Kalendár s fotkami či motivačná nálepka? Oživte stenu vhodným doplnkom | Blog
23.05.2016
DarčekyOdSrdca
2016-05-23 Kalendár s fotkami či motivačná nálepka? Oživte stenu vhodným doplnkom      Čas čítania: 2 min.

Kalendár s fotkami či motivačná nálepka? Oživte stenu vhodným doplnkom

Prázdne steny až doslova dýchajú smútkom! Doplnky na stene osviežia interiér a vnesú doň novú energiu – teda ak to ženská ruka nepreženie. :)

Menej je viac – to je sväté pravidlo, ktoré platí pri „oblepovaní” stien. Hlavne ženy naň často zabúdajú. :) Celú stratégiu treba odvodiť od pôvodného dizajnu izby. Ak bývate v moderne zariadenom byte, nepúšťajte sa do vintage obrazov alebo tapiet. Naopak, ak je váš štýl jemnučko ladený do staršieho štýlu, obraz s nedbalo opracovaným rámom doň vnesie šmrnc.

Tapety

Vyrábajú sa z materiálov, ako je vlies alebo vinyl, ktoré si držia stálofarebnosť. V porovnaní s tapetami, aké poznali naše staré mamy, sú kvalitnejšie a farebne či vzorovo rôznorodejšie. Preto sa nebojte obohatiť svoju izbu tapetou, aj keď len na malom kúsku. Pekne vyzerá kombinácia vymaľovaných stien a tapiet, ale zase závisí to od celkového dizajnu izby.

Nálepky s nápismi

Okrem tapiet na stenách skvelo vyzerajú aj nálepky. Sú rôzne druhy – textové alebo obrázkové, z prírodnými či abstraktnými vzormi. Súčasným hitom sú motivačné nálepky, ktoré vám pripomenú dôležitú životnú pravdu alebo vás len ráno zdvihnú z postele s úsmevom na tvári. 

Home is where our heart is

Rodokmeň

Majte fotky svojich blízkych pokope. A tie fotky môžu byť zároveň dekoračným prvkom, či už obývačky, alebo spálne. Je niekoľko možností, ako vytvoriť rodinný album či rodokmeň. V článku o kreatívnych spôsoboch vytvorenia rodinného albumu sme opísali štyri z nich.

Kalendáre s fotkamiNástenný kalendár s vlastnými fotkami, Darčekyodsrdca.sk

Ozdobou interiéru je aj kalendár s fotkami. Netuctovým, zaujímavým ho spravíte tak, že ho vytvoríte z vlastných fotiek. My vám ich usporiadame do kalendára, ktorý bude presne šitý pre vás a vaše záujmy. Môže to byť séria fotiek vášho psíka či momenty z dovoleniek. Kalendáre môžu začínať ľubovolným mesiacom, takže môžete svojim ratolestiam vytvoriť školský kalendár presne podľa ich predstáv. Jediné, čo leží na vašich pleciach, je vybrať kvalitné fotografie.

Pri nástennom kalendári si zvoľte jeho veľkosť aj šablónu. Vyberte si z rôznych foriem mesačných kalendárov vo veľkostiach A4 a A3.

V doplnkoch, ktoré skrášľujú interiér, by sme mohli pokračovať na ďalších dvoch stranách. Dôležité je, aby ste si vybrali, ako ináč, od srdca. :) Prajeme veľa šťastia v správnej intuícii.

 

Chcem si vytvoriť vlastný kalendár