne v rukách.Občas je to muž, často sú to deti... Ale každý vie, že šedou eminenciou celej rodiny je žena. Hoci to pre mužov môže byť niekedy ťažké priznať, pravdou je, že žena je krkom, ktorý dokáže s hlavou rodiny pokrútiť do rôznych strán. Tak prečo si z toho neurobiť srandu? Nevadí, že to bude gogoľovský smiech.

Nemám rád toto tričko!

Chceli by ste nosiť zladené oblečenie, ale vašej polovičke sa tento nápad príliš nepozdáva? Aj na to sa dá nájsť riešenie. Mikina vášho partnera s nápisom „Nezáleží mi na zladených veciach” sa bude krásne dopĺňať s vaším „Mne na tom záleží!”. Vďaka podobnej „vychytávke” môže byť aj vlk sýty, aj ovca celá. Vy budete mať srdce na mieste, pretože spolu „ladíte”, a on/ona môže stále vyjadriť, čo si o tomto „úžasnom” nápade myslí.

Muž a pes v rovnakých mikinách

Inšpirovali sme vás? Myslíte, že viete, čo by sa vám presne hodilo?

Tak si vykúšajte podobné tričko či mikinu vytvoriť! Stačí nahrať obrázok a ďalej to už pôjde samo. Určite si však pamätajte, že baviť to musí hlavne vašu rodinu – takže najlepšie urobíte, ak dobre porozmýšľate nad tým, čo vás spoločne spája. Niečo, čo všetci prijmete s radosťou. A uvidíte, že aj spoločné tričká si u vás nájdu obľubu!

 

Chcem sa zladiť so svojou rodinou